www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag 23/4-10

Snart så ska vi åka till min gudson's familj på middag...
Ska bli jätte trevligt =) roligt att träffa dem igen =)
Väntar bara på att gubben ska bli klar med det sista där ute... Han har verkligen gjort jätte fint =)

Förhoppningsvis kommer Harry klara av att va vaken lite längre ikväll,så vi kanske kan få lite sovmorgon imorn =)  Han sov 4 timmar mitt på dagen =)
har haft problem med att han haft nattskräck. så man törs inte vänta allt för länge med att lägga honom då han verkar ha fått det av att han varit övertrött när man lagt honom.

Nu busar och klättrar han för fullt här hemma  i soffan =)

Jo är roligt att det finns så mycket roligt att titta på nere i dammen. Har sett 2 tranor, 1 svan familj, änder och en utter tror jag det va =)  Jag tycker i alla fall att det är mycket med tanke på att dammen inte är stor =)

Nu ska jag leka titt ut med Harry, fast han gör det mesta, jag behöver bara säga titt ut =)

Fredag 23/4-10

Visst blev den nya bloggen fin? =) Vaknade i morse och fattade hur jag skulle göra =) så bilden längst upp har jag gjort själv =) Är så stolt =)
 
Harry sitter här och tittar på barnprogram, han är så snäll med sin sjuka mamma =) gullungen min =)

Tjuv vägde mig imorse... ville se om jag är i närheten av att nå mitt mål till på måndag...gissa, saknas bara 0,2 kilo =) jippi =) så det ska allt gå =)

Anders har köpt hem chips,dipp och dricka som han åt igår, jag smakade bara ynka 1 chips med dipp på =) så duktig =) Anders tyckte inte att de va så roligt att äta själv så då ställde han undan det =)

Nu ska jag gå och se va Harry har för sig...

Torsdag 22/4-10

Ligger hemma occh är sjuk =(  Harry är på dagis men fick börja senare idag. Anders är ledig, men han och en vän till honom är ute och städar/rensar ut ute i garaget och på gården (därför harry får va på dagis,men jag kommer nog att hämta honom tidigare än vanligt, vid 15 tiden) Anders gör verkligen ett kanon jobb där ute. garaget är nästan helt tomt nu =) Är så glad att han gör det =)

Är så drygt, jag har ingen feber,men är dunder förkyld,verk i leder, blir slut i kropp och huvud om jag är uppe och rör mig för länge...Känns inte säkert att jobba då..Man står ju ibland i maskiner, och man vill ha huvuder på skaft då man gör anpassningar på stolarna.  Får se hur man mår ikväll om det blir till att jobba imorn.

Måste avboka min klipptid oxå =( hade tänkt prova en frisör i timrå, men får avboka den,men jag har kvar min tid hos en frisör i birsta nästa fredag =) tur att jag inte avbokat den än =)

Nu ska jag de om jag ta reda på hur man fixar utseendet på bloggen =) nu när man har tid=)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0