www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag blir så bortskämd idag. Pappa min ä...

Jag blir så bortskämd idag. Pappa min är inne och tar hand om harry. Så jag sitter fortfarande ute i solen och mår så skönt:) Anders kommer idag. Vi får middag imorn från barncancerföreningen, vi åker hem på lördag. Och de äggviteämnen som levertumören utsöndrar är nere på 481. Just nu är livet underbart:)

Underbart väder ute idag:) sitter och ät...

Underbart väder ute idag:) sitter och äter frukost och njuter i solen medans harry sover skönt i vagnen:) underbara mormor och morfar tog harry nu på morgonen så jag fick ligga kvar i sängen:)

20 juni 2010

Ja det va ett tag sen sist...
har märkt att när vi varit här några dagar, ca 1 vecka så blir jag less på allt...Har då blivit att all tid jag får över tar jag till att brodera och bara ligga och titta på tv. Har ingen ork till annat....För inte bara är det Harry man oroar sig för, det är även väldigt jobbig att ligga inne på avdelnignen och se alla andra sjuka barn.
Samtidigt som det är jätte skönt att Harry är så otroligt pigg och glad, för det märks inte på honom att han är sjuk. Så får man nästan dåligt samvete mot föräldrarna till de andra barnen som inte alls är lika pigga....
Och som jag känner det så är jag ändå glad för att Harry har den cancer han har...för peppar peppar så är inte andra organ skadade, levern verkar kunna bli helt återställd...jätte skönt för honom och för oss.  Här finns barn med bla leukemi, där pratar man mer om år med behandling inte månader som för oss, barn med hjäntumörer, tumörer vid ryggmärgen som gör att en del har så ont att de inte kommer upp ur sängen.
framför allt en familj har verkligen påverkat mig jätte mycket. de kom in för första gången bara nån dag innan vi skulle hem till sundsvall, deras tjej(3-4år) va jätte pigg och levnadsglad och skulle visa vart de hade tagit prover, hur underbar tjej som helst. När vi kommer tillbaka upp igen efter våran vecka hemma i sundsvall så ligger den tjejen förlamad från halsen och neråt.vet inte hur mycket jag får skriva om det,men med tur så är det bara temporärt efter operationen..men när man lever runtomkring sådana saker som händer andra familjer så känns det som om det Harry har är en bagatell... Men jobbigt att vara i sån miljö hela tiden, en miljö med mycket sorg,och deprition, men även glädje när det går bra och framåt...

Så jag är enormt tacksam för att jag har mamma som fixar mat på bordet åt oss varje dag och hjälper till med Harry så mycket....
Är även kanon att ha lägenheten att åke till nu när Harry är fri från droppställningen så vi får miljöombyte =)


Här är lite bilder på hur det ser ut på rummet och resten av avdelningen



Den vita möbeln under tv:n är en extra säng man viker ut =)




Våran hall









Försök att duscha där utan drapperi och inte blöta ner hela badrummet =)













Köket/pentryt




Harry spanar på när de bryter bort gammal asfallt och ska lägga ny =)





Harry tycker det är jätte kul att spela på pianot, och givetvis ska morfar sjunga med =)





Och så har jag filmat Harry när han springer runt på avdelningen =) den här gången så ar det morfar som får springa efter =)



 




Igår så satt mamma och jag klistrad framför tv:n för att titta på kronprinsess bröllopet =) så kanon att det va dåligt väder så man inte behövde ha dåligt samvete att man inte va ute =)

Men Harry har en sån kanon pappa så de trotsade vädret och gick ut en stund och lekte i regnet =)



Sen så brann de av inne på sängen =)




Harry har även lärt sig att klippa =) så hans kvälls nöje i fredags va att sitta och klippa i papper =) och koncentrerad är han =)




Idag så va vi iväg till 4H, påminner lite om norra berget, fast mycke mindre.Men mycke bättre då de har kvar djuren här vilket det inte verkar finnas mycket av på norra längre...
Det pågick även en fotbollscup där så det va fullt med folk och bilar. Men Harry njöt i fulla drag =) Och så säger han nej med bestämd röst, han har nämligen lärt sig från mormor och morfar från när de har tittat på hockey, timrå ik närmare bestämt, då de inte gått så bra för de så har han mest hört nej =)

