www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tandläkaren =(

Hua, om en timme så har jag tid hos tandläkaren =(  Tycker inte om att gå dit, får alltid en klump i magen innan jag ska dit... Men jag förstår igentligen inte riktigt varför, Har bara haft en hål som jag har fått laga. fick det när jag va 6 år och fixade den lagningen när jag var 19 år. Men jag har i och för sig några små hål som dem aldrig gör nått åt för dem är för små. har nog haft dem i 10 år, så man är lite rädd varje gång man kommer dit att dem ska ha gått upp...

Nä jag tar och lägger in 2 bilder på Harry från när han badar så blir man glad igen =)
När han badar i badkaret hemma hos hans mormor och morfar
så har han försökt dricka vatten direkt ifrån vatten strålen =) det går si så där =)

Shoppat

Idag har jag varit i till birsta med en kompis och shoppat =)  Va till Fanny och fyndade =)   Det blev 2 par jeans (1par lång och 1par korta 3/4) perfekt till sommaren.
Tog en storlek mindre än vad jag har (kunde endå få på mig dem)
Så nu satsar jag på beach 2009 =)
Va ute och gick en timme i morse, och även en timme igår =) Har ju sån tur att även grannen är hemma och är mammaledig så jag har nån att gå med =)
Och så har jag kompliterat med ett träningsredskap som jag köpte idag så jag kan träna upp magen och lite andra delar =)   Så nu är jag på G =)

Harry har ju börjat men att han vill äta viss mat själv med händerna, Speciellt om det är lite större bitar i. Han äter dem första tuggerna för att han antagligen är så hungrig, sen så börjar han spotta ut maten för att själv ta det med handen och äta den. Så igår när jag hade gjort lasange så åkte hans body av och så fick han äta själv =)  Lägger in en bild på matvraket =) Det blev badkaret sen =)

Melodifestivalen =)

Äntligen är det dags för finalen i melodifestivalen ( våga bara kalla det shlagerfestival ). Men i år så tänker jag inte lägga ner ett öra på tävlingen... Är så less på hur svenska folket röstar.... Vi lever ju kvar i våran fantasivärld att det är en shlager låt som ska vinna, alla länder har kommit förbi det stadiet förutom Sverige....

Jag tänkte prova mig på en gissning om hur det går ikväll =) Alltid roligt att gissa =)

Tror att Sarah Dawn Finer eller Måns Zellmerlöw vinner  Fast jag velar om jag tror på Sarah eller e.m.d mest.. ja ja det blir till att vänta och se. det drar ju igång om 30 min... hihi längtar... 
Men hoppas på Caroline Af Ugglas eller H.E.A.T (fast h.e.a.t är det mest Anders som tycker om)

Fast det skulle även bli lite spännande om Malena skulle vinna =)


Nu ska jag göra ett nytt försök att lägga upp lite bilder nu när jag är hemma hos mina föräldrar =)

Det blir ett kort från kyrkis, ett från igår då han satt på golvet och busade, och ett på tröjan som jag har stickat till honom =) det är den första mönster tröja som jag har stickat =) Tänkte försöka mig på en mössa nu, egen designad  a'la Elin =)


Glad Harry på kyrkis
Glad Harry på kyrkis 



Harry busar
Harry busar


Visar upp tröjan som jag har stickat, visst blev han stilig i den =)
stickad tröja

tv kväll =)

Ikväll är det bra mycket man vill se på tv =)  det är ju postkodlotteriet (som börjar nu), Så ska det låta,
Let´s dance, Singing Bee.
Det är tur att man har en inspelingsbar box =)  Man får ta och pausa programmen klockan 20.00 så Harry kan få bada =)
Får se när han kommer att somna ikväll, Vi låg och sov förrut i 2 timmer mellan 15.45 och 17.45 I alla fall Harry jag sov även den sista timmen =)
Vi har haft en riktig mysdag idag =) sutit och myst i soffan =)  Just nu sitter han på golvet och "mekar" med sin bil =) ska prova att lägga upp bilder här hemmifrån, men kan inte garantera,har ingen aning om hur låg tid det tar att ladda upp bilden =) Kan ge er ett exempel så förstår ni ungefär. Vi skulle titta på en video på Youtube som var 3 minuter lång, vi fick sitta och vänta ca 40 minuter för att kunna se den =) Det ni =)

Harry är fortfarande inte bra i magen men har i alla fall bara bajsat igenom en gång idag, i och för sig så har han ju också bara bajsat en gång idag oxå... Men han har fått mer blåbärspuré nu....=) 

Nä nu måste jag se efter vad Harry har hittat för spännande i en låda, han sitter alldeles tyst och sneglar åt mitt håll i bland =) så det är garanterat nått bus =)

Nä nu ger jag upp med bilderna, har hållt på i 20minuter, får fixa det imorn om jag kommer hem till mina föräldrar =)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa =

Dålig i magen =(

Stackars bubbas =(  Han är inte alls bra i magen. Han bajsar i princip färgat vatten. Morfar ska få köpa med sig blåbärs puré. Man kan ju hoppas det blir lite bättre...han har varit så här i 2dagar (mycket tvätt blir det =) då det läker genom blöjan åt alla håll och kanter  )
Håll tummarna för att det bara är en till tand på väg och att det inte är magsjuka....

Nä nu ska man ta och koppla ner så man får tillbaka hemtelefon =)

Härlig Dag =)

Idag har varit en skön dag då ja fått mycket gjort =) ska fatta mig kort då Harry klättrar på mig hela tiden nu =)
På förmiddagen var vi på kyrkis, sen när vi kom hem så åt vi lunch och sen satt jag igång med att bädda ren sängarna + dammsuga dem, men nu har vi alla rena sängar att lägga oss i ikväll =) finns det nått bättre =)

Typiskt nu har det snöat hela dagen och det snöar fortfarande så jag vet ju vad jag har för mig imorgon =(
SKOTTNING =(   Men man får se det positivt, men får va ute i friska luften =)

Nä nu ska jag mysa med Harry innan han ska sova =)

Första klippningen =)

Igår så klippte vi Harry för första gången =) Men det blev inte så mycket hår som behövde klippas =)
Mest bara det vid öronen =) Men nu är han så stilig mammas pojke =)


9 månader

Harry valde att fira sin 9 månaders dag med att sova sin första natt utan att äta på natten =) Äntligen så kanske dagen närmnare sig då han kommer att sova hela natten =)

Välkommen hit =)

Tack så mycket Nejka för att du fixade det här åt mig =)  Det va ett kanon namn som du kom på =)

Nu är det bara jag som ska försöka att komma ihåg att skriva lite här =)  Får väl sätta upp ett mål på 1 gång i veckan =)

Nä nu ska jag gå upp

Hela gänget :)

Varsågoda :)

Eran blogg! :)

Här kommer eran sprillans nya blogg :) När jag får mer tid ska jag fixa till designen, du kan redan nu klura på att skriva inlägg. Det är enkelt, annars kan ja ta en kurs me dej nästa gång på telefonen! ;) Hoppas du kommer tycka om den! Jag tycker iaf att det vore roligt att få läsa om eran vardag nu då jag inte kan va med och dela den på samma sätt.

Hade så bra!

Kram,

Nejka

Välkommen till min nya blogg!

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0