www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

27 juli 2010

Ja då var vi uppe igen =) Skönt att få komma igång med sista behandlingen innan operationen nu =) Vi har inte fått nått datum än, men det ser ut som om det blir i slutet av augusti =)
Sen kan det bli efterbehandling i några månader...

Höresltestet gick som vanligt även denna gång...tycker verkligen inte om att gå dit....är så meningslöst...Harry är så lättlärd.. och så har han blörjat med att han ska kolla allt, säger man att det är slut av nått så ska han kolla i burken för att se att det berkligen är så....
Så hur roligt är det då att varje hörseltest lyssna efter trummor,bäbisgråt,båttutor när du aldrig får se nått utav det...Va är det då för mening att lyssna...
På slutet så satt han bara och stirrade på henne =) hon kunde höja hur mycket som helst utan att han släppte henne med blicken =)

Men det blev godkänt och provsvaren på blodprovet såg bra ut så nu håller han på att få vätska och imorn bitti får han cellgifter...
 
Tyvärr så har vi fått ett rum som saknar tv =(  men finns en man gammal man kan dra in på rummet som vi har lånat...Där kan vi i alla fall koppla in bilDVD så vi kan se på film...Antennkabeln som sticker ut från väggen räcker precis så man kan stoppa in den i tv...Men dock är tv för gammal så det går inte att stoppa in tvprogramkortet hemmifrån, så vi får nöja oss med basutbudet =)

Men vi har fått ett rum mot innergården nu, har vi tur så är det lite mörkare i den här rummen då morgon solen är på andra sidan =) jag håller tummarna i alla fall, för vi behöver sömnen...


Den här helgen vi har varit hemma har varit jätte rolig =) känns som om vi har varit hemma mycket längre =)

På fredagen så stannade vi till i byviken och åt mat och mådde gott =) kom hem sen på kvällen och då blev det bakning bland annat =) den blev jätte god =) även smeten =)

Sen på lördagen så åkte vi iväg med husvganarna tillsammans med tony och helena till gudmundtjärn...Kanon skönt att komma iväg utan att behöve åka långt =)

Vi hade jätte trevligt med promenader,kortspel,fiske(för anders i alla fall =) ) god mat och trevligt sällskap =) kunde inte bli bättre....fast det hade varit kanon om det inte regnade på söndagen...men det blev lång sovmorgon till klockan 12 faktiskt och sen mer kortspel =)

bilder kommer nån annan dag då datorn inte vill vara med mig ikväll...nä nu blir det skärgårdsdoktorn =)







Nu är vi på väg hem:) räknade lite fel...

Nu är vi på väg hem:) räknade lite fel på hur lång tid sköljningen tar, blev bara fel med 12 timmar:) vi ska upp igen på tisdag. Äntligen sista behandlingen innan operationen:) internet har strulat för oss därför som jag inte har skrivit nått i veckan. Blir lite uppdatering nu istället via mobilen:) vi va till lekterapin i veckan,de hade pingisbord där nu:) anders och jag tog och spelade lite medans harry snällt tittade på:) va ju jätte roligt:) har inte spelat sen vi brukade göra det på rasterna på jobbet:) men kom fortfarande ihåg hur man skruvade bollarna som jag blev lärd då:) harry spydde nyss i bilen,så nu sitter jag bak med honom. den har behandlingen har tagit hårt på honom. Han har spytt några gånger,vilket han inte har gjort tidigare:( nu måste jag koncentrera mig på harry och titta på vägen så inte jag oxå börjar må illa.