Sen så har han fått se lite vanliga klassiska bondgårdsdjur =) fanns även kaniner och höns =)





jo jag höll ju på att glömma lite rolig information om hur det går för Harry =)

det äggvite ämne som levertumörer utsöndrar som jag har pratat om tidigare. som när vi kom in va på ca 65 000 (skrev tidigare 60 000 men fått ny informtion nu) den hade ju sjunkit till 25 000 efter 2 behandlingar. nu när vi kom tillbaka från sundsvall så fick vi veta att efter den 3 behandlingen så hade det värdet sjunkit till ca 2300 =) så det är kanon bra =)
Och läkaren har pratat med läkarna i göteborg, så som det är nu verkar det bli opertion i göteborg i början av augusti =)


Avslutningsvis så får ni en bild på när Harry skjuter med armen =) jag tycker han ser så söt ut =)



15 juni 2010

Igår så va det full fart hela dagen =) då vi sovit i lägenheten så blev det en promenad bort till sjukhuset på förmiddagen för att lämna rutinprover, när det va avklarat strax efter kl12 så tog vi bussen in till centrum...
Harry har pratat om att få åka buss hela morgonen=) vi hade nämnligen berättat för honom att vi skulle åka buss, så han har längtat och längtat, tycker det är så spännande =)

Väl nere på stan blev det lunch på Max, och Harry fick leka lite i deras lekhörna =)
Därefter va han en kanon son att ha med på stan för att gå i affärer. han somnade nämligen =) sov under hela tiden som jag och mormor gick och provade kläder =)

lite kort från när vi va nere på stan =) en av bilderna är när harry försöker fånga en fågel =)




Harry älskar att springa nu för tiden så det är full fart på honom =)

När vi väl åkte hemmåt vid 16 -17-tiden så va vi helt slut i fötterna...
Och eftersom Harry hade vaknat så var det hans tur att få ha lite roligt =) så vi gick till lekparken här utanför lägenheten så harry fick leka i 1 timme. och som en glad översakning så kom även hans morfar upp till oss i Umeå då =)








Harry älskade att gunga gungbräda =)

Sen på kvällen så åkte vi till sjukhuset, jag och Harry skulle sova där...för på tisdagmorgonen så skulle det va en massa provtagning, så det är skönare att va på plats direkt på morgonen istället för att behöva gå upp så himla tidigt.....


De skulle komma kl7.30 från labbet föratt starta upp en provtagning för att kolla att njurarna funkar som de ska...
Så jag ställde väckning kl 7.15, men tro inte att de kom 7.30 tiden gick och gick strax för 9 kom de =( jag kunde ju ha sovit länge till...och komiskt nog så kommer de när jag precis ha duschat klart och inte hunnit få på mig kläderna,och givetvis så har man glömt trosorna ute på sängen  *suck*  ibland så har man lite otur med tajmingen =) det jobbiga med det här testet är att först så tar de blodprov, sen sprutar de in nån medicin, sen tar de blodprov efter 5 min-10min-25min-30min-30min. tror det va nått sånt i alla fall. det tog i alla fall ca 2 timmar (så helt rätt är det inte på minuten det jag skrev) det jobbiga med att de kom sent är för att kl 11 hade vi tid på hörcentralen, vi va klara att gå från avdelningen kl 10.57 så det blev till att gå fort...
väll där bara 2 minuter sen så fick vi tyvärr vänta 30 minuter innan det blev våran tur då hon som är specialist på barn hade nått som va viktigare...de ringer då från avdelningen och meddelar att vi har tid för hjärtbedömning kl13. så blev bara skynda sig upp på avdelningen där emellan för att få i Harry lite lunch...
Men hjärt bedömningen gick bra så 13.15 va vi äntligen klara för dagen och fri att lämna sjukhuset =)

For till lägenheten där Harry somnade och sov gott i 2 timmar =)
När han vaknat så åkte vi iväg till ett shoppingcenter =) hittade kläder på rea =)
och Harry fick köpa en leksak då han hade fått 100kr igen från barncancerföreningen =) Harry fick välja va han ville, och inte helt otippat så valde han en räddningsbil med släp och helikopter =)




