www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Popstar pink

Har anpassat en stol i dag som har så läcker färg =) Heter popstar pink =) Va tvungen att föreviga henne på bild innan jag va tvungen att släppa henne vidare till kontrollen =)



Nu verkar det som om Harry har smittat mig med sin förkylning...är hängig och ont i halsen...så det blev ingen promenad på lunchen....
Men det finns inget som hindrar mig från att gå på hockeyn ikväll =)

Anders gick upp och gjorde havregrynsgröt till hela familjen imorse. Gogubben min =) 
Harry va jätte duktig och satt och åt själv =)







Nä nu ska jag se om man kan hitta nån chef och fråga om man kan gå lite tidigare idag.

Flyt

Ja nu flyter det på med en massa jobb här på jobbet =) är skönt att ha nått att göra,tiden går fortare tills jag får komma hem till mina älsklingar =)

Harry och jag hade även flyt igår när vi va på max och åt.... Jag köpte igen barnbox till Harry för han skulle få riktig mat sen....Men då kom det en mamma med en film som man fick med i boxen...Hennes barn hade tyckt att dem va för stora för den filmen =) kollade på baksidan och såg att dem även hade teletubbies...så vi gick till kassan och bytte =) Så vi kom ut därifrån med 70 minuter teletubbies(helt gratis) =) Harry blir ju glad i alla fall....

Vi(jag och Harry) va på syjunta igår på jobbet..Håller på att virka en filt till en kompis bäbis =) gjorde en till harry  när jag väntade honom och nu tänkte jag göra en till henne oxå =)
Harry hade roligt där, han sprang runt med sin boll och kastar den gärna under saker så han får åla sig efter den =) Han kan ju inte krypa =)  E Och så lekte han med min skruvlåda som han tycker är så rolig =) mindre roligt blev det när han tömde den uppochner =(  är mycke småbrickor där i som är jobbiga att ta upp...

nä nu är rasten slut...imorn är det äntligen hockey =)

Måndag igen

Ja då har en ny vecka börjat....Är ledig med Harry nästa vecka, så det ska bli jätte skönt =)

Va duktig idag och va ute och gick en rask kort promenad med Jonas. Men bättre med en kort än ingen alls =)
Och Catharina fick njuta av att säga till mig att jag glömt ta på mig arbetsskorna igen efter promenaden...Förut va det alltid jag som tjatade på henne =)

Harry är verkligen helt fanatiskt i teletubbies... Han vaknade igår efter ha sovit aldeles före middagen,och han bara grinade och grinade, kunde inte förstå vad det va som va fel, tills han pekade på fodralet till teletubies, när jag satt på det så blev han tyst =) Sen när det va slut så stängde jag av och tänkte att vi skulle leka tillsammans på hans rum, men då bara satt han sig ner på golvet och skrek och sparkade i govlet....Men han gav upp till slut och kom och lekte med mig =)

Nä nu ska man jobba igen....

Muggen är återfunnen =)

Hittade muggen igår när vi skulle åka till husvagnen. Den låg under barnvagnen i hallen =)

Nu sitter Harry med och vill skriva några rader

cdcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc     l lllll yccvty nbbse3b4 sxzjvfgv

Han har tittat på teletubies hela morgonen... *suck*  Men han tycker att det är jätte bra =)

Blev i alla fall grilla korv över öppen brasa igår =) Harry åt 1½ korv innan han åt kvällsvällingen =)
Matglad pojke =) Men det var inte stjärnklart men då så va det inte så kallt istället =)

nu ska vi gå och väcka fadern =)

God middag

Idag blir det lövbiff(tjockare bitar) och klyftpotatis, med bea-sås och en god sallad =) mums =)

Har varit och hälsat på Dess idag. Harry hade det roligt med Thea =) Men det märktes så tydligt på slutet att han va jätte trött. Han ramlade hela tiden och bara grinade.. Och mycket riktigt han bara åka några meter så sov han i bilen =)

Ska åka och hälsa på mamma och pappa uppe i husvagnen efter maten, det blir mysigt..Kanske man till och med tar och grillar en korv =) är så mysigt att vara ute den här årstiden, visst det är lite kallt, men så mysigt att sitta framför en brasa och grilla korv en stjärnklar kväll =)