I onsdags va det så fint väder så vi gick ...

dsc01404 (MMS)

I onsdags va det så fint väder så vi gick och köpte oss varsin glass och satt oss utanför stora antrén:) vi fick även se en helikopter landa:)

Mums:) nätmelon med svenska jordgubbar:) g...

dsc01400 (MMS)

Mums:) nätmelon med svenska jordgubbar:) gott gott:) provsvaren har kommit:) Njurarna fungerar som de ska:) så det är ingen fara :) så han ska får de cellgifter han brukar. Så från det att de kommer igång så dröjer det 2 dygn innan vi kan åka hem över helgen:) och de äggviteämne som tumören utsöndrar är nere i 40 nu:)

20 juli 2010

just nu händer det inte mycket... Harry ligger sover, anders och jag sitter vid var sin dator och surfar lite =)
vi väntar och väntar på provsvaren från gfr som det gjorde i morse...

men bjuder på en video på harry från när vi va på jobbet och hälsade på =) Harry hörde rock musik =) med lite mer övning ska han nog få till det med fingarna oxå =)

19 juli 2010

Ja då var vi åter i umeå, men före det så har det varit en sväng till jobbet och hälsat på, bio besök, ute med husvagnen =) så tiden hemma har varit väl utnyttjad =)

Det blev en underbar dag mitt i veckan med besök från fredrik,tony och helena =) Vi åt tacos =) mums mums =) sen bar det av ner till stan för att gå på bio, vi såg Kommisarie Späck =) den va jätte roligt =) va skeptiskt till filmen innan men den va jätte rolig och kommer nog att sen den sen igen på dvd =)
Så tack alla för en skön kväll =)
och tack till mina föräldrar som va barnvakt =)

Sen på fredagen tog harry och jag och hälsade på dem på jobbet =) väldigt roliga att träffa alla där =) har kommit i underfund med att jag har inte haft en "normal" sommarsemester på 3 år och att sen Harry föddes så har jag inte jobbat ett helt år i sträck =) inte bra, man börjar bli van att va hemma och sen så är det jobbigt att komma tillbaka till jobbet när man har varit borta länge. Man måste börja uppdatera sig om alla förändringar, känns som om man kommer som aldelles ny och inte hat koll på nått längre då det är nya rutiner "mallar" som gäller...men men det tar man och löser sen när det ar dags att börja jobba =) än kan jag lägga de bekymren på hyllan några månader till...

hjälper till med en stol =)



Sen på fredags eftermiddan så tog vi och packade husvagnen och drog till byviken över helgen =) jätte skönt =)
upptäckte det att vi har bredare "säng" i husvagnen än vi har hemma =) inte helt fel =)
Mormor kom och hämtade honom på morgonen när han vaknat så vi fick sova vidare =) härligt =)
Vi skulle bara behöva fixat nått över fönstren, rullgardinerna är jätte fina från 70-talet, ljusa beiga med oranga och bruna blommor =) de mörklägger inte så mycket =) andra natten så hängde jag handdukar över dem =)


Harry leker vid havet



Nu är det i alla fall måndag och vi befinner oss äntligen i umeå =)
Lämnade prover och fick göra ett hörseltest...måste ju säga det att är det nått jag är riktigt less på så är det hörseltesten...
Sen fick vi träffa läkaren, fick veta att äggviteämnet som levertumören utsöndrar är nere i nått på 100 =) jätte bra =) han sa även det att antagligen så blev tumören helt "knockad" av den första cellgiftbehandlingen =) så det är underbara nyheter =)
men däremot så visade dagens prover att njurvärderna inte va normala =( Så han måste göra en gfr imorn bitti. De ska då kolla mer exakt hur det är med njurarna. det är samma test som han har gjort förut där det tar blodprov med olika mellanrum under 2 timmar.
Så han får vänta med de cellgifter som han ska ha i 12 timmar(eller 24timmar minns inte riktigt,har blivit lite ringrostig =) ) för har njurarna påverkas så kommer han få en annan sorts cellgifter...
men däremot så får han just nu de cellgifter han bara ska få i 4 timmar före och efter =) så vi gör nått vettigt medans vi väntar till morgondagen i alla fall =)





Harry kollar så slangarna ser bra ut


vi glömde bort oss idag när vi kom, för alltid då anders har varit här så har det varit helg så vi har sluppit parkeringsavgiften. har råkat glömma det sist vi va uppe oxå, men då klarade vi oss undar böter, men hade inte lika tur denna gång =( så det blev en p-bot =( men men... det roliga är att både anders och jag tänkte på det att vi måste komma ihåg att betala när vi svängde in på parkeringen men sen så flög det bara ut ur minnet...men nu lär vi inte glömma det igen =)

Vi fick i alla fall sal f igen =) här känns det tryggt =) det roliga är att jag bråkade glömma skarvsladden här sist och den låg kvar =) jippi =)

Nu ska vi fortsätta kolla på Skärgårdsdoktorn =) vi köpte hela serien på box =) känns som hundra år sen man såg det =)

Då bär det iväg för premiär turen med husv...

dsc01399 (MMS)

Då bär det iväg för premiär turen med husvagnen våran:) blir övernattning i byviken i helgen:) och provsvaren har kommit på proverna harry lämnade i morse:) netrofila va 0.9 och umeå ringde och sa att vi är välkommen upp på måndag för att påbörja behandlingen:) trevlig helg:)

14 juli 2010 fortfarande =)

hittade ju bilder på digitalkameran oxå som jag missat =)

Min farmor och farfar kom upp och hälsade på i umeå =) kommer inte ihåg vilken veckodag det va då jag är så dagvild så det inte är sant =) har ju noll rutiner nu för tiden =) är tom osäker när det är tömning av soptunnan =)
De kom i alla fall upp och sov över där uppe i en stuga på campingen =) Harry blir så¨glad när han ser bekanta ansikten =)

Och så fick han visa upp sitt fina mål som han har fått =) han måste ju ha nån stans att sparka bollen =)
Måste ju säga att den monteringsanvisningen slår faktist ikea =) va en bild på hur alla delar skulle sitta ihop, pinnarna va numrerade likaså ritningen, men dock så va bilden då ritningen så liten att det gick inte att urskilja siffrorna, helt värdelöst, men som tur va så va det även skriftligt hur och i vilken ordning delarna skulle sättas ihop så det gick bra till slut =)



Blev även en tripp till 4H som ligger bredvid campingen =) Började med lite gott fika =)



Sen så gick för att titta på djuren =) va roligt att titta på hönsen och kaninerna =)
gick tyvär inte lika bra den här gången när vi va och tittade på grisarna och fåren..
För när vi kom till grisarna(det är 2st) så hade de precis fått mat. Men den ena grisen hade inte några som helst planer på att låta den andra grisen få äta av maten. Så så den andra grisen försökte äta så började den första grisen skrika och först putta bort den andra grisen, men till slut blev den så less att han mer attackerade den andra grisen vilket Harry tyckte va väldigt skrämande. Helst förstårligt med tanke på att vi va bara ½ meter ifrån dem. Så harry blev i alla fall jätte rädd och ville därifrån. så vi lugnade honom och gick till fårerna istället, men precis när anders gått in med honom så börjar ena fåret att skrika...typiskt, nu blev ju harry rädd igen då det kom dirket efter det skrämande besöket hos grisarna...
Så det blev ingen hitt att besköka de djuren...
Men han fick klappa en häst i alla fall =) Så nästa gång får vi kanske hålla oss till hönsen och kaninerna =)



Vi åt jordgubbar med mjölk en dag till efterrätt =) mumsfillibabba =)

 

Såh även att jag redan gjort ett försök till att få med Harrys härming utav snarkningarna =) han dock inte få med nå mycket, lyssnar man noga hörs det lite i början av filmen =) ska försöka att få en bättre inspelning =)


14 juli 2010

Samtidigt som det är en besvikelse att vara hemma och inte Harry har fått de sista 2 behandlingarna innan operationen så är det ändå väldigt skönt att vara hemma =)
speciellt med ett så underbart väder =)
vi har fixat och donat med husvagnen idag =) vi ska premiär sova i den i helgen i byviken =) spännande =)

Bror kom upp och grillade med oss =) Harry blev jätte glad när han kom upp =) han har börjat lära sig att säga fredrik nu =) men glömmer några bokstäver =)  låter som han säger fredik  =) gullungen =)

Sen efter maten så tog Harry och jag o gick gåbingon här hemma =) riktigt mysigt =) vann inget denna gång, men bättre lycka nästa gång =) Harry fick en kaka efteråt som han tyckte va jätte god =)

