www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

10 juli 2010

Ja då kan man säga att det här är sista semesterdagen...För Harrys värden är bra igen =) på måndag morgon ca 9.00 ska vi vara på sjukhuset =) kanon att få komma igång, men har ändå varit skönt att ha den här lilla semestern =)
Jag anser i alla fall då att lördagen blir sista semesterdagen för dagen innan man börjar jobba tex så slappnar man inte av på samma sätt, man kan inte va uppe hur länge som helst, och är man borta så måste man börja packa ihop...Så idag så ska vi njuta för fullt =) fast tyvärr så har vi inte vädergudarna med oss =( molningt och kall vind, men det kanske blir bättre under dagen =)

Och så har det löst sig med datamusen =) blir en rosa när jag kommer hem =) ska byta med en kompis =) hur underbar som helst =) snart kommer allt att matcha =)

Igår va en härlig dag =)
Vi va iväg och köpte bla hänglsen till harry =) en del byxer åker ner =) men han blev så cool i dem, och han själv blev mallig =)



och så lirade han boll så klart =)







Sen så blev det god mat på kvällen på restauragnen som finns här på campingen =)
Harry fick från buffén, taco tallrik och grillad kycklöingklubba =)
Vi andra åt klassiskcamping mat, lövbit,pommes och bea-sås =)



Sen så (kors i taket) så tog jag en varm drink efter maten =) mintu,varm oboy och grädde =) den va god trots att det tog mig 1½ timme att dricka upp den =)



Sen träffadse vi en jätte trevlig familj ifrån norge ( kan tillägga att ca 90% av alla på campingen är från norge,känns mer som man är i norge än i sverige) Vi satt och pratade och umgicks med dem hela kvällen så nu har man tränat på att fårstå norska i alla fall =) mormor och morfar hade hand om Harry, så vi hade barnvakt och kunde sitta och bara slappna av hela kvällen. Så skönt =)

Nu på morgonen så ar det full fart på harry igen =) Han har fått en vattenpistol som han leker med =) men den måste ju tvättas ibland och likaså traktorn =)



Har märkt att harry inte tycker om att höra sirenerna från tex ambulansen, när det va en olycka här borta på badet häromdagen så hade harry blivit rädd när man hörde ambulansen, likaså när vi hörde den igen igår så vaknade han när han sov av ljudet, somnade om sen, så det va ju bra i alla fall. vet dock inte riktigt varför han har blivit rädd för just det ljudet...men men ...

nä nu ska jag gå och väcka upp honom, ska in på sjukhuset för att lägga om cvk, men det är det ända vi behöver göra =) han behöver inge mer antibiotika =) så imorn behöver vi inte åka in alls =)

Kommentarer
Postat av: Nejka

Toppen! Skönt att höra att värdena ser bra ut nu :) Å va härligt ni verkat ha det på semestern :) Vi ska ta en tripp till Österlenkusten imorron, ska bli kul! Här i Skåne smälter man bort.. hur varmt som helst!

2010-07-11 @ 00:36:23
Postat av: Kajsa

Hej gumman!!!

Haft lite panik när jag inte kunnat läsa bloggen din när jag var iväg på dansveckan.. Så nu har jag sträckläst :) Fy bubblan va jag är avis på din rosa dator... Vill mä ha en rosa, men får nöja med min turkosa :( Hoppas behanlingen går bra.. Saknar!!! Puss o Kram

2010-07-12 @ 12:55:09
URL: http://kajsamaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!