Min plan igår var att se Dirty dancing, var ju faktiskt ett tag sen man såg den nu =) tror nästan 1 år =) Men efter knappt 5 minuter så sov jag så gott i soffan =) vaknade klockan 1 =) då var det bara att flytta över till sängen =) Och Harry va snäll och sov till klockan 9, så jag var riktigt utvilad när jag vaknade sen på morgonen =)

Nu ska jag gå och steka köttet =)

Äntligen fredag =)

Bara 10 minuter kvar sen får man åka från jobbet =)  Ska möta upp Anders och Harry på drakborgen  =) blir roligt med lite lek och bus =)

Åh nu är catharinas sambo här med chokladbollar =) mums =) Så nu har jag inte tid att skriva mer =) 

Harry duktig =)

Idag så har Harry varit jätte duktig. Han har nämligen bajsat på toaletten för första gången =) mammas stor kille =)  Vi va hemma hos mamma och pappa och han fick gå runt nakenfis =)Då ser Harrys morfar att han sitter på huk och börjar bli röd i ansiktet (syns väldigt tydligt då han tar i för att bajsa,blir knallröd) så jag lyfter upp honom och springer in på taletten. Han fattar fort att det går ju bra att bajsa här oxå =)  Vad skönt det blev för en annan att inte han hade en massa bajs utkletat på rumpan. Va nog även skönt för Harry =)
Nä nu måste jag skriva om nått annat oxå än bajs =)

Sundsvall hockey vann igår =) jippi =)
Imorn är det fredag och vi har faktist inget inplanerat =) är nog första gången på bra länge..känns lite ovant...Men vi ska nog fyla upp det tomrummet med nått =)

Nä nu ska jag se lite på tv innan man brinner av =)

Lösning =)

Har kommit på en lösning som jag tror kommer att funka på stolen =) känns så skönt...så nu är det bara att hålla tummaran att det kommer att funger oxå =)

Det gick faktiskt bra när tyskarna var här och hälsade på =) ingen som kom och pratade...men der var nån som stod och kollade medans jag jobbade, men struntar man i ögonkontakten och bara fortsätter att konsenterar sig på det man ska göra så börjar oftast ingen prata med en heller =)

Harrys nyaste vatten pipmugg är borta =(  Harry har lagt den på nått jätte bra ställe.problemet är att vi har ingen aning vart =) tycker jag har letet överallt... Så får väll se om den kommer fram nån gång i framtiden...Den som va så snygg...Stod "världens bästa kille" på muggen =)

Nu ska jag fortsätta att leta efter en vagn och ha på dagis =)

Utmaning...

Har fått en ordentlig utmaning på en stol på jobbet...men jag är opptimistisk att det kommer att bli jätte bra i slut ändan =)

Harry va förbi på jobbet igår igen =) Han ska bara dricka en massa vatten när han är här,och sätta sig i trappen och äta banan =) goungen min =)
 
Får se om det blir hockey ikväll kan inte bestämma mig.....=)

Slänger in en bild på Harry när han va nyfödd =) så liten =) så söt =) hela 1 dag gammal =)



Tisdag=)

Ja underbara tisdag.veckan är i full gång cog det är riktigt skönt för jag har inget inplanerat den här veckan=) ska bara ta verje dag som den kommer =)

Typiskt,imorn så får vi besök på jobbet...ca 30 tyskar..jag som inte tycker om att prata engelska, man är ju inte så jäkla haj på vad allt heter på stolarna...men men , man får hoppas att ingen kommer och vill prata om vad man gör för jobb på just den stolen =)
Ger en raport imorn om jag klarade mig =)

Nä nu ska jag se det nya programmet på tv3 kl.20.00. Det är verkligen skönt att ha en inspelningsbar boxer =) är nog den bästa spenderade 1-kronan =)

Besök på jobbet

Idag så kom Anders och Harry förbi på jobbet och hälsade på =) Mammas gopojke =) var väldigt reserverad från början men det släppte efter en stund, så då hejade han på folk och pratade på =) Det roligaste var att få leka med min skruvlåda och få köra lyftbordet upp och ner =) Bus ungen =)

Harry är ju så rolig att ha med ut. Så fort han ser en bil så hejar/vinkar han =) till en del människor oxå. Så han fick det lite jobbigt när vi va på parkeringen till affären, så många att heja på =)


Harry på drakborgen





Trög måndag

Idag är man bra trött...Harry har inte sovit bra inatt. Han har vaknat och skrikit frera gånger...Men anders ringde och berättade att dem hade sovit till 11...men igår så skulle Harry upp 6.30....Harry och Anders har nått speciellt tillsammans,precis som om nu är mamma här och då ska vi upp tidigt och leka...Men med pappa kan man ta det lungt och mysa....man blir lite avundsjuk ibland...