Vi satt och titta på reprisen av allsång på skansken nu ikväll, det va nån udda bluesgrupp som uppträdde, harrys svar på det blev: inge bla =) sötnosen =)
Men kicki danielsson "bra vibrationer" fick godkänt =) kolla på videon =)



Harry har fått en egen solstol som han har i mormor och morfars husvagn =)
Och det märks så väl nu att han snappar upp alölt möjligt som händer runr omkring honom. För när han sätter sig i stolen för att vila som han säger så gör han snarkljud =) morfar brukar somna i solstolen och då snarkar han =) Så man måste tänka sig för i vad man gör och vad man säger nu för tiden =)
Ska se om jag kan lyckas filma honom nån gång då han sätter sig i solstolen för att "vila" =)




Medans vi satt på sjukhuset i umeå och väntade på provsvar så hittade Harry sig en "hund" att gå runt med =)

Vi har ju världens goaste och underbara s...

Vi har ju världens goaste och underbara son:) han sitter själv i baksätet i bilen och sjunger och klappar händerna:) man kan ju inte annat än le och bli glad här i framsätet:)

Ja då sitter vi i bilen på väg hem till...

Ja då sitter vi i bilen på väg hem till sundsvall. Då värderna inte stiger så fort så kommer det inte bli nån start av cellgifterna den här veckan. De har sagt att netrofila måste vara 1.0 för att starta,inte som de sa förra veckan 0.5. Så vi har en bit kvar. Vi ska in på sundsvalls sjukhus på fredag för att ta nya prover då får vi även besked om det blir start på måndagen eller om vi får fortsätta att vänta. Men Harry mår bra i alla fall:) han äter jätte bra och är pigg och leker för fullt:)

10 juli 2010

Ja då kan man säga att det här är sista semesterdagen...För Harrys värden är bra igen =) på måndag morgon ca 9.00 ska vi vara på sjukhuset =) kanon att få komma igång, men har ändå varit skönt att ha den här lilla semestern =)
Jag anser i alla fall då att lördagen blir sista semesterdagen för dagen innan man börjar jobba tex så slappnar man inte av på samma sätt, man kan inte va uppe hur länge som helst, och är man borta så måste man börja packa ihop...Så idag så ska vi njuta för fullt =) fast tyvärr så har vi inte vädergudarna med oss =( molningt och kall vind, men det kanske blir bättre under dagen =)

Och så har det löst sig med datamusen =) blir en rosa när jag kommer hem =) ska byta med en kompis =) hur underbar som helst =) snart kommer allt att matcha =)

Igår va en härlig dag =)
Vi va iväg och köpte bla hänglsen till harry =) en del byxer åker ner =) men han blev så cool i dem, och han själv blev mallig =)



och så lirade han boll så klart =)







Sen så blev det god mat på kvällen på restauragnen som finns här på campingen =)
Harry fick från buffén, taco tallrik och grillad kycklöingklubba =)
Vi andra åt klassiskcamping mat, lövbit,pommes och bea-sås =)



Sen så (kors i taket) så tog jag en varm drink efter maten =) mintu,varm oboy och grädde =) den va god trots att det tog mig 1½ timme att dricka upp den =)



Sen träffadse vi en jätte trevlig familj ifrån norge ( kan tillägga att ca 90% av alla på campingen är från norge,känns mer som man är i norge än i sverige) Vi satt och pratade och umgicks med dem hela kvällen så nu har man tränat på att fårstå norska i alla fall =) mormor och morfar hade hand om Harry, så vi hade barnvakt och kunde sitta och bara slappna av hela kvällen. Så skönt =)

Nu på morgonen så ar det full fart på harry igen =) Han har fått en vattenpistol som han leker med =) men den måste ju tvättas ibland och likaså traktorn =)



Har märkt att harry inte tycker om att höra sirenerna från tex ambulansen, när det va en olycka här borta på badet häromdagen så hade harry blivit rädd när man hörde ambulansen, likaså när vi hörde den igen igår så vaknade han när han sov av ljudet, somnade om sen, så det va ju bra i alla fall. vet dock inte riktigt varför han har blivit rädd för just det ljudet...men men ...

