www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full fast mot helgen

Tiden går så fort :) jag trivs jätte bra på jobbet och är så glad att jag sökte och fick tjänsten som teamledare för jag tycker det är så roligt :) så dagarna bara flyger iväg :)

när man väl jobbat färdigt så är det hända barnen på dagis och fritids och hem och göra middag. Sen hinner man inte göra så mycket mer innan det är dags för barnen att lägga sig.

Harry och jag har ju som vanligt vårat kvällsmys med Halv åtta hos mig. men ikväll när jag hade fixat färdigt i köket och kom in i vardagsrummet så sov Harry redan på soffan :) blev till att bära in honom till sin säng och jag fick lite extra tid över till mig själv :)
passade på att ta en lång dusch :) nu blir det Svenska Hollywoodfruar :)

snart är det helg igen :)



Förkylningarnas vecka

Här hemma är jag och barnen förkylda, verkar som Anders klara sig. Men han är trött och sliten han oxå då han jobbat väldigt mycket.

Ragnar börjar äntligen bli frisk :)
Men Harry och jag hostar ikapp. Dock olika tider på dygnet. jag på dagarna men Harry på nätterna. Så inatt fick jag sätta mig upp i sängen och Harry fick sitta lutandes emot mig och till slut så kunde han somna.

Men varken Harry eller jag orkar en natt till med lite sömn och mycke hosta så ringde vårdcentralen och fixade cokilana till honom (oss) :)
så nu hoppas jag verkligen på en natt med mycke sömn :)

bjuder på lite bilder på goungarna som tyckte de kunde hjälpa mamma med att dammtorka under sängen i helgen :)





fullt upp

Anders har jobbat 7-19 sen förra måndagen och idag även övertid på det så han är fortfarande inte hemma. Så det är fullt upp för mig att ta hand om hushållet och barnen.

och Ragnar älskar verkligen att undersöka saker, speciellt sånt man normalt inte får göra :)
chansade med att låta honom va uppe och leka i lördags så jag kunde få ligga och dra mig i sängen en stund, men givetvis så hade jag glömt stänga toalettdörren.

och lycklig ca Ragnar över det :)



blev även en mysig frukost, dock inte lika mysigt efter Ragnar ätit färdigt :)



men jag har blivit så less att man får byta kläder på honom efter varje måltid så idag kom jag på att jag har ju ett målarförkläde som han kan ha :)
och det funkade super :) kommer användas vid varje måltid hädanefter :)


men nu är det natten för mig.
Är så trött . Hämtade hem en sjuk Harry från fritids med lätt feber och kraftig öronvärk :(
grinade i bilen på vägen hem och väl hemma i garaget kräktes han.
Så det va bara att ta reda på det. ta hand om Ragnar som bara ville bli buren, bädda ner Harry i soffan och ge honom Alvedon.
sen rullade det på som vanligt med middag och nattning av Ragnar. Harry och jag somnade båda sen i reklamen under halv åtta hos mig :)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0