Vi var på drakborgen igår Hela famljen med anders syster och hennes barn...Harry fick åka bilarna där med anders =) Och åka den uppblåsbara rutschkanan med mig =)  Han har ett så härligt skratt...Det värmer så =)
Ska fixa lite bilder från från dagen..

Idag ska vi prova att göra nått nytt till middag..Bacon lindad kyckling =) Så anders har fått i uppdrag att göra marinaden som kycklingen ska ligga i i 5 timmar =) Det kommer nog att bli jätte gott =)

Hösten är här :-)

Ja nu är i alla fall hösten här i Sulå. Är ett träd här fullt med röda löv. det är så vackert =)

Idag har det varit full fart här hemma. Harrys kusiner är här och hälsar på,ska sova över till imorgon.
Harry har jätte roligt tillsammans med dem =) springer runt och leker och busar tillsammans =)

Hade mycket energi i morse så det blev till att rensa skafferiet. Blev 2 sop påsar med mat som gårr ut på datumet.. Är ju sånt som står längst in som man inte har nån aning om att man har =) men nu är det rent och fint.
Sen så tog energin slut så när Harry sov så passade jag på att vila,för sen var det dags för dammsugning och torkning av golv...va tungt idag, men riktigt skönt när det är gjort =)

Ikväll så har vi haft det mysigt och sett på film (Andra sidan häcken) och ätit popcorn med barnen(förutom harry som sover)...Men nu så är det guitar hero som gäller... Ska gå bort och spöa skiten ur dem =)

trevlig kväll....
bjuder på ett kort på Harry och mig från i morse =)



Äntligen fredag

Och äntligen så är det helg..men man är trött och huvudvärk så man kommer inte att vara vaken särskilt länge..men det är skönt att få sova mycket oxå =)

Idag så var vi tillsammans med en annan barn familj upp till norra berget för en massa lek och korvgrillning :-)
det blev riktigt mysigt och roligt. Harry springer runt för fullt. Va väldigt roligt att gå upp för trappan för att sedan och ner igen igenom skvadern :-)

nä nu ska jag se klart på doobidoo :-)

Klorin

Nu luktar det badhus i badrummet :-) Har gått klös med klorin där inne för att få bort urinlukten. försvinner den inte nu så blir jag tokig.... Fast det verkar bara vara jag som känner den :-)

Men efter att ha varit och handlat,hälsat på mamma och pappa, röjt lite här hemma tvätta 1 maskin(nr2 går nu) och skurat hela dabrummet så tar jag och skämmer bort mig själv med en bacardi breezer vattenmelon och jätte god äppelkaka som farmor hade bakat till mig :-) Vi va dit i tisdags och då bjöd hon på en kaka med apelsin smak i, det tycker inte jag om, så det var därför hon bakade den här kakan till mig. hon är ju för go :-)

Nä nu ska vi se vad som finns inspelat att titta på :-)  kanske unga mödrar,eller teenage wifes, criminal minds, debatt,navy cis. Så mycket att välja mellan och så lite tid :-)

Snart Helg :-)

Nu var det inte att mycket att göra på jobbet :-( Dagarna går så långsamt, och så är Catharina hemma och är sjuk så man har ingen att surra med...Hoppas hon snart är tillbaka.
Hoppas även det kommer in lite stolar snart som man får börja jobba.

Passar på att lägga in lite bilder från bla när vi var i stockholm i sommras :-)


Harry på skansen




Jag och Harry i lekparken hos min kusin i Stockholm




Korv ocn snabba bilar på Sättna, det är livet det :-)




Vi har böjat att åka ganska ofta till drakborgen med Harry, han tycker det är jätte roligt :-)
Är bra att han samtidigt för träna det sociala samspelet med andra barn :-)
Roligast är att leka med Lego :-)



Nu är det nästan helt städat hemma =) Vi gjorde jätte mycket igår, Anders dammsög och jag gick runt och plockade saker och en del fick lite nya platser :-) Så nu är det väll frera saker som jag inte kommer att hitta för jag inte minns den nya platsen :-)

Nä nu ska jag gå och kolla om det kommit lite stolar.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0