Nu ska vi ta och åka tillbaka till sjukhuset då det är dags för ny cellgiftbehandling imorn...det går fort nu =) efter den behandlingen är det bara 3 kvar innan eventuell operation =)

Jo vi får åka hem mellan varje behandling nu, men eftersom vi kan åka hem på lördaga och ska upp sen igen på tisdagar så tycker inte vi att det är värt det att dels slita upp Harry och dels jobbigt för en själv att pendla så tätt. då vi har den här möjligheten att få låna lägenheten och bo där gratis istället så gör vi det. men när han blir fri droppställningen på midsommardagen så åker vi hem =) får då va hemma 1½ vecka =)

13 juni 2010

Nu är vi äntligen fri några dagar =) så underbart =)
Då vi blir utskrivna och inte får vara kvar på sjukhuset så har vi lånat lägenheten här uppe, det är kanon =) För då får va man vara i en hemmiljö vilket gör att man slappnar av mycket mer =) så nu njuter vi för fullt och hittar på en massa =)

Igår när vi kom hit så tog Anders och Harry och lekte med alla leksaker som finns att låna här i lägenheten =)
Och så hade Harry fått 3 st leksaksbilar från när vi va och handlade, de var han ju givetvis tvungen att inviga =)



Vi tog och handalde god mat oxå=) passar på att lyxa till det nu, så det där med att ta tag med vikten går inte så jätte bra =) men men , maten är god i alla fall och jag mår toppen =)
eftersom vi inte får tillaga rått kött i lillköket på sjukhuset så passar vi på nu =)

Blev fläskfilé med god sojasås, klyftpotatis, och underbar sallad med fetaost i och nötter =) mumsfillibabba =)



Kvällen avslutades för Harry med att titta på Bilar =)



Och det va så skönt att inatt få sova i sina egna sängkläder, då doftar det till och med hemma =) Är även ljusa persienner här, men här är det i alla fall bara ett fönster och inte 3 stora som på sjukhuset. Så vi sov ut idag till 10-tiden =)

Vi har även handlat till jätte till en god frukost =) gott bröd, pålägg, ägg och ljuice =) så gott =)

efter den underbart goda frukosten så åkte vi till ett tropik hus. Hade fått tips av en annan familj på sjukhuset. Det var passande även för att det inte är så mycket folk där, bra för infektionsrisken =)

Harry älskade det så vi kommer att åka dit igen =)

Stor favoriterna va aporna, men det fanns även, ormar,ödlor, sköldpaddor





Och dessa hemska spindlar. fanns fågelspindlar och så Svarta änkan, va tvungen att ta kort på den då jag själv har en tattuering av svarta änkan =)


efter vi varit där så åkte vi och fikade lite lunch =) härligt att sitta ute i friska luften =) Är fallskärmshoppare som fångar våran uppmärksamhet =)




när vi ändå va vi en massa affärer så passade jag och mormor på att kolla efter shorts till mig då mina gamla är för stora =)  Det första paret som jag provade satt perfekt och kostade bara 99 kr. kanon fynd.. nu ska jag bara hitta ett par jeans shorts =)

när vi kom tillbaka så gick vi till lekparken härför att kolla in den =) Harry njöt av att få gunga =)



nä nu ska jag ta och passa på att njuta av sista natten här innan vi ska sova på sjukhuset igen

11 juni 2010

Ja idag har varit en väldigt lång dag =) Harry vaknade redan vid 6.30 *suck* då va han pigg och glad



Så duktig mamma som man är så får han se på filmen bilar =) är på tok för trött för att orka kliva upp, och eftersom man har så snäll son så tittar han snällt på filmen i sängen =)
har upptäckt att det är ett parti i filmen som han blir rädd för =) okej igentligen är det väl inte roligt men det är bara så oväntat, han har sett den filmen så många gånger känns det som och först nu har han blivit rädd, men det kan ju i sin tur ha och göra med att han sällan hinner så långt på filmen då han åker bil =)
För er som har sett filmen så är det när mcqueen och bärgarn är ute på åkern för att skrämma traktorerna. just när det är mcgueen som skrämer en traktor så den reser sig så blir Harry skrämd. Han blev rädd 2 gånger i rad på det stället... Gullungen =)

