www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Barnfri natt =)

Jag har sovit så skönt i natt =) Harry sov hemma hos mina föräldrar. Det var så skönt att inte vakna flera gånger på en natt. Vaknade bara då anders kom hem från jobb kl 05.00. Han har jour. Han gör det bra. Nu så om 1 timme så ska jag och mamma fara på birsta och kolla på kläder =) Harry ska vara kvar hemma med min pappa. Så man blir barnfri där oxå =) Det kan vara skönt i bland. Men det var himla härligt att få träffa honom i morse, det värmer så att se hans glädje när man har varit borta hela natten och så får han syn på mig =) Mammas gopojke =)

Ute i det fina vädret =)

Ja den senaste veckan har verkligen varit fullt upp =) den förra veckan började mindre bra då Harry fick magsjuka på tisdagen =( stackarn spydde 10 gånger på 6 timmar =( han fick ju inte ens behålla vatten =( Men han började bli lite bättre redan dagen efter. men det verkar ha varit väldigt smittsamt, för han blev sjuk hemma hos en kompis, dem insjuknade också, sen va det både jag,harrys morfar(som va barnvakt på torsdagen)och harrys morbor(som också va här på torsdag och fredag) som blev dåliga på lördagen, sen Anders syster och hennes 2barn(som va här nere över sista april ovh helgen) som insjuknade på lördag kväll och söndag morgon, då var det även dags för anders på söndagen, sist ut va nog harrys mormor =(    tycker synd om alla som blev sjuka....


Men den här helgen och veckan har i alla fall varit bra =) Harry har fått galon byxor så han kan vara ute och leka =) eftersom han drar sig fram på rumpan =)

Och han har fått varit ute och badat då vi hade 30 grader varmt förra helgen och ingen vind =) det tyckte han va jätte roligt =)

och idag har han varit jätte duktig, har börjat ta med lära-gå-vagnen ut så han har lite mer yta, så nu har han gått sina första steg utan att jag höll i han när han gick med vagnen =) Blir så stolt =) 

Nä nu ska jag ta och gå o bada den lilla marodören innan han har rivit hela huset =) han ska undersöka allt  =) speciellt sånt man inte får röra
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0