www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Harrys första blomma =)

Ja i fredags så plockade Harry sin första blomma =) en tussilago =) Han är så duktig =)

Det var ju så härligt väder i helgen så jag kom på den briljamta iden med att ta ut en picknick filt (fleece upp till och plast under) och en massa leksaker till Harry, tänkte ju att han kunde sitta där och leka. Men hur roliga är ens egan leksaker när det finns en massagräs och löv utanför filten som man inte ahr varit och känt på förrut =) Så han bara drog sig av filten och ner på backen. Så då fick han sitta i sin Hockus pockus stol istället =) Harry tyckte nog inte att det var en jätte bra idé men fanns sig i det i en stund i alla fall =)
 

Gung premiär

Harry har gungat för fösrta gången och tycker att det är jätte kul =) han skrattar och lyser upp som en sol =)
Vi har ju tur att det finns en gunsställning nere vid bygdegården. (vi bor alldeles brebvid, så det är jätte nära)



I helgen så har jag haft det så skönt =)  Jag va till mina föräldrar i fredags och åt mat, sen så lämnade jag Harry där över natten och for hem och hade huset för mig själv då anders är borta och jobbar, så jag låg och läste och bredde ut mig i hela sängen =) Det är så skönt att bara kunna få koppla av och bara va =) Mamma och pappa är så himla snälla som ställer upp så mycket =) Och Harry älskar verkligen att vara där =) när vi är där så är det bara mormor som gäller =)

Nu ska jag passa på att läsa medans Harry är ute och sover =)

uppdatering =)

Ja det är ju dags kanske för lite uppdatering, känns som om det var jätte länge sen man skrev nått....Tiden har gått så fort nu över påsk...

Harry fick ett påskägg från mormor och morfar som han älskade =) Hans min när han fick syn på inehållet var ju bara för härligt att se =) Han blev världens gladaste pojke =)  Det han fick var ett stort påskägg fyllt med majsbågar som han älskar. Han tog så många han kunde hålla i och bara mol åt =)



Och måste ju även lägga in en annan bild. Häromdagen så fick han tag i en Paradis ask när jag inte va i samma rum, jag reagerade på att det va väldigt tyst så jag gick  och tittade vad han höll på med och då satt han med en chokladbit i handen och mumsade i sig för fullt =)  Han får inte äta godis...Tog ett kort på honom innan jag tvättade bort chokladen =)



Jag skriver mer imorgon, ska åka hem med en trött Harry nu =)

Harry så stor =)

Harry har blivit så stor nu =) Han har kommit in i en ny fas i livet =) den härliga upptäckarfasen =) så nu får man jaga honom och hålla koll.. Han river och sliter i allt han kommer åt för att undersöka föremålet, och det gäller ju bara sånt som inte är hans leksaker, dem kan man ju redan utan och innan så dem är inge roliga =)

Han varker går eller kryper men han drar sig fram på rumpan =) och fort går det =) i köket är det katternas matskål som är favorit =) får väl snart ställa upp dem på diskbänken, men det bär emot då vi har lärt dem att man inte får vara där...men men får väll se vad som händer....

Nu ska jag titta på sista avsnittet av familjen annorlunda som jag har spelat in =)

Ingen lagning =)

Det gick ju väldigt bra och smärtfritt hos tandläkaren =)  Hon ansåg inte att hålet va tillräckligt stort för att behöva lagas =) Så det blev bara polering och på med flour =)   Ska dit igen om 8 månader för kontroll av dem små hålen =)

Och imorn är det besiktining av bilen,den gick inte igenom sist så håller tummarna att det går bättre imorn =)

Solig dag =)

Idag så var jag och Harry ute, det var ju så härligt väder =) Jag skottade fram en liten snö"soffa" i snön, så där satt vi och myste och sjöng =)  Så vi hoppas att det fina vädret fortsätter så vi får sitta där ännu mer =) Lägger in en bild på oss imorgon =)

Min tändläkare ringde idag, Jag hade 1 hål (ja Linnea du läste rätt,jag har ett hål som ska lagas =) ) som jag hade fått en tid i maj för lagning. Men som sagt hon ringde idag och sa att hon hade fått återbud på en tid imorgon, så redan imorn på torsdag ska jag in och laga. Det enda bra är ju att jag inte hinner bli nervös =)

Nä nu ska jag gå och sova =) 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0