www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tisdag 26/1-10

Ja då är veckan i full gång. Blir övertid på jobbet den här veckan då vi har mycket att göra just nu....Vilket i och för sig är bra, men jag vill ju vara hemma med mina pojkar =)


Igår kväll va jag jätte trött, somnade med glasögonen på..Sov sen i princip samma position hela natten =) Vaknade inte ens när harry vaknade i sitt rum inatt. utan anders hade fått hämta honom =)


Jag har kommit på en perfekt dop present till Dess lilla bus i magen =) Så nu hoppas jag att han snart vill titta ut =) Är så nyfiken på honom =)
Men förhoppningsvis inom 1 månad så får man hålla söt liten bäbis och gosa =)



Mammas älskling =)

Onsdag 20/1-10

Ja då var man tillbaka till jobbet igen. Känns faktiskt skönt =) Båda Anders och jag åkte dit på magsjukan =( Inte samtidigt tack och lov =) känner dock att magen inte är helt hundra än...men men, det berättar man inte för dem på jobbet =)
Mamma och pappa va jätte snälll och hade Harry hela söndagen så Anders och jag kunde ta det lugnt..det är guld värt =)
Gick bättre att lämna Harry på dagis idag, han började inte grina men blängde väldigt argt på mig....=( Men jag vet att han har väldigt roligt där sen =) Har kommit dit ibland när jag ska hämta honom och han har inte sett mig, då brukar jag stå en stund och bara titta på honom. Då brukar han leka för fullt och skratta =)

mmm mums de fick pizzabullar idag till mellis, man bli avundsjuk =) Ska kanske ta och prova baka det nån dag =)

Bjuder på bilder från när Harry målar och "spelar" guitar hero =)




Torsdag 14/1-10

Stackars Harry har fått magsjuka =(  De ringde från dagis vid 13,30 tiden. Då hade han spytt ner sig i vagnen =(
Så det blev att skynda sig och hämta honom... Nu är vi äntligen hemma och tvättmaskinen går för fullt då även klädseln i vagnen måste tvättas...Mamma är så snäll att vi fick fara dit och lämna åkpåsen då den inte går att tvätta i vår "lilla" tvättmaskin...Tack mamma! =)
Även soffan är inbäddad i plastadfroté och handdukar =) i sånt här lägen hade det varit skönt med skinnsoffa =)

Tyvär så blir inte den roliga helgen av =( En kompis och hennes familj skulle ha kommit hit och umgåts och sovit över..Hade verkligen sett framemot det....Men även deras dotter har fått magsjuka så vi får ställa in =(
hoppas alla blir friska snart så vi kan ta det nån annan helg =)

nä nu ska jag och knapra vitpepparkorn =) och mycke tvätta händer blir det..hoppas verkligen man klara sig...

Bjuder på lite uppiggande bilder på när Harry dammsuger med sin nya dammsugare han fick i julklapp av mormor och morfar =)




Man får ju inte glömma under tvbänken =)


Onsdag 13/1-10

Igår va Harry jätte duktig när han tog sprutan =) Han fick lite feber inatt och den va kvar nu på morgonen så han har fått varit hemma från dagis idag....Men efter det att han fick sova nån timme till så va så gått som febern borta.har inte haft över 37, så det blir nog dagis imorn...

Vi har bland annat spelat guitar hero idag harry och jag =) han blir så glad om han får sitta och trycka på den ena gittaren =)


Harry väntar fint på att få paket från tomten



Och ett stort paket fick han =)

Tisdag 12/1-10

Idag så är det dags för spruta nr 2 för svininfluensan. Harry är så duktig =) Han brukar va jätte lätt att trösta så det kommer nog gå bra idag oxå =) tror vi ska stanna och köpa en glass till honom på vägen hem =)
Bjuder på lite nya bilder

Myser med mormor och morfar i soffan med en liten skål chips =) mmm så gott =)





Harry fick öppna ett paket på julaftonsmorgon =)


Han blev så glad =)


Kommer mer bilder imorn =)


Måndag 11/1-10

Ja, då var man åter på jobbet... Håller på att göra ett dörrhandtag till fruktkylen. försöker göra så att det ska se ut som en banan =)

I helgen har jag stökat på för fullt hemma, så nu är det jätte fint =)
Julen är borta...gardiner,gran,tomtar, ja rubbet =) Harry har ju fått en egen garderob, så nu har jag flyttat in hans kläder dit =)
Och så har jag satt upp tavlor i vårat sovrum och köpt nytt överkast =)  Känner mig så nöjd =)

Harry va så rolig igår =) Han tar efter allt man gör =)
Det låg en papperspåse på golvet som katten Kajsa lekte i, (Harry satt just då i sin matstol) och Anders började  först peta med foten på utsidan och kajsa försökte fånga den. Sen tog anders Harrys lilla bandyklubba och peta med på utsidan...Anders gick sen därifrån Och Harry fick kommer ner. Då går han och hämtar bandy klubban och tar i för kung och fosterland när han då oxå ska "peta" på påsen =) Kajsa flyr snabbt i panik...(Det gick bra med Kajsa..)Det såg bara så roligt ut =)

ska försöka få in nå bilder framöver =)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0