Sen va mormor helt underbar som gick upp med honom så jag fick somna om och sova lite till =) så idag så låg jag och drog mig i sängen till 11 tiden...helt underbart =) världens underbaraste mormor har Harry =)


Efter det att jag kommit upp ur sängen så åt vi lite lunch, sen bar det ut till innergården =) helt underbart väder uta idag =) även igår =) så bjuder på en bild på när jag sitter ute och njuter i solen =)

Vi tog ut såpbubblor till Harry så han fick ha lite roligt =) det är det bästa han vet =)





Och så passade han på att cykla runt lite där ute och lekte i lekstugan som finns på innergården =)





Efter det va harry helt slut så va bara att lägga ner honom i barnvagnen så somnade han =) då kunde ju mormor och jag fortsätta att sitta ute och njuta av solen och värmen =)

När vi skulle äta middag så lyxade vi till det med att gå ner till den den nyöppnade restaurangen, blev kyckling och ris =) kycklingen va perfekt tillagad enligt mig i alla fall =) Harry åt lite från mormor, min kyckling dög inte =) han är rolig han =)
Sen blev det cheesecake till efterätt =) jätte gott =) Och harry lekte där nere för fullt =) åkte rutcherkana och staplade stolar =) Sen så hade han massa spring i benen och där nere är det gott om stor öppna ytor =) så det va bara att hänge efter så gott man kunde med droppställningen =) Harry såg så söt ut när han sprang omkring barfota =) tyvärr så blev det svagt batteri i droppmaskinen så vi va tvungen att gå upp till avdelningen för att ladda...men dock inte så lätt att lyckas få en 2-åring med spring i benen att hålla sig inom ett begränsat område...men det gick tillräckligt länge för sen så va det fullt fart igen =)

Vi gick ner och mötte upp pappa sen när han kom =) Och Harry har blivit mycket bättre på att gå själv nu =) Först ville han åka vagnen men när vi kom till hissen så ville han gå själv =) tror att han tyckte det va roligt att gå runt barfota =)
Han såg jätte rolig ut när han ska åka hiss =) Han vill gå in själv men tycker att springen mellan fastgolv och hissen ser skrämande ut så först tvekar han lite sen så hoppar han nästan över springan =) och trycker på våningsknappen i hissen och ställer sig efter väggen =) är nog för att det känns lite äckligt i magen när hissen startar och stannar, suger liksom till i magen =)

Sen ville han ut och leka på innergården =) så med dockvagnen i högsta hugg så bar det av ut =) där sprang han runt för fullt, fick kämpa ordentligt för att hänga med...För tyvärr så är det inte så anpassat med underlaget för att ta sig fram med droppställning...underlaget varierar hela tiden, och att köra över små fyrkantiga gatstenar är inte lätt när det ska gå undan =) så det lär kännas i armarna imorn =)







Kvällen avslutades med fil och flingor =)



Lilla Matematikern =)

dsc01248 (MMS)

Lilla Matematikern =)

10 juni 2010

Grattis Thea på 3-årsdagen =)



om en del blogg inlägg ser lite konstiga ut så är det för att jag har börjat att skriva en del inlägg via mobilen =) har dock inte hållit på med det förut, så det tar nog ett tag innen jag blir haj på det =)

Som sagt så var vi på teater imorse, Harry lyckades inte hålla konsentrationen så länge. Eftersom det var inne på lekterapin så såg han traktorer och annat roligt at leka med =) så vi fick ta honom åt sidan så han inte skulle störa de andra barnen =)





allt låter som bilar enligt Harry =)


Efter vi hade varit på lekterapin så hade Harry en massa spring i benen, så då va det cykeln som åkte fram =) stackars morfar va den som fick offra sig och springa efter =)

Harry är så roligt nu när han ska cykla för han står still först och gasar med höger handen(låtsas vrida på cykelhandtaget som på minimoto när man gasar) och gör gasljud med munnen, sen gör han ett däckslirrarljud och sen så cyklar han iväg =)
Han är ju världens goaste =)

Sen så varvade vi ner lite med att gå ut med vagnen i solen med en glass och tittade på när traktorerna jobbade här utanför ingången =)




