www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag 26/3-10

Äntligen fredag =) va jätte skönt att va ledig igår... Hade jätte trevligt med Linnea som hade sovit över, sen åkte vi till drakborgen med Harry och lekte och busade massor =) sen hem och baka kaka =) smakade faktiskt en bit, det va jätte gott =) men fy på mig...

Harry blev jätte förtjust i Linnea, skulle va med henne hela tiden och försvann hon så sprang han runt och ropade Nea tills han hittade henne =) Tror Faktiskt det är första gången som han försöker säga nåns namn ( förutom mamma,pappa,mommo) Gounge =)

Bilder från drakborgen kommer senare, har de hemma på datorn, bjuder på en video istället =) Vi har upptäckt att Harry tycker att det är roligt att bli skrämd =)


">

Onsdag 24/3-10

Nu längtar jag tills på lördag =) då fyller jag år så jag har bestämt mig för att ha en syndar dag då =) så jag ska äta lite godis,tårta och kakor =) mums mums =) men sen blir det åter till att tänka på vad man äter, är inte långt borta från mitt första mål nu =) bara 2,5 kilo kvar =)

Harry är så underbar, nu har han börjat med pussar, och är man inte tillräckligt nära så pussar han ut i luften istället =)

bjuder på en video när han dansar, lägg märke till hans fina "balett steg"  =) videon är tyvärr lite mörk



Onsdag 17/3-10

I måndags så fick Fjållan somna in =(  Hon va jätte sjuk och ta det fanns inget man kunde göra för henne =(   Hon blev 8 år.... Känns så otroligt tomt utan henne. Man väntar bara på att hon ska komma springandes hemma o man ska höra henne "prata", hoppa upp i famnen och ska gosa...

lägger ut en bild på henne när hon mådde som bäst =) Är från i April i fjol, då hon äntligen kunde ligga och njuta av solen och värmen i gräset efter en lång och kall vinter =) hon va en katt som njöt av livet =)

Tisdag 9/3-10

Idad så är det så tråkigt på jobbet...Så gott som alla som jag har min arbetsplats bevid är borta =( så man har ingen att prata med =( jag som älskar att prata, så det får man ta ut över gubben när man kommer hem =) Om man ska se det från den ljusa sidan så jobbar man bättre =)

I helgen så va Harry och jag ute och lekte, åkte bla spark =) det är min brors barnspark från när han va liten =) Nu är ju vägen perfekt att åka på, hårt packad snö =) Så det blev till att lyfta upp Harrys fötter på medarna och sen mina, sen bar det av ner efter vägen =) Vet inte vem så hade roligast, Harry eller jag =D


 


Onsdag 3/3-10

Ja det va ju ett tag sen man skrev sist...Har varit lite fullt upp...ska försöka att göra ett ryck =)

har det man har att göra på jobbet så det har blivit ganska mycket övertid, men nu har man äntligen kommit ikapp sig =)
Är dock inte bra att stressa. hade lite för brottom innan fikat så jag slant med slipen =( Och en sak är säker, man ska inte slipa på handen, det gör ont. Så pausade och gick och fikade innan jag fortsatte. Kändes som en bra ide att få upp blodsockret lite och varva ner... Så nu är man omplåstrad och på topp igen =)

I helgen så blir det HOCKEY  =) jippi =)  Heja brynäs!!!! =)

Nej nu ska man ta och försöka komma på vad vi ska äta till middag.. Har ju gått med i viktkblubb.se så man kan ju inte bara sno ihop nått längre....Men det funkar bra =) har hittils gått ner 5 kilo och hållt på i 3½ vecka =)


Visst är han för söt när han sover =)







Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0