www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Shoppat

Idag har jag varit i till birsta med en kompis och shoppat =)  Va till Fanny och fyndade =)   Det blev 2 par jeans (1par lång och 1par korta 3/4) perfekt till sommaren.
Tog en storlek mindre än vad jag har (kunde endå få på mig dem)
Så nu satsar jag på beach 2009 =)
Va ute och gick en timme i morse, och även en timme igår =) Har ju sån tur att även grannen är hemma och är mammaledig så jag har nån att gå med =)
Och så har jag kompliterat med ett träningsredskap som jag köpte idag så jag kan träna upp magen och lite andra delar =)   Så nu är jag på G =)

Harry har ju börjat men att han vill äta viss mat själv med händerna, Speciellt om det är lite större bitar i. Han äter dem första tuggerna för att han antagligen är så hungrig, sen så börjar han spotta ut maten för att själv ta det med handen och äta den. Så igår när jag hade gjort lasange så åkte hans body av och så fick han äta själv =)  Lägger in en bild på matvraket =) Det blev badkaret sen =)

Kommentarer
Postat av: Nejka

Vilken liten gullunge du har!! :) Tur att du fyndat byxor oxå, de brukar ju va kruxigt å bra att du har nån att gå me på promenader nu! Var på posten idag, så håll utkick om ett par dar eller så... ;)

2009-03-20 @ 00:40:21
URL: http://linnaeus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!