Vi gick ner till centralhallen nu på kvällskvisten och såg en "rolig" sak =)





Harry har lekt tillsammans med en anna kille här på avdelninge idag =) så roligt att se honom leka med andra barn =)

Nu så har Harry börjat tappa håret =(
Jag reagerade igår på att jag hade korta blonda hårstrån överallt på mitt svarta linne, tänkte bara att det va ju konstigt att jag har hår från Harry sen vi klippte honom. Sen så släppte jag det...Men idag så hade mormor oxå ett svart linne och även hon tyckte att det va konstigt att hon hade fått hår på tröjan, vi fattade inte va det kom ifrån...för det såg precis ut som avklippt hår...men då så slog det mig att det är ju Harry som har börjat tappa håret =( provade att dra lite i håret på honom(givetvis inte så att det gjorde ont på honom) och fick med en massa hårstrån...Så nu har det börjat =( hoppas bara han får behålla sina ögonfransar...skulle va så konstigt att se honom utan dem, fast det är ju en vane sak....

nä nu ska jag lägga om hans CVK, sen ska jag brodera och bara slappa och må bra =)

Coola Harry är ute o njuter i solen o titt...

Coola Harry är ute o njuter i solen o tittar på traktorn:)

SMS-inlägg

dsc01243 (MMS)

Morgon mys med filmen bilar:) nu ska vi gå...

dsc01241 (MMS)

Morgon mys med filmen bilar:) nu ska vi gå och äta frukost,sen blir vi kulturella och ska titta på barnteater på lekterapin:)

Test

Test

9 juni 2010

God kväll =)  Ja ska man fortsätta och skriva om helgen innan jag börjar med det som har hänt idag =)

I lördags så var vi på dop =) var närmare bestämt min gudson skulle döpas =) så jag är jätte glad att vi var hemma just denna helg =) Jag fick äran att hålla i honom på dopet =) jag va så stolt =) ska kolla med Dess om hon fått tag på några bilder =) själv va jag inte så smart, va jätte duktig som hade tagit med mig min digitalkamera men dock så kom jag inte ihåg att ge den till Anders innan dopcermonin började =( kom på det då vi går ut från sakrestian och mötar alla kameror i kyrkan, och jäklar där inne i sakrestian i min väska ligger ju kameran...*suck*  Så håller nu tummarna att som sagt att Dess får in lite kort man kan få ta del utav =)

Men jag har i alla fall ett kort på hela familjen =)




Harry njöt för fullt av att vara på dopet =) pratade glatt i kyrkan, och ibland när han tittade på mig så peckade han och sa mamma, och han lät så glad, så man skiner upp som en sol =)
Efteråt när vi ät dopfikat så efter ha ätit lite korv och glass så sprang han runt för fullt och busade med alla =) han stor trivdes =)
är nog svårt för folk (även för mig) att förstå att han har en sån allvarlig sjukdom, för det syns inte på honom.
Han är så otroligt levnadsglad =)

Jo jag han precis klar med min doppresent och jag blev jätte nöjd =) det blev en blöjtårta med bla en filt som jag virkat, i filten finns det datum,vikt,längd och namn in virkat, han fick även en slipover som jag stickat och ett par matcande sockar =) så det är med det stickade sakerna som jag har fått kämpa med nu på slutet, la nämligen allt de på "hyllan" då Harry blev sjuk. trodde inte att vi skullle vara hemma under dopet, men när jag insåg att vi skulle det så var det bara till att lägga på ett kol =)  Så här blev resultatet =)

lite bilder på Harry från dopet






I söndags så fick vi besök av Li, Filippa och Ronni =) grillade god mat och umgicks, passade även på att se de sista avsnitten av desperet housewifes =) Vi såg det alltid tillsammans när vi va hemma och va mammalediga =)

Harry fick även en present , traktor med tippsläp =) jaja det heter säkert nått helt annat om man ska vara helt korrekt, har nämligen lärt mig nu efter det att Harry fått så många olika traktorer att det är väldigt noga att man säger rätt, då de heter olika saker =)

såg i alla fall roligt ut när gubbarna skulle få ihop den =)
Snillerna som spekulerar =)


barnen passade på att sitta i sängen och myste och tittade på Bilar =)






