www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Seg måndag med utvecklingssamtal med Harry

Idag är tröttheten ernorm och den blir inte bättre av huvudvärk.....
Sista stunden på jobbet va mest bara tung, så kändes ändå skönt att få gå 40 minuter tidiagre för att det var dags för Harrys utvecklingssamtal. 
 
Gick lite bätrte än förra samtalet, men jag lider med Harry som redan nu i 1:an tycker att skolan är så jobbig.
Han kämpar på med svenska,matte och även engelska. Men han tycker att det är så tråkigt och har svårt men koncentrationen och motivationen. Tar tid för honom att komma igång på lