www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Harry blir trött av all shopping:)

dsc02613 (MMS)

Harry blir trött av all shopping:)

Nu är vi framme på campingen:) det är jätt...

dsc02611 (MMS)

Nu är vi framme på campingen:) det är jätte varmt:) Harry leker med min kusin Emil som hälsar på oss :)

Harry leker lite på en rastplats:) han har...

dsc02608 (MMS)

Harry leker lite på en rastplats:) han har fullt upp med att titta på alla lastbilar:)han är även jätte duktig i bilen:)

Midsommar =)

Midsommar helgen firade vi med mina föräldrar, min farmor,farfar, morfar, farmors syster och min bror så klart =) Vi va som så gott som varje år med undantag från 1 år i Byviken vid havet =)

Vi hade det lugnt och skönt och hyfsat tur med vädret tror jag =)

nu är vi hemma och håller på att packa om för fullt för imorn drar vi med husvagnen till Stockholm 1 vecka =)

Harry ska vi försöka att få till att vila så mycket som möjligt så han har fått så kallad "snuva i höften". En inflammation...Så han skjuter höften lite åt sidan och foten pekar lite utåt och han haltar när han går...men det är ändå full fart på honom =) det började i torsdags så nu är han på bättringsvägen =) men det ska tydligen bli bättre fortare om man vilar...men Harry har ju fullt med energi och han förstår inte riktigt det där med vila =) så kanske inte så fel med en lång bilresa imorgon =)

nä nu ska jag gå ut med mina och Harrys kläder till husvagnen och se om jag får in dem i skåpet =) jag är inte så bra på husvagnspckning då jag alltid tar med en massa extra allt just bara för att det kan ju vara bra att ha och så vill jag ha valmöjligheter =) så håll tummarna =) 

Mini golf =)

Söndagen avslutades med mini golf =)















Stora lekparken vid tonhallen =)

I söndags efter björnstigen så blev det bus i lekparken =)







Björnstigen i bilder =)

vi va ute på äventyr i söndags =) dagen började med Björnstigen på södra berget =)

Först ville Harry inte gå själv


men det började sakta att släppa =)


Sen blev det full fart på honom =) och ville inte hålla handen utan han skulle gå själv =)


















Hängbron tyckte harry va jätte rolig att gå fram och tillbaka på...jag tyckte dock inte samma sak då jag abra va rdd att han skulle tappa balansen och ramla ner






man måste vila ibland oxå =)


Sen när vi kommit i mål så satt vi oss och tog en fika i solen =)

stort hus

Harry har inte riktigt vant sig vid att vi bor i ett större hus =) rätt som det är så börjar han grina för att han inte hittar oss =) Han har ju lite fler rum nu att leta igenom =)

Nu är Harry utskriven från sjukhuset:) ska...

Nu är Harry utskriven från sjukhuset:) ska hämta upp medicin som han ska fortsätta att äta i 5 dagar. De har tagit blod prov för att göra nått test för att se om det har varit vattkoppor eller inte. Så om nån vecka så vet vi. Harry sover i bilen nu,han är helt slut. Han blir så arg när de ska ta blodprov på honom. Vi får hålla i honom hårt för han är så jäkla stark. Och sen är han nog lite som sin morbror och vägrade släppa iväg lite blod. Men på sista försöket så gick det:) :) Harry vägrade äta lunchen efter det,så han får äta när han vaknar. Men han lär nog sova länge :)

Harry lägger pussel med pappa:)

dsc02549 (MMS)

Harry lägger pussel med pappa:)

Nu sitter Harry och jag och äter frukost :...

Nu sitter Harry och jag och äter frukost :) Harry äter gröt med äppelmos:) Natten har gått bra:) Harry märkte inte när de satt droppet inatt:) han får även dropp nu. Han får det i ca 1 timme bara. Får se sen vad läkaren säger idag.