nä nu ska jag gå och väcka upp honom, ska in på sjukhuset för att lägga om cvk, men det är det ända vi behöver göra =) han behöver inge mer antibiotika =) så imorn behöver vi inte åka in alls =)

9 juli 2010

God morgon =) Harry körde lite morgon gympa med mig i morse =) han satt på min mage och hoppade upp och ner, så det blev till att spänna de så kallade magmusklerna =)
jo sen måste jag få visa upp min nya fina dator som vi har köpt till mig =)



Jag köpte en liten tillhörande mus...den är grå och silver, men sen dagen efter hittade Anders på en annan affär en rosa lite mus i samma färg som datorn....typiskt att jag redan har en mus, känns lite slöseri med pengar att köpa ny bara för färgen...så är det nån som är intreserad av en lite mus,där sladden till musen rullas in på en rulle automatiskt så säg till =) den är till salu =)

Vi har fått svar på Harrys värden. vi får veta svaren dagen efter...så varje dag som vi kommer in på sjukhuset för att lämna prover så får vi veta svaret på proverna från dagen före. och på proverna i onsdags så hade de netrofila stigit till 0.2 =) kanon...så vi är så nyfikna på vad torsdagens prover ska visa =)

Igår så tog vi oss en sväng till Gammlia..är ett jätte fint litet område i Umeå, även det påminner lite om norra berget fast mycket finare =)
De ha en massa gamla hus som har kvar så man får gå in i husen för att se hur det såg ut förr...i ett hus bakade de munkar på gammaltvis som man fick smaka =) mums =)

I ett annat hus så va det tunnbrödbakning som Harry fick titta på och så köpte vi med oss bröd =)

Fanns även djur där så vi tittade på hästar,grisar,en get, får, höns och tuppar och kor =)








Harry tyckert att det är jätte roligt att vara ute och sparka boll ( nu blir väll både Hans-Allan och Emil glada =) )
Sen så måste man få sig en välförtjänt fikapaus =)
Han råkade få bollen i ansiktet en dag när vi spelade, men han skrattade bara =) men han säger däremot aj om han fick bolen lätt på benen =) han låter så söt lillemannen =) Och sen så tycker han det är roligt att bara springa =) och då springer han runt och säger bla oj oj när det går fort =) ska försöka filma honom nån gång, är svårt att återskapa med ord alla ljud han har för sig och så säger han saker med ett så roligt sätt =)


Sen har han nån dille på att ta på sig strumporna på händerna =)





Och sist så bjuder jag på en film från när han diggar musik i bilen tillbaka till campingen =)


8 juli 2010

Ja nu åker när som helst Anders med Harry till sjukhuset för att få medicin...han får det i dropp form under 1 timme så medans de är på sjukhuset så passar vi andra på att åka och handla...så resten av dagen är fri till annat =)

Igår så åkte vi ner till stan för att mormor skulle klippa sig. Själv köpte jag en ny hudlotion då jag inte har en aning vart jag har gjort utav min som jag köpte sist här i Umeå, men den kommer väll fram nu när man redan köpt en ny =) och så köpte jag saltvatten spray till håter då jag även glömde den hemma, men köpte en mycket billigare än den jag har hemma som oxå va alldeles ny...och så upptäcker jag när vi kom till bilen och jag tittar ner i påsen att man fick med en läppglans på köpet =) så lite som kan göra en glad =)

Sen så letade vi rätt på en pizzeria som vi hade fått tips om från frisören...man kunde välja pålägget själv...och eftersom jag har lite problem med beslutsångest så blev att att halva pizzan blev med: skinka,salami,lök och andra halvan: skinka och köttfärssås =) mums =)



Hemma på campingen igen så fick Harry åka elbil med mamma =) som han betalade själv för sin guldtia =)



sen måste man givetvis fylla på med lite glass =)



Bjuder på lite andra bilder från igår oxå =)






6 juli 2010

Ja efter lång dag så sitter vi nu och har det trevligt i förtältet på campingen i Umeå =)
Just nu är samtalet om tv-spel =)

