www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

6 juli 2010

Ja efter lång dag så sitter vi nu och har det trevligt i förtältet på campingen i Umeå =)
Just nu är samtalet om tv-spel =)

Dagen började med att vi skulle ner för att söva Harry klockan 8 för att han skulle göra en CT.
Sagt och gjort så gick vi ner med säng och allt med en sköterska, väntade till 8.10 där nere men ingen kom, sköterskan pratade med nån där nere då fick vi beskedet att han hade tid kl 9. Så då gick vi upp på avdelningen igen. kl 8.35 kommer sköterskan och säger att de har ringt och efterlyst oss... *suck*  Då va det bara att gå ner igen...Och denna gång blev han sövd i alla fall =)

Anders och jag passade på att gå ner till fiket för att köpa frukost och bara ta det lugnt en stund...Då det är fullt med folk på avdelningen så är det skönt med lite lugn och ro ibland..
Dock han vi inte riktigt fika klart innan det kom en barnfamilj med 2 pojkar som det va fullt fart på, så då va den lugna frukosten över...

Kl 10.15 fick vi komma till Harry på uppvaket... efter ett tag så började han vakna men dock så vaknade han på "fel" sida...han bara skrek och stretade emot hela tiden. kom aldrig till ro, så narkosläkaren kom och gav honom en enkel dos med sömnmedel så han fick somna om...
Så han sov länge efter det =) Dock fick vi vänta i ca 40 minuter innan nån från avdelningen hade tid att hämta oss. Så inte föräns kl 13.15 va vi tillbaka på avdelningen. så att befinna sig så länge i ett rum utan nått att göra är väldigt tråkigt, men jag förvaltade endel av tiden väl, jag somnade bredvid Harry i sängen =) Enligt Anders så snarkade jag =)

Sen på rummet så vaknade Harry och åt lite välling,gröt med lingonsylt och limpmacka =) så roligt att se honom äta =) sen lekte han lite innan han somnade om igen =)

Då fick vi bara sitta och vänta in provsvar och beslut om vi skulle bli kvar eller få åka därifrån...
Vi fick vet att hans värden fortfarande va för dåliga och att va skulle få åka därifrån, det gick bra att vi va kvar här i Umeå så vi åker in på barnmottagningen 1 gång om dagen för att lämna prover och få antibiotika...Och är hans värden bra på fredag så behöver vi inte komma in alls över helgen...Och de kommer i så fall att starta hans behandling på måndag. Så håll tummarna att det går =)

Så nu kör vi våran semseter här i stället =) inte fel det heller =)

Bjuder på lite bilder från när vi va i Byvken i lördags =) Harry njöt av att få leka vid havet =)








Det här är från campingen i umeå =)



jo Harry bajsade lösare igår =) för den som är intresserad av att veta =)
Kommentarer
Postat av: yvonne

Det var bra att du passade på att vila när ni ändå väntade, jag vet hur mycket tid som går åt till just väntan när man är på sjukhus. VIlka fina bilder från Byviken, längtar dit när jag ser dem.

Vi i Älsjö talar om er och tänker ofta på er. Kramar till er från oss, Yvonne, Josef och Emil.

2010-07-08 @ 10:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!