www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

15 juni 2010

Igår så va det full fart hela dagen =) då vi sovit i lägenheten så blev det en promenad bort till sjukhuset på förmiddagen för att lämna rutinprover, när det va avklarat strax efter kl12 så tog vi bussen in till centrum...
Harry har pratat om att få åka buss hela morgonen=) vi hade nämnligen berättat för honom att vi skulle åka buss, så han har längtat och längtat, tycker det är så spännande =)

Väl nere på stan blev det lunch på Max, och Harry fick leka lite i deras lekhörna =)
Därefter va han en kanon son att ha med på stan för att gå i affärer. han somnade nämligen =) sov under hela tiden som jag och mormor gick och provade kläder =)

lite kort från när vi va nere på stan =) en av bilderna är när harry försöker fånga en fågel =)




Harry älskar att springa nu för tiden så det är full fart på honom =)

När vi väl åkte hemmåt vid 16 -17-tiden så va vi helt slut i fötterna...
Och eftersom Harry hade vaknat så var det hans tur att få ha lite roligt =) så vi gick till lekparken här utanför lägenheten så harry fick leka i 1 timme. och som en glad översakning så kom även hans morfar upp till oss i Umeå då =)








Harry älskade att gunga gungbräda =)

Sen på kvällen så åkte vi till sjukhuset, jag och Harry skulle sova där...för på tisdagmorgonen så skulle det va en massa provtagning, så det är skönare att va på plats direkt på morgonen istället för att behöva gå upp så himla tidigt.....


De skulle komma kl7.30 från labbet föratt starta upp en provtagning för att kolla att njurarna funkar som de ska...
Så jag ställde väckning kl 7.15, men tro inte att de kom 7.30 tiden gick och gick strax för 9 kom de =( jag kunde ju ha sovit länge till...och komiskt nog så kommer de när jag precis ha duschat klart och inte hunnit få på mig kläderna,och givetvis så har man glömt trosorna ute på sängen  *suck*  ibland så har man lite otur med tajmingen =) det jobbiga med det här testet är att först så tar de blodprov, sen sprutar de in nån medicin, sen tar de blodprov efter 5 min-10min-25min-30min-30min. tror det va nått sånt i alla fall. det tog i alla fall ca 2 timmar (så helt rätt är det inte på minuten det jag skrev) det jobbiga med att de kom sent är för att kl 11 hade vi tid på hörcentralen, vi va klara att gå från avdelningen kl 10.57 så det blev till att gå fort...
väll där bara 2 minuter sen så fick vi tyvärr vänta 30 minuter innan det blev våran tur då hon som är specialist på barn hade nått som va viktigare...de ringer då från avdelningen och meddelar att vi har tid för hjärtbedömning kl13. så blev bara skynda sig upp på avdelningen där emellan för att få i Harry lite lunch...
Men hjärt bedömningen gick bra så 13.15 va vi äntligen klara för dagen och fri att lämna sjukhuset =)

For till lägenheten där Harry somnade och sov gott i 2 timmar =)
När han vaknat så åkte vi iväg till ett shoppingcenter =) hittade kläder på rea =)
och Harry fick köpa en leksak då han hade fått 100kr igen från barncancerföreningen =) Harry fick välja va han ville, och inte helt otippat så valde han en räddningsbil med släp och helikopter =)




Nu ska vi ta och åka tillbaka till sjukhuset då det är dags för ny cellgiftbehandling imorn...det går fort nu =) efter den behandlingen är det bara 3 kvar innan eventuell operation =)

Jo vi får åka hem mellan varje behandling nu, men eftersom vi kan åka hem på lördaga och ska upp sen igen på tisdagar så tycker inte vi att det är värt det att dels slita upp Harry och dels jobbigt för en själv att pendla så tätt. då vi har den här möjligheten att få låna lägenheten och bo där gratis istället så gör vi det. men när han blir fri droppställningen på midsommardagen så åker vi hem =) får då va hemma 1½ vecka =)
Kommentarer
Postat av: Chatrine Nordlund

Vilka härliga bilder! Så skönt att kunna följa era dagar... så vi har lite koll här på jobbet.



Kramar!

2010-06-16 @ 10:56:21
URL: http://enmodernsaga.blogg.se/
Postat av: camilla

hoppas ni får en skön midsommar hemma o att det är bra väder så ni kan va ute med Harry...=) kram Camilla

2010-06-16 @ 13:18:08
Postat av: Anonym

Bara 3 behandlingar kvar nu på schemat! :) Hoppas denna gått bra. kram

2010-06-18 @ 00:35:34
Postat av: Lotta.

Hoppas ni får en riktigt skön och avkopplande midsommar på smultronstället (jag hörde att ni skulle dit). STORA KRAMAR från Lotta med familj.

2010-06-26 @ 15:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!