Dagen började med att vi skulle ner för att söva Harry klockan 8 för att han skulle göra en CT.
Sagt och gjort så gick vi ner med säng och allt med en sköterska, väntade till 8.10 där nere men ingen kom, sköterskan pratade med nån där nere då fick vi beskedet att han hade tid kl 9. Så då gick vi upp på avdelningen igen. kl 8.35 kommer sköterskan och säger att de har ringt och efterlyst oss... *suck*  Då va det bara att gå ner igen...Och denna gång blev han sövd i alla fall =)

Anders och jag passade på att gå ner till fiket för att köpa frukost och bara ta det lugnt en stund...Då det är fullt med folk på avdelningen så är det skönt med lite lugn och ro ibland..
Dock han vi inte riktigt fika klart innan det kom en barnfamilj med 2 pojkar som det va fullt fart på, så då va den lugna frukosten över...

Kl 10.15 fick vi komma till Harry på uppvaket... efter ett tag så började han vakna men dock så vaknade han på "fel" sida...han bara skrek och stretade emot hela tiden. kom aldrig till ro, så narkosläkaren kom och gav honom en enkel dos med sömnmedel så han fick somna om...
Så han sov länge efter det =) Dock fick vi vänta i ca 40 minuter innan nån från avdelningen hade tid att hämta oss. Så inte föräns kl 13.15 va vi tillbaka på avdelningen. så att befinna sig så länge i ett rum utan nått att göra är väldigt tråkigt, men jag förvaltade endel av tiden väl, jag somnade bredvid Harry i sängen =) Enligt Anders så snarkade jag =)

Sen på rummet så vaknade Harry och åt lite välling,gröt med lingonsylt och limpmacka =) så roligt att se honom äta =) sen lekte han lite innan han somnade om igen =)

Då fick vi bara sitta och vänta in provsvar och beslut om vi skulle bli kvar eller få åka därifrån...
Vi fick vet att hans värden fortfarande va för dåliga och att va skulle få åka därifrån, det gick bra att vi va kvar här i Umeå så vi åker in på barnmottagningen 1 gång om dagen för att lämna prover och få antibiotika...Och är hans värden bra på fredag så behöver vi inte komma in alls över helgen...Och de kommer i så fall att starta hans behandling på måndag. Så håll tummarna att det går =)

Så nu kör vi våran semseter här i stället =) inte fel det heller =)

Bjuder på lite bilder från när vi va i Byvken i lördags =) Harry njöt av att få leka vid havet =)








Det här är från campingen i umeå =)



jo Harry bajsade lösare igår =) för den som är intresserad av att veta =)

5 juli 2010

Ja då var vi uppe i Umeå igen...det är med blandade känslor...Det är nämligen inte klart än att vi kommer att kunna påbörja cellgiftbehandlingen på onsdag som planerat,hans värden är för dåliga =( det är ett värde som måste vara minst 0,5 och i nuläget är det bara på 0,07 =( det kan hinna gå till sig men det kan lika gärna ta 2 veckor...så hoppas verkligen att de blir bättre fort, känns som om vi är så nära ett stort delmål med operationen.. så hoppas verkligen att det blir bra...

Men det känns samtidigt rikrigt skönt att vara här i umeå då jag litar mer på läkarna här...
Harry har haft väldiga problem med avföringen, han är så hård i magen att han grinar av smärta vajre gång han ska bajsa...mammas hjärta gör så ont av att se honom lida så....
Och idag så fick vi veta att det är väldigt vikitgt att det går till sig fort för tydligen så kan förstoppningen leda till att han får blodförgiftning av bakterier som blir kvar i tarmen...Och får han blodförgiftning så var det "kört" för honom...Så det skrämde upp mig rejält...
Men tack och lov så har han blivit lösare i magen =) Han får medicin som löses upp i vatten för att hjälpa magen...Och så har han fått äta massa russin =)
Vi är så lättade att han är bättre =)

Vi va till mormor och morfar på campingen =) det va så härligt =) vi grillade, åt jordgubbar till efterrätt. Och Anders överraskade med att hyra en trampbil med släp, så vi åkte på en lite familjetur =)



SMS-inlägg

dsc01361 (MMS)

Vi är nu nästan framme i umeå och här ...

