www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så stolt mamma =)

Idag kände jag mig så stolt när när jag lämnade Harry på dagiset =)
Han har ju inte gått själv så länge, och i förra veckan så började han sluta att bli ledsen när vi lämnade honom där, och nu de senaste gångerna sä sträcker han sig ut mot dagisfröknarna och går till dem frivilligt. Och så slutligen idag så vinkad han hej då =) det värmde så mycket att få se honom vinka =)

Så nu längtar jag så efter att få fara och hämta honom =)

Han har hittat en ny favvo syssla hemma, nämligen att gå runt med en skurtrasa (en ny såklart) och ska göra rent överallt =) han torkar skåpluckor,diskmaskin,kylen mm =) så duktig kille =)

Ska fixa en bild på när han städar =)

Keno

Vi har hittat ett program som fängslar Harry =) nämligen Keno =) va hemma hos hans mormor och morfar för nån dag sedan och då va tv på i bakgrunden,Harry håller på och röjer runt för fullt och busar, rätt som det är så börjar Keno och Harry stannar upp och sätter sig och tittar på hela Keno helt lungt =) och idag när vi va där så blev det keno och då stannade han upp igen och tittade på Keno =) Han är för underbar =)

Imorn är det äntligen fredag =) Då får jag så mycket mer tid med Harry =) är så skönt att få den extra tiden med honom =) får se vad vi hittar på imorn... Blir nog hem och passa på att leka med den snö som finns kvar innan den har tinat bort =( har varit varmt idag..men än finns det lite kvar =)


Harry 5 månader =)

åter på jobbet

Ja då är man på jobbet igen.....blir till att fortsätta att stor städa och smörja svarvar och fräsar...blir bara så skitig i ansiktet så folk flinar när dem ser en =) Men man skänker ju i alla fall nån ett skratt =)

PÅ fredag blir det bio =) äntligen så ska jag få se Flickan som lekte med elden =)  Har dock läst böckerna men väntar endå med spänning på att få se alla filmerna =)

Är lite trött idag då Harry bestämde sig för att vakna kl 3:44.. Han somnade inte om sen =(  Så ikväll blir det tidig kväll för mig ( som alla andra kvällar)  =)

Nu kallar verkstan....

Snölyckta =)




Visst är den fin =)

Och så här ser det ut hemma hos oss =)  Är sån skillnad från hur det är i stan =)
MYCKET FINARE =)

konfirmand läger =)

I helgen så var jag med på konfirmandläger som nattvakt till i stiftgård utanför Järvsö.. Det va riktigt roligt att jobba inom kyrkan igen..Har saknat det... Är en sån härlig gemenskap =)

vi sjöng en psalm som jag tycker är rogivande att lyssna på..Den blir mäktig då man hör 50 konfirmander sjunga den =)




Inatt så fick vi snö hemma =) Va så fint att komma utt och träden och marken är täckt med snö =)
Harry blev lite brydd när han kom ut och gick i det vita som knarrade =) så om snön ligger kvar när vi kommer hem så ska vi leka lite ute och kanske göra en snölyckta =)

Rix =)

Äntligen så kan jag lyssna på Rix morronzoo =) Vi ha fixat ordentilg dator på jobbet och nya högtalare =) vad härligt att för höra roger,titti och gert igen =)

Imorse så va jag jätte duktig, efter vi hade ätit frukost och anders åkt iväg med harry på dagiset så tog jag fram dammsugarn och dammsög och torkade golven innan jag for till jobbet =) så skönt att ha det gjort när man kommer hem sen =)
Jag har som mest energi och städglädje på morgonen =) jag är lite konstig jag =)

Det går jätte bra för harry på dagis =) Han tycker inte om när vi klömnar honom,han blir jätte ledsen, men sen så går det bra....Vi har haft turen att hans morfar hämtar honom även denna vecka så han får sluta lite tidigare.
Dem hade gjort en liten skogsutflykt igår på dagiset men Harry sov så gott i vagnen istället =)

Nu ska man ta och jobba lite..

Dagis

Ja nu har ju harry börjat på dagis =) mammas lillkille har blivit stor =)  Inskolningen gick jätte bra...Men nu har han börjat bli lite så att jag inte kan gå ifrån honom när vi är och hälsar på folk... Han tror nog att jag ska lämna honom som på dagis =(  Men det går nog till sig.....
Har i alla fall haft tur att morfar har hämtat honom på dagis så han har kunnat gå hem lite tidigare =) men till veckan blir det fulla dagar...
Dem hade fotografering på dagiset idag =) ska bli spännande att se hur korten kommer att se ut =) Längtar =)

vi for och hälsade på Dess idag =) Det va jätte roligt att träffa dem igen =) Harry lekte och hade så roligt med Thea =) han hittat sig en favvo leksak där..en mikrofon =) han fattade ganska fort att man skulle sjunga i den =) Han är så duktig =)
Sen hade vi turen att bli bjuden på tacos =) mumms...kan aldrig äta mig less på det =) Det vet nog de flesta i min omgivning =)
Vi pratade en massa och hade så trevligt...hade gärna pratat mer men med en trött son så är det bara till att åka hem =)

nu kom kajsa och trängs med datorn här i knät...=) får skriva så gott jag kan.ser inte alla tangenter =)

I dag på jobbet så poppade catharina jag en massa dansbands musik på jobbet....=) man blir så glad av sån musik =)

Nä nu ska jag snart gå ner till Sulågården...är kvällscafe där ikväll =)

Rudolf med röda mulen

Nu har vi på börjat Harrys inskolning på dagis =) än så länge går det jätta bra... Vi har varit där i 3 dagar.
Första dagen va vi bara där i 1½ timme, så han fick bekanta sig med miljön...Det är en till kille som oxå håller på att skolas in samtidigt,så det är skönt att vi är 2 mammor där =)
På torsdagen så stannade vi kvar och åt lunch innan vi åkte hem.
Och idag kom vi tid 7.45 så att vi åt frukost där.. sen va vi ute och lekte, innan vi gick in och åt lunch...Han va så otroligt trött då så han lutade huvudet emot min arm medans han åt för att han inte orkade hålla upp det =)
Sen när han skulle ut och sova i vagnen så ville hon som har hand om hans inskolning följa med för att se hur jag gjorde när jag lägger honom för att sova..men den här gången så krävdes inte så mycket. han somnade medans jag höll på att ställa in ryggstödet =) Han var ju så otroligt trött =) Sen så han gott i 2 timmar =) väckte honom då för dem andra barnen skulle äta mellis och vi skulle hem =) Han sov sedan igen här hemma mellan 16.00-17.30..
Det tar på krafterna för honom att börja på dagis =)

När vi var ute och lekte där så snubblade han.. Han uppmärksammade inte att det va en marknivå skillnad mellan sandväg och asfallt, Så han ramlade och skrapade näsan. Så nu ser han ut som rudolf med röda mulen...
Kan ju tillägga att dem ska ha fotografering på dagiset på torsdag..Så vi håller tummarna att det hinner läka och att det inte dyker upp nya sår i ansiktet =)





Harry redo för dagis

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0