www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rudolf med röda mulen

Nu har vi på börjat Harrys inskolning på dagis =) än så länge går det jätta bra... Vi har varit där i 3 dagar.
Första dagen va vi bara där i 1½ timme, så han fick bekanta sig med miljön...Det är en till kille som oxå håller på att skolas in samtidigt,så det är skönt att vi är 2 mammor där =)
På torsdagen så stannade vi kvar och åt lunch innan vi åkte hem.
Och idag kom vi tid 7.45 så att vi åt frukost där.. sen va vi ute och lekte, innan vi gick in och åt lunch...Han va så otroligt trött då så han lutade huvudet emot min arm medans han åt för att han inte orkade hålla upp det =)
Sen när han skulle ut och sova i vagnen så ville hon som har hand om hans inskolning följa med för att se hur jag gjorde när jag lägger honom för att sova..men den här gången så krävdes inte så mycket. han somnade medans jag höll på att ställa in ryggstödet =) Han var ju så otroligt trött =) Sen så han gott i 2 timmar =) väckte honom då för dem andra barnen skulle äta mellis och vi skulle hem =) Han sov sedan igen här hemma mellan 16.00-17.30..
Det tar på krafterna för honom att börja på dagis =)

När vi var ute och lekte där så snubblade han.. Han uppmärksammade inte att det va en marknivå skillnad mellan sandväg och asfallt, Så han ramlade och skrapade näsan. Så nu ser han ut som rudolf med röda mulen...
Kan ju tillägga att dem ska ha fotografering på dagiset på torsdag..Så vi håller tummarna att det hinner läka och att det inte dyker upp nya sår i ansiktet =)





Harry redo för dagis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!