Harry har varit duktig och ätit 2 potatisa...

dsc02543 (MMS)

Harry har varit duktig och ätit 2 potatisar och korvstroganoff, så nu sitter han och äter glass till efterätt:)

Harry har fått en fin bil av oss så han ha...

dsc02536 (MMS)

Harry har fått en fin bil av oss så han har nått att leka med och lite belöning för att de har stuckit honom i armen. Han är så duktig:) :)

Harry är nu inlagd på infektionskliniken d...

dsc02527 (MMS)

Harry är nu inlagd på infektionskliniken då han misstänks ha vattkoppor. Han kommer få medicin och vi blir nog kvar här till onsdag. Men vet inget exakt än. Men harry mår bra och tittar på barnprogram just nu:)

Harry 3år :)

Harrys 3 årsdag i bilder :) :) :) :)










jag fick en puss på kinden mitt uppe i paketöppningen :)





Dags för tårta :) min farmor hade gjort 2 jätte fina tårtor :) här va den ena :)



Harry blev blyg när vi sjung "ja må han leva" :)



Det va ju inte så farligt att alla sjung :)



Sen måste man ju blåsa ut ljusen :) Men harry hade inte ro i kroppen att sitta ner och äta utav tårtan så han lekte med det han hade fått istället :)




Ut och provkörde traktorn som han fick av sin mormor och morfar :)



Även harrys mormor och morfars granne hade köte ett litet paket till honom :) så snälla :) harry brukar leka med deras dotter när de är ute samtidigt :) Harry säger hennes namn så gulligt tycker jag :) hon heter Matilda, men harry säger Malletilda :)
Han fick en vattenpistol och de lekte sen en stund tillsammans :) :)



Harry kunde inte låta bli prova spruta vatten i sitt eget ansikte :) :)



tack och god natt :) :) imorn fortsätter flytpackningen :)

Fullspäckad dag

Natten bjöd inte på den bästa sömnen....lagomt till man själv gick och la sig vid 00-tiden så vaknade Harry och hade ont i magen....så han låg i 2 timmar och vred och vände sig och smågrinade för att han hade ont...sen steg hans temp så då fick han alvedon....
Tror han är hård i magen som gör att han har ont...han hade inte bajsat igår och jag vet inte hur det har sett ut på dagis...Men just att han luktar bajs ibland gör att vi misstänker att det sitter stopp lite vid utgången...jag ni får ursäkta om jag blev lite väl ingående nu :)

men vi kom på att vi hade ju forlax som han fick förut under cellgiftbehandlingarna då han ofta va hård i magen...så han fick lite utav det....än har han inte bajsat men hoppas han gör det snart.....


men nu på morgonen så ska vi nu skynda oss att äta lite frukost sen ska vi till norra berget för att träffa 2 barndoms kompisar :) fast Linnea har jag ju fortfarande kontakt med :)

Mina föräldrar kommer att komma och hämta upp harry där sen :)

hihi just nu står han här bredvid och dansar till smurf hits :) :)

Sen ska Harry vara med dem hela helgen :)

Och ikväll så ska jag på klassåterträff :) så blir till att äta treo och strepsil så man orkar med dagen :) :)

Nä nu ska vi skynda oss så vi kommer iväg i tid :) ligger bara efter 1 timme nu på morgonen :) jag är och förblir nog en tidsoptemist :) :)

Visseligen inte den klass man har återträff med men alla 9:or är ju bjuda så några från den här klassen är nog även där :) tiden har gått fort :)

Feber :(

Har varit bra trött idag på jobbet och ont i kroppen. Trodde det hade och göra med att jag har jobbat över 2 dagar i rad och allt inför flytten...Somnda på soffan när jag kom hem och sov i 1 ½ timme...Vaknade och tog tempen, 38.6 =( typiskt, då även harry va trött ocg grinig tog jag tempen på honom oxå..även han hade 38.6....typiskt..har inte riktigt tid med att vara sjuk nu inför flytten :(

Hoppas det kommer gå över fort....
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0