Vi är nu nästan framme i umeå och här skiner solen igenom molnen. Harry har sovit en stund i bilen,men varit vaken den största tiden. Det kommer bli en lång dag idag,då vi va uppe på tok för länge igår och gick upp kl 4 imorse så blev det bara 2 timmars sömn inatt. Men det va värt det. För när vi kommer hem sen om 2 veckor så är det alldeles nystädat hemma. Så skönt. skriver mer sen om vad vi har haft för oss i veckan. Tack för allt stöd vi får.

Harry ligger och väntar på att han ska få ...

dsc01316 (MMS)

Harry ligger och väntar på att han ska få sin medicin, sen bär det av till byviken för oss:) ska bli så skönt.

30 juni 2010

det har inte blivit så mycket skrivande den sista tiden, det har varit mycket farande och flängande =)
Vi blev överraskade när vi fick veta att vi fick åka hem redan på fredag kl 16 =) underbara nyheter =)
Så utan att säga något så åkte vi till byviken för att överraska min famor och farfar =)

Sen så har vi varit där fram till söndagen..och där finns det ingen mottagningen,så därför har jag inte kunnat blogga...men det har samtidigt varit skönt att vara så fri från all kontakt med yttervärden =)
Harry har njutit för fullt övet att va ute i det fria =)
Byviken är ett sommarställe som jag har varit till varenda sommar sen jag va liten. det ligger vid havet,med sandstrand och klippor =) det är en fristad för mig, och jag mår så bra när jag är där =)

Dock så vaknade jag natten till söndgaden med att Harry yrade/skrek under natten och att han kändes febervarm =( vi hade tyvärr ingen termometer med men med tanke på hur han betedde sig och att han va varm på hela kroppen trots att han sov utan täcke så var jag säker på att han hade feber...men han va inte 40 graders feber het så vi valde att avvakta till morgonen då vi ändå skulle in för att lämna prover kl 10 på söndagen...
vi packade allt vi hade för vi var säkra på att bli inlaggda...
och sagt och gjort, vi blev inlaggda =( det är så drygt att för att här nere i sundsvall så får vi bara vara inne på rummet eller ute  i friska luften. så det är jobbigt.....
Då febern försvann fort så lyckades vi få till det att vi kunde få åka hem och sova hemma mellan tiderna hans ska få antibiotika..han ska få dem klockan 10 och 22...men dock va dem klantiga och gav en annan antibiotika som han ska ha 1 gång på dygnet kl 15...men vi håller på att tidigare lägga den antibiotikan med 1 timme varje dag, så lagomt till helgen så kommer vi bara behöva åka in 2 gånger på dygnet =)

Och håll alla tummarna nu för ikväll för han hade en temp på 37.7...så vi hoppas innerligt att det va tillfälligt och att den sjunker, vill inte bli inlagd =(


Nu kommer det fullt med bilder =) dels därför det dröjt med inlägget =) då sjukhuset är som en betongmur så har jag inte lyckats lägga upp nå bilder förrens nu =)
och så har vi så trevligt besök här uppe som tar min tid =)




Harry fick en säng med en dosa för att ställa in alla funktioner på sängen =)



Harry charmas med en tjej vid det andra bordet =) 


innan vi åker hem fick vi äte midsommarmiddag på avdelningen =) mums =) va tänkt att alla skulle sitta ute vid ett långbord och äta tillsammans, men eftersom vi blev fri droppet innan så fick vi äta före alla =)



Äntligen fria =) byviken nästa =)


framme i Byviken =)



hjälper pappa att tvätta bilen =)



flaggan hissas ner under trumpetmusik från min farfar =)


sedan måste man ju grilla korv oxå =)



Umgås med morbror och gammelmorfar är jätte roligt =)


och sen måste man ju fylla på med lite mat =)


mekstund =)


Provar de nya såpbubblorna han fick utav min kusin ifrån stockholm =)


Sen säger jag tack och god natt med den här fina bilden på Harry =)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0