www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag 23/12-09

Äntligen är det snart julafton =) känns så skönt att så gott som allt är ordnat och klart =)
Va ledig och hemma med Harry idag. Dagen har innehållit en massa städning...bytt sängkläder,kört 4 maskiner med tvätt,dammsugit,torkatgolv. gjort rent i badrummet.... Det tar en hel dag då man Har barn...Jag städar på ett ställe och Harry river fram nya saker på ett annat, och så håller det på =) då tar det lite tid..men så skönt när det är gjort =) Har till och med betalat räkningarna så man slipper tänka på det under jul =)  Nu har jag bara 1 paket kvar att slå in inför imorgon =)

Harry och jag gjorde senap i morse =) får se hur den smakade på jag va lite disträ när jag läste receptet =) men men, vi har ju i alla fall gjort den själva =) Harry blev så glad då han fick hjälpa till att röra om =)

Harry gör senap 

Nä nu kommer gubben hem så nu ska vi bara sitta ner och ta det lungt och njuta av lugnet innan julen drar igång =)

Fredag 18/12-09

Ja julen kommer allt närmare =) Nu är det bara de allra sista julklapparna kvar.får se när jag köper dem.
Igår så inhandlades julskinkan =) blev en rejälbit på 3kilo. Men eftesom jag vill koka den själv så var det den minsta biten de hade i affären =) men det kommer nog att gå åt =) är så gott =)
men jag måste ta och skynda mig med att göra senapen,med den är det samma sak varje år, ute i sista stund..

Igår var jag jätte duktig och frostade av frysen inne =) så nu är den så fin =) får se när jag tar frysboxen ute...den kommer att ta tid...då den står i utbygnaden där det inte är nån värme,lärd et va nollgradigt där...då tiner det inte kycket =) så man får väll sitta där med hårtorken eller kupévärmaren =)  Blir kanske till helgen,men anders måste va hemma så han kan ta Harry.

Nä nu ska man snart till naprapaten här på jobbet...en arbetskamrat va så¨snäll att jag fick ta hennes tid. Fick ont i ryggen igår kväll, så det gör ont om jag lyfter harry =( så i natt blev det inte mycke sömna pågrund av värk =(
Men om en halvtimma så ska det förhoppningsvis fixas till =)



Onsdag 15/12-09

Idag blir en fullspckad dag =) Direkt efter jobbet bär det av till dagis för vårat första utvecklingsamtal =) ska bli jätte roligt =) Sen hem till mamma och pappa,då mormor och yngve är där och hälsar på =) Klockan 19 bär det sedan av hemmåt då vi ska till bygdegården kl19,30 för att en trevlig kväll vi alla som har ställt upp och jobbat för våran byggdeförening =)  Får väl se hur länge vi kommer att kunna va med. Tänkte försöka att få Harry att sova ute i vagnen...Hoppas det kommer att gå bra..är ju så viktigt att han får sin sömn så han orkar med dagis...

börjar bli lite nervös inför fredag...ska klippa mig och funderar starkt på att klippa mig kort =)
får se om jag vågar =)

Tar och bjuder på en film på Harry som tar och visar upp sina trummis talanger =)
Men han upptäckte att han hade nått på armen så då måste ju det bort =)

Tisdag 15/12-09

Ja det var ju ett tag sen man skrev. Har haft en ordentlig bloggtorka..Men ska försöka att göra ett litet ryck =)

Förra helgen så va det Resa till tomten här i Sulå =) det är byggdeföreningen som annordnar det..Så Anders jobbade både lördag och söndag. På söndagen så hjälpte jag till med fikat =) tvivs bra i köket jag =) vanan sitter ju i sen man har hjälpt till på gudstjänster i kyrkan =)
Så på lördagen bar det av för Harry och mig till tomten =)  För alla som inte har åkt på den tomteresan i sulå så kan jag starkt rekomendera den =)
 är lika rolig upplevelse för föräldrarna =)
först fick vi åka bil in efter skogvägen, sen blev det byte till en fin vagn efter traktor som tog oss högre upp in i skogen och upp på berget. Och efter vägen så stannade vi vid tomtenissarnas verkstad =) Där fick Harry en träslev som han skulle ta med till tomtemor =) Han blev blyg först och ville inte ta emot den,men sen så satt han så stolt och höll i den resten av resan =) När vi kom fram så möttes vi upp av några av tomtebarnen, som visade vögen till tomtemors och tomtefars hem =) Där blev det fika med korv och annat gott =)

Harry hjälpte till och göra en snölyckta =)
harry hjälper till och gör snölyckta

Harry var lite blyg och reseverad först men ju längra vi va där så mer slappnade av han =) så på slutet så var han överallt =)
Anders va där och jobbade som trött-olle =) Men Harry kände igen honom =) Så hemma när vi tittar på korten så säger han pappa,pappa =)

harry och trött olle

Nä nu ska jag återgå till jobbet =)

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0