Idag så blev det ingen sovmorgon då vi hade tid för hörseltest kl 9.15...och det gick väl som alla andra gånger..han hör de ljusa tonerna bra, de kollar de först, men de mörka reagerar han inte så mycket på =( men han lekte för sig själv då för fullt, så vet fortfarande inte om han verkligen hör dåligt eller struntar i det. för hon måste spela dem ganska högt för att han spela ganska högt(gämnfört med hur lågt de startar), men det kan lika väl vara att det inte är förens då som han störs av det i sin egen lek...men men, bara vänta och se och hålla tummarna...

mormor mötte upp oss utanför rummet så Harry blev glatt översakad =) mormor och morfar sover i lägenheten men kommer och är med oss hela dagarna =)

Vi gick och åt frukost, och harry va pigg och glad och åt fil och flingor till frukost =)

Sen så skulle vi gå till en närliggande liten butik som sålde kläder för jag va lite osmart och råkade lägga alla tröjor i väskan som Anders ska ta med upp på fredag så jag hade bara det linne som jag hade på mig...Men nu så har jag införskaffat mig några linnen =) billigt va det där =)
men de fick jag gå senare för att köpa, för nämligen när vi går ut genom entre så kollar jag på klockan och ser att den är 11.15, och det va nått som va bekant med det klockslaget, och så kommer jag på det...massagetiden...jag skulle ju få massage kl 11.15, så det blev till att vända och springa upp på avdelningen igen. mamma ville att jag skulle avboka hennes, men massören erbjöd mig att ta den tiden oxå itsället, så jag fick massage i 1 timme =) helt underbart =) blev ansiktsmassage som avslutning =) så lyxigt =)


Jag bestämt mig för att försöka att börja tänka på vikten igen, Hade äntligen lyckats gått ner 11 kilo innan det här hände, och vill inte att allt det jobb och så mycket kämpande bara ska vara som bortblåst och att jag ska gå upp igen då jag mår så himla bra med min vikt nu....Så nu jäklar är jag peppad =)

men dock så gick jag lite bet redan till middagen idag =) barncancer föreningen bjöd på grillbuffé till middag istället för det vanliga onsdagsfikat =) mums mums =) och så blev det jordgubbstårta och chokladboll till efterrätt =) jag njöt för fullt =) va mysigt att sitta ner med långbord och umgås med alla andra som oxå är inlagda här..
så nya tag med vikten imorn =)





och så lite andra bilder från dagen =)



Harry fick en ryggsäck från barncancerföreningen idag =) i den fanns nallen han håller i på kortet ovanför, lego, pusselbok, anteckningsbok och pennor, de 2 sista sakerna tog jag =)





han tyckte det va riktigt roligt att duscha idag, ville inte sluta, så nu började han protestera när vi skulle stänga av =)

till sist en bild som är från i tisdag innan vi åkte hemifrån då bror va och hälsade på =) vet inte hur han får sonen min att göra så här =)




Nä nu ska jag gå och hämta mig en kopp té och brodera lite innan sex and the city börjar =) sen är det tack och god natt så man hinner sova lite innan de kommer in vid 4 tiden inatt och kopplar in cellgifterna.

8 juni 2010

Ja då var vi åter i Umeå =) känns faktiskt skönt, som att det går framåt och vi kommer ett steg närmare mot ett slut på den här långa resan....
Vi fick samma rum som sist =) det är på gott och ont....det som är bra är ju att man känner sig hemma i det här rummet =) mindre bra är det lilla hyllplandet i frysen, men vi klarade det sist och kommer att göra det även denna gång =) just nu så fylls den bara av vaniljglass till Harry och pytt i panna =)

Nu har vi internet på den lilla tv ovanför sängen =) helt underbart =) ska bara lista ut hur det fungerar =) och så har vi med tv-kort hemmifrån så vi har gått om tv-kanaler =) 3 och 5 bla annat, super duper =) och det blir ännu bättre =) vi hade ju bild skärmar hemma som man kan ha i bilen för att se på film, vi har haft dem i båten och glömt bort att vi har dem, men Anders kom på det, så nu har Harry fått tittat på film när vi åker bil =) han älskar det...Han är helt tokig i filmen bilar(cars), han ser den om och om igen =) ligger och tittar på den nu i sängen =) För älsklingen min kom på den brilianta iden att det gick att koppla in dvd/tv skärmen till stor tv, så nu funkar den som en dvd =) jippi =) finns bara ett litet minus, den tar inte brända skivor =( men man kan ju inte få allt =) finns filmer man kan låna här på avdelningen =) och Harry har fullt med filmer som han fick när han fyllde år =)

