www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

19 juli 2010

Ja då var vi åter i umeå, men före det så har det varit en sväng till jobbet och hälsat på, bio besök, ute med husvagnen =) så tiden hemma har varit väl utnyttjad =)

Det blev en underbar dag mitt i veckan med besök från fredrik,tony och helena =) Vi åt tacos =) mums mums =) sen bar det av ner till stan för att gå på bio, vi såg Kommisarie Späck =) den va jätte roligt =) va skeptiskt till filmen innan men den va jätte rolig och kommer nog att sen den sen igen på dvd =)
Så tack alla för en skön kväll =)
och tack till mina föräldrar som va barnvakt =)

Sen på fredagen tog harry och jag och hälsade på dem på jobbet =) väldigt roliga att träffa alla där =) har kommit i underfund med att jag har inte haft en "normal" sommarsemester på 3 år och att sen Harry föddes så har jag inte jobbat ett helt år i sträck =) inte bra, man börjar bli van att va hemma och sen så är det jobbigt att komma tillbaka till jobbet när man har varit borta länge. Man måste börja uppdatera sig om alla förändringar, känns som om man kommer som aldelles ny och inte hat koll på nått längre då det är nya rutiner "mallar" som gäller...men men det tar man och löser sen när det ar dags att börja jobba =) än kan jag lägga de bekymren på hyllan några månader till...

hjälper till med en stol =)



Sen på fredags eftermiddan så tog vi och packade husvagnen och drog till byviken över helgen =) jätte skönt =)
upptäckte det att vi har bredare "säng" i husvagnen än vi har hemma =) inte helt fel =)
Mormor kom och hämtade honom på morgonen när han vaknat så vi fick sova vidare =) härligt =)
Vi skulle bara behöva fixat nått över fönstren, rullgardinerna är jätte fina från 70-talet, ljusa beiga med oranga och bruna blommor =) de mörklägger inte så mycket =) andra natten så hängde jag handdukar över dem =)


Harry leker vid havet



Nu är det i alla fall måndag och vi befinner oss äntligen i umeå =)
Lämnade prover och fick göra ett hörseltest...måste ju säga det att är det nått jag är riktigt less på så är det hörseltesten...
Sen fick vi träffa läkaren, fick veta att äggviteämnet som levertumören utsöndrar är nere i nått på 100 =) jätte bra =) han sa även det att antagligen så blev tumören helt "knockad" av den första cellgiftbehandlingen =) så det är underbara nyheter =)
men däremot så visade dagens prover att njurvärderna inte va normala =( Så han måste göra en gfr imorn bitti. De ska då kolla mer exakt hur det är med njurarna. det är samma test som han har gjort förut där det tar blodprov med olika mellanrum under 2 timmar.
Så han får vänta med de cellgifter som han ska ha i 12 timmar(eller 24timmar minns inte riktigt,har blivit lite ringrostig =) ) för har njurarna påverkas så kommer han få en annan sorts cellgifter...
men däremot så får han just nu de cellgifter han bara ska få i 4 timmar före och efter =) så vi gör nått vettigt medans vi väntar till morgondagen i alla fall =)





Harry kollar så slangarna ser bra ut


vi glömde bort oss idag när vi kom, för alltid då anders har varit här så har det varit helg så vi har sluppit parkeringsavgiften. har råkat glömma det sist vi va uppe oxå, men då klarade vi oss undar böter, men hade inte lika tur denna gång =( så det blev en p-bot =( men men... det roliga är att både anders och jag tänkte på det att vi måste komma ihåg att betala när vi svängde in på parkeringen men sen så flög det bara ut ur minnet...men nu lär vi inte glömma det igen =)

Vi fick i alla fall sal f igen =) här känns det tryggt =) det roliga är att jag bråkade glömma skarvsladden här sist och den låg kvar =) jippi =)

Nu ska vi fortsätta kolla på Skärgårdsdoktorn =) vi köpte hela serien på box =) känns som hundra år sen man såg det =)
Kommentarer
Postat av: Sofie permobil

Hej gumman, vi komemr se till att du kommer in i alla rutiner när det väl är dags =) Vi saknar dig. Va kul att ni ar här i fredags! Men ni få försöka göra det bästa och roligaste ni akn av tiden kvar där uppe. =) Många kramar!

2010-07-20 @ 08:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!