www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

14 juli 2010 fortfarande =)

hittade ju bilder på digitalkameran oxå som jag missat =)

Min farmor och farfar kom upp och hälsade på i umeå =) kommer inte ihåg vilken veckodag det va då jag är så dagvild så det inte är sant =) har ju noll rutiner nu för tiden =) är tom osäker när det är tömning av soptunnan =)
De kom i alla fall upp och sov över där uppe i en stuga på campingen =) Harry blir så¨glad när han ser bekanta ansikten =)

Och så fick han visa upp sitt fina mål som han har fått =) han måste ju ha nån stans att sparka bollen =)
Måste ju säga att den monteringsanvisningen slår faktist ikea =) va en bild på hur alla delar skulle sitta ihop, pinnarna va numrerade likaså ritningen, men dock så va bilden då ritningen så liten att det gick inte att urskilja siffrorna, helt värdelöst, men som tur va så va det även skriftligt hur och i vilken ordning delarna skulle sättas ihop så det gick bra till slut =)



Blev även en tripp till 4H som ligger bredvid campingen =) Började med lite gott fika =)



Sen så gick för att titta på djuren =) va roligt att titta på hönsen och kaninerna =)
gick tyvär inte lika bra den här gången när vi va och tittade på grisarna och fåren..
För när vi kom till grisarna(det är 2st) så hade de precis fått mat. Men den ena grisen hade inte några som helst planer på att låta den andra grisen få äta av maten. Så så den andra grisen försökte äta så började den första grisen skrika och först putta bort den andra grisen, men till slut blev den så less att han mer attackerade den andra grisen vilket Harry tyckte va väldigt skrämande. Helst förstårligt med tanke på att vi va bara ½ meter ifrån dem. Så harry blev i alla fall jätte rädd och ville därifrån. så vi lugnade honom och gick till fårerna istället, men precis när anders gått in med honom så börjar ena fåret att skrika...typiskt, nu blev ju harry rädd igen då det kom dirket efter det skrämande besöket hos grisarna...
Så det blev ingen hitt att besköka de djuren...
Men han fick klappa en häst i alla fall =) Så nästa gång får vi kanske hålla oss till hönsen och kaninerna =)



Vi åt jordgubbar med mjölk en dag till efterrätt =) mumsfillibabba =)

 

Såh även att jag redan gjort ett försök till att få med Harrys härming utav snarkningarna =) han dock inte få med nå mycket, lyssnar man noga hörs det lite i början av filmen =) ska försöka att få en bättre inspelning =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!