www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20 juni 2010

Ja det va ett tag sen sist...
har märkt att när vi varit här några dagar, ca 1 vecka så blir jag less på allt...Har då blivit att all tid jag får över tar jag till att brodera och bara ligga och titta på tv. Har ingen ork till annat....För inte bara är det Harry man oroar sig för, det är även väldigt jobbig att ligga inne på avdelnignen och se alla andra sjuka barn.
Samtidigt som det är jätte skönt att Harry är så otroligt pigg och glad, för det märks inte på honom att han är sjuk. Så får man nästan dåligt samvete mot föräldrarna till de andra barnen som inte alls är lika pigga....
Och som jag känner det så är jag ändå glad för att Harry har den cancer han har...för peppar peppar så är inte andra organ skadade, levern verkar kunna bli helt återställd...jätte skönt för honom och för oss.  Här finns barn med bla leukemi, där pratar man mer om år med behandling inte månader som för oss, barn med hjäntumörer, tumörer vid ryggmärgen som gör att en del har så ont att de inte kommer upp ur sängen.
framför allt en familj har verkligen påverkat mig jätte mycket. de kom in för första gången bara nån dag innan vi skulle hem till sundsvall, deras tjej(3-4år) va jätte pigg och levnadsglad och skulle visa vart de hade tagit prover, hur underbar tjej som helst. När vi kommer tillbaka upp igen efter våran vecka hemma i sundsvall så ligger den tjejen förlamad från halsen och neråt.vet inte hur mycket jag får skriva om det,men med tur så är det bara temporärt efter operationen..men när man lever runtomkring sådana saker som händer andra familjer så känns det som om det Harry har är en bagatell... Men jobbigt att vara i sån miljö hela tiden, en miljö med mycket sorg,och deprition, men även glädje när det går bra och framåt...

Så jag är enormt tacksam för att jag har mamma som fixar mat på bordet åt oss varje dag och hjälper till med Harry så mycket....
Är även kanon att ha lägenheten att åke till nu när Harry är fri från droppställningen så vi får miljöombyte =)


Här är lite bilder på hur det ser ut på rummet och resten av avdelningen



Den vita möbeln under tv:n är en extra säng man viker ut =)




Våran hall









Försök att duscha där utan drapperi och inte blöta ner hela badrummet =)













Köket/pentryt




Harry spanar på när de bryter bort gammal asfallt och ska lägga ny =)





Harry tycker det är jätte kul att spela på pianot, och givetvis ska morfar sjunga med =)





Och så har jag filmat Harry när han springer runt på avdelningen =) den här gången så ar det morfar som får springa efter =)



 




Igår så satt mamma och jag klistrad framför tv:n för att titta på kronprinsess bröllopet =) så kanon att det va dåligt väder så man inte behövde ha dåligt samvete att man inte va ute =)

Men Harry har en sån kanon pappa så de trotsade vädret och gick ut en stund och lekte i regnet =)



Sen så brann de av inne på sängen =)




Harry har även lärt sig att klippa =) så hans kvälls nöje i fredags va att sitta och klippa i papper =) och koncentrerad är han =)




Idag så va vi iväg till 4H, påminner lite om norra berget, fast mycke mindre.Men mycke bättre då de har kvar djuren här vilket det inte verkar finnas mycket av på norra längre...
Det pågick även en fotbollscup där så det va fullt med folk och bilar. Men Harry njöt i fulla drag =) Och så säger han nej med bestämd röst, han har nämligen lärt sig från mormor och morfar från när de har tittat på hockey, timrå ik närmare bestämt, då de inte gått så bra för de så har han mest hört nej =)

Sen så har han fått se lite vanliga klassiska bondgårdsdjur =) fanns även kaniner och höns =)





jo jag höll ju på att glömma lite rolig information om hur det går för Harry =)

det äggvite ämne som levertumörer utsöndrar som jag har pratat om tidigare. som när vi kom in va på ca 65 000 (skrev tidigare 60 000 men fått ny informtion nu) den hade ju sjunkit till 25 000 efter 2 behandlingar. nu när vi kom tillbaka från sundsvall så fick vi veta att efter den 3 behandlingen så hade det värdet sjunkit till ca 2300 =) så det är kanon bra =)
Och läkaren har pratat med läkarna i göteborg, så som det är nu verkar det bli opertion i göteborg i början av augusti =)


Avslutningsvis så får ni en bild på när Harry skjuter med armen =) jag tycker han ser så söt ut =)



Kommentarer
Postat av: Nejka

Grattis till finfina värden!!! :) Vad glad jag blir! & självklart klappar Gudmorshjärtat lite extra då jag får se lille "Chopin" in action vid pianot.. ;)



kram på er alla! inkl. dundermormor! :)



ps. känn verkligen ingen stress på dej att behöva uppdatera i bloggen varje dag! Får du tid över så klart du ska ta det lungt också.

2010-06-20 @ 22:55:18
Postat av: ronni andersson

Ja vill ge harry en kram från oss i tomming! kram kram go bubben!

2010-06-20 @ 23:09:32
Postat av: catharina

Gud va skönt att höra att värdena ser bra ut :) Nu är man tillbaka på jobbet... Tänkte ringa nån dag nu i veckan.. Hörs! Kram kram!

2010-06-21 @ 07:39:02
URL: http://kajsamaja.blogg.se/
Postat av: Chatrine Nordlund

Jädrans vilken fart han har!!!! HAhahaha! Förstår att det är svårt att hänga med ibland. Att kunna se sig omkring och känna med andra ger styrka Elin. Men glöm inte att alla är vi i vår egen värld och i vårt eget centrum... det är inte fel att tycka synd om sig själv ibland. Om så bara för en liten stund. Det ni går igenom är det värsta för er och något ni aldrig vill gå igenom igen. Men som sagt, att se andras sorg och känna med dem... det ger styrka. Att sen kanske få hjälpa... det stärker ännu mer.

Du är en så fin människa Elin.

Och Harry... vilken charmknutte!!!

2010-06-21 @ 07:50:12
URL: http://enmodernsaga.blogg.se/
Postat av: Ida Antbro

Jag blir så varm och glad inombords då jag får läsa att det går åt rätt håll för er lillkille! Beundrar hur ni kämpar på och vad mycket roligt ni verkar hitta på under dagarna där uppe i Umeå.



Jag tänker på er och håller mina tummar för att allt kommer att gå bra. Hoppas att vi kan ses snart.

Hälsa så gott till alla underbara familjemedlemmar du är med där uppe.



Stor Kram!

2010-06-21 @ 20:22:34
Postat av: Yvonne

Häftiga bilder och härligt att se Christer sjunga, det ska vara Harry som får honom till det!

Det är inte ett dugg konstigt att ni blir trötta ibland men kom ihåg att ni gått en lång väg hitills och det går framåt!

Trots att det är många mil som skiljer oss åt så finns ni med i våra tankar.

Stor kram från oss i Älvsjö!! Jag sitter på jobbet och skriver men VET att Josef och Emil hälsar också.

2010-06-22 @ 16:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!