I bilen upp nu idag så satt han så fint och åt strips(sen gick han över till vindruvor) och tittade på film =)





I helgen så har det varit fullt upp =) nästan så man kommer upp hit nu för att vila upp sig =)

I fredags så fick Harry grattis fika på sängen, nybakta scones och oboy =)




Sen kom pappa(hade så grymt ont i armen) hem och vi åkte gemensamt till sjukhuset för att Harry skulle lämna prover, det gick fort så vi tog oss en tur ut till birsta för att fixa med att skaffa mobilt internet för en ny månad, passade även på att säga upp hemtelefon, så om 3 månader så är det ingen ide att nån ringer på det numret =) skaffade även årskort på fria sms i 1 år, så nu kan jag terrorisera folk med sms :-p
Blev fina och lyxiga lunchen sen på mcdonalds =)



Därefter bar det av till granloholm och mormor och morfar för lite födelsedagsfirande, blev en liten tillställningen som bestod av, mig,Anders,min bror Fredrik, min mamma och pappa och min morfar =) va ingen idé att bjuda in fler till nått större då det så fort kan bli så att Harry får feber och vi blir inlagda...
Jag gjorde en jordgubbstårta i alla fall och till middag blev det tacos =) mums mums =)
Harry lärde sig att blåsa ut ljuset på tårtan själv =) så duktig så =)







Och så fick han ju öppna packet förstårs =)





han fick en minimoto från oss =)



Nä nu måste jag gå och sova då det är dags för hörseltest imorn bitti klockan 9.15 =( suck...
Så ni får veta om lördagen och söndagen imorn =)

4 juni 2010

Idag blir Harry 2 år =)

Så nu håller jag på att baka lite scones till frukost =) och uppe i tid är jag oxå =) om Harry kommer att uppsakatta att man sjunger för honom vet jag inte =) det återstå att se =)

glömde skriva igår att vi va ju ner till bygdegården i onsdagskväll och träffade några vänner fråb byn =) Harry fick presenter som de hade samlat ihop till här i byn och Andrers och jag fick oxå en present =)
Tack så jätte mycket allihopa, ni är så underbara =) man finner inte riktigt de rätta orden hur man kan tacka så att det kommer fram hur mycket man uppskattar det alla gör och hur mycket det faktist betyder för oss....

Så tack ännu en gång till alla som har kommit med presenter till Harry och oss =)


Nä nu ska jag ringa och kolla vart gubben är =) han ringde i morse och sa att han skulle komma hem, han hade så ont i höger armen så han klarade inte av att växla i lastbilen. Men det kanske löste sig...
Vi hade besök av en naprapat(är inte säker på den korrekta benämningen) här hemma =) en underbar bybo här kom hem till oss och gjorde behandling på både mig och Anders...Snacka om att jag kände mig 2 meter lång och lätt som en fjäder när hon va klar =)
Det behövdes verkligen, så enormt tack Anna =)


Nä nu ska jag gå och har morgon mys med födelsedagsbarnet =)

3 juni 2010

Ja det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna..har varit fullt upp och är fortfarande en massa saker på gång...

Ska på dop på lördag, är min gudson som ska döpas =) Så nu jobbar jag som en tok på att få till doppresenten =) men tvivlar lite på om jag verkligen kommer att hinna få till allt =( jag vill så gärna men tiden räcker inte riktigt till....
Och imorn så fyller Harry 2 år =) Gud va stor han har blivit =) Va ju nyss han föddes =)

Vi har klippt honom idag =) jag kom ju aldrig till skott med att tinga till en frisör så nu ikväll så åkte rakapparaten fram =) Sommarfin blev han =) så nu tycker jag han ser äldre ut =)









I måndags så va vi till sjukhuset för att lämna prover och träffa de som jobbar här nere =) Proverna såg bra ut, alla utom 1, men men man kan inte få bra i allt =)

