www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

9 juni 2010

God kväll =)  Ja ska man fortsätta och skriva om helgen innan jag börjar med det som har hänt idag =)

I lördags så var vi på dop =) var närmare bestämt min gudson skulle döpas =) så jag är jätte glad att vi var hemma just denna helg =) Jag fick äran att hålla i honom på dopet =) jag va så stolt =) ska kolla med Dess om hon fått tag på några bilder =) själv va jag inte så smart, va jätte duktig som hade tagit med mig min digitalkamera men dock så kom jag inte ihåg att ge den till Anders innan dopcermonin började =( kom på det då vi går ut från sakrestian och mötar alla kameror i kyrkan, och jäklar där inne i sakrestian i min väska ligger ju kameran...*suck*  Så håller nu tummarna att som sagt att Dess får in lite kort man kan få ta del utav =)

Men jag har i alla fall ett kort på hela familjen =)




Harry njöt för fullt av att vara på dopet =) pratade glatt i kyrkan, och ibland när han tittade på mig så peckade han och sa mamma, och han lät så glad, så man skiner upp som en sol =)
Efteråt när vi ät dopfikat så efter ha ätit lite korv och glass så sprang han runt för fullt och busade med alla =) han stor trivdes =)
är nog svårt för folk (även för mig) att förstå att han har en sån allvarlig sjukdom, för det syns inte på honom.
Han är så otroligt levnadsglad =)

Jo jag han precis klar med min doppresent och jag blev jätte nöjd =) det blev en blöjtårta med bla en filt som jag virkat, i filten finns det datum,vikt,längd och namn in virkat, han fick även en slipover som jag stickat och ett par matcande sockar =) så det är med det stickade sakerna som jag har fått kämpa med nu på slutet, la nämligen allt de på "hyllan" då Harry blev sjuk. trodde inte att vi skullle vara hemma under dopet, men när jag insåg att vi skulle det så var det bara till att lägga på ett kol =)  Så här blev resultatet =)

lite bilder på Harry från dopet






I söndags så fick vi besök av Li, Filippa och Ronni =) grillade god mat och umgicks, passade även på att se de sista avsnitten av desperet housewifes =) Vi såg det alltid tillsammans när vi va hemma och va mammalediga =)

Harry fick även en present , traktor med tippsläp =) jaja det heter säkert nått helt annat om man ska vara helt korrekt, har nämligen lärt mig nu efter det att Harry fått så många olika traktorer att det är väldigt noga att man säger rätt, då de heter olika saker =)

såg i alla fall roligt ut när gubbarna skulle få ihop den =)
Snillerna som spekulerar =)


barnen passade på att sitta i sängen och myste och tittade på Bilar =)






Idag så blev det ingen sovmorgon då vi hade tid för hörseltest kl 9.15...och det gick väl som alla andra gånger..han hör de ljusa tonerna bra, de kollar de först, men de mörka reagerar han inte så mycket på =( men han lekte för sig själv då för fullt, så vet fortfarande inte om han verkligen hör dåligt eller struntar i det. för hon måste spela dem ganska högt för att han spela ganska högt(gämnfört med hur lågt de startar), men det kan lika väl vara att det inte är förens då som han störs av det i sin egen lek...men men, bara vänta och se och hålla tummarna...

mormor mötte upp oss utanför rummet så Harry blev glatt översakad =) mormor och morfar sover i lägenheten men kommer och är med oss hela dagarna =)

Vi gick och åt frukost, och harry va pigg och glad och åt fil och flingor till frukost =)

Sen så skulle vi gå till en närliggande liten butik som sålde kläder för jag va lite osmart och råkade lägga alla tröjor i väskan som Anders ska ta med upp på fredag så jag hade bara det linne som jag hade på mig...Men nu så har jag införskaffat mig några linnen =) billigt va det där =)
men de fick jag gå senare för att köpa, för nämligen när vi går ut genom entre så kollar jag på klockan och ser att den är 11.15, och det va nått som va bekant med det klockslaget, och så kommer jag på det...massagetiden...jag skulle ju få massage kl 11.15, så det blev till att vända och springa upp på avdelningen igen. mamma ville att jag skulle avboka hennes, men massören erbjöd mig att ta den tiden oxå itsället, så jag fick massage i 1 timme =) helt underbart =) blev ansiktsmassage som avslutning =) så lyxigt =)


Jag bestämt mig för att försöka att börja tänka på vikten igen, Hade äntligen lyckats gått ner 11 kilo innan det här hände, och vill inte att allt det jobb och så mycket kämpande bara ska vara som bortblåst och att jag ska gå upp igen då jag mår så himla bra med min vikt nu....Så nu jäklar är jag peppad =)

men dock så gick jag lite bet redan till middagen idag =) barncancer föreningen bjöd på grillbuffé till middag istället för det vanliga onsdagsfikat =) mums mums =) och så blev det jordgubbstårta och chokladboll till efterrätt =) jag njöt för fullt =) va mysigt att sitta ner med långbord och umgås med alla andra som oxå är inlagda här..
så nya tag med vikten imorn =)





och så lite andra bilder från dagen =)



Harry fick en ryggsäck från barncancerföreningen idag =) i den fanns nallen han håller i på kortet ovanför, lego, pusselbok, anteckningsbok och pennor, de 2 sista sakerna tog jag =)





han tyckte det va riktigt roligt att duscha idag, ville inte sluta, så nu började han protestera när vi skulle stänga av =)

till sist en bild som är från i tisdag innan vi åkte hemifrån då bror va och hälsade på =) vet inte hur han får sonen min att göra så här =)




Nä nu ska jag gå och hämta mig en kopp té och brodera lite innan sex and the city börjar =) sen är det tack och god natt så man hinner sova lite innan de kommer in vid 4 tiden inatt och kopplar in cellgifterna.

Kommentarer
Postat av: Jennie Edström

Åh vilken jättefin och rolig doppresent! Du är verkligen jätteduktig som gjort allt det där! Å vill bara säga att det är så roligt att läsa det du skrev idag för det var en glad gubbe efter varje mening nästan och det tyder ju på att ni mår bra i allt detta känslomässiga kaos!!! Hoppas behandlingen i morgon går bra!!

2010-06-09 @ 23:47:52
Postat av: Nejka

Hej! Låter som om Harry är lika pigg som vanligt :) Skönt! Han är ju ett helt otroligt energiknippe!! Va gulligt att han fick en minimoto ifrån er, men var de Harry eller Anders som mest suktade efter den mån tro?! Haha ;) Fin tårta du gjort till Noel också, väldigt fyndigt :) Skrattade gott åt bror dins "dressyrkunskaper", & jag undrar som dej: Hur får man en sån sprattlig liten pojk att sitta i Lotus-ställning med en kon på huvet??? ;D Kram! &Hälsa!

2010-06-10 @ 22:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!