Sen så bar det av till frisören =) så nu är jag ännu kortare i håret =) men nu går det inte att få det så mycket kortare =) Får se om jag köper med och gör slingor i umeå med mormor(mamma) =)
Snälla morfar(pappa) handlade våran middag medans jag fick håret fixat så när jag va klar va det bara och hämta upp Harry och maten och åka hem, för där väntade Dessire, Thomas, Thea och Noel =)
Blev grillning =) mums mums =) va så trevligt att umgås som vi brukar =) jag mår så himla bra då =) alla dagar här hemma har varit helt underbara =)


På tisdagen så började vi dagen med en skön sovmorgon till kl 10 =) åt i lugn och ro och bara njöt, och Harry leker för fullt med trakton =) han leker med den hela dagen lång =) Så länge han har en traktor så är han nöjd =)
Sen åkte vi och hälsade på mitt jobb =) roligt och träffa alla på jobbet igen =)
Harry åt kakor och drack dricka(bubbelvatten) gullungen min =)
Först så va han jätte blyg, men började slappna av mer och mer ju längre vi va där =) efter vi hade ätit frukt och macka i lunchrummet och kom ner igen så hade det släppt totalt =) men då skulle ju vi åka, ville inte Harry =)

Passade på att hälsa på Dess med familj i Timrå medans hon klippte sig =) så Harry fick leka lite med Thea =) Man tar vara på alla stunder man kan =)

Sen så på onsdagen så va vi och hälsade på dagis =) Först va Harry jätte blyg, jag fick inte sätta ner honom för då började han skrika...när det kom för mycket folk  runt omkring honom så borrade han in huvudet i axeln på mig....Men när vi gick runt inne på dagiset och han fick se Isak så blev han jätte glad =) då skulle han ner på golvet på en gång och av med skorna och jackan =) så roligt att se =)  längtar tills han kommer att kunna få komma tillbaka till dagis och sina kompisar =)
Får se om vi hinner dit på måndag eftermiddag kanske och hälsar på igen när de är ute =)


Sen nu idag så blev det lite stressigt på morgonen =) jag är och förblir den eviga tidsoptimisten =) vi skulle lämna prover på sjukhuset nån gång mellan 9-11, så jag tänkte satsa på att va där till kl 10.30 =) men så ville jag städa lite på morgonen och tiden bara rann iväg. kommer fram til sjukhuset 10.45, och givetvis så fanns det inga lediga parkeringar närmast ingången till barn- och undomsmottagningen...så blev till stt köra till stora parkeringen och gå i raks takt in =) men vi hann =)

Blev dock en lång visit där, Harry har fått utslag både under och runt plåstret som han har över CVKn medans det läker ihop. Så en läkare skulle oxå titta på det....Sköterskan lyckades få tag i en läkare som skulle komma om 10 min men efter 40 minuter hade hon fortfarande inte kommit, en irriterad sköterska gick och letade efter en annan läkare, och in kommer han som vi hade när vi va inlagd på IVA, han va så lugn och trevlig då vi träffade honom första gångerna att de va roligt att se honom igen =)
Är underbara sköterskor som jobbar på barnmottagningen =) Harry fick en glass under all väntan =)
Sen så fick vi provsvaren nu i eftermiddag och tyvärr så har snabbsänkan börjat stiga =( så risken finns att det är en infektion på gång =( men peppar peppar så har han ännu ingen feber...Så förhoppningsvis så kanske värderna bara har nått att göra med utslagen, men jag har igentligen ingen aning om det ens är möjligt att det påverkas så =)
Vi skulle i alla fall smörja kortison på utslagen, så hoppas att det hjälper =)
Men vi måste in igen på fredag för att lämna nya prover...
Så typiskt,blir ingen sovmorgon imorn heller =( jag har ju blivit så bortskämda med dom =)

nä nu ska jag gå och sova, och hålla alla tummar jag kan för att vi inte blir kvar på sjukhuset imorn utan kan få fira födelsdagen med familjen...

Bjuder på en bild när Harry sitter medTthea och blåser såpbubblor =) tror nästan det är helgen innan vi fick veta att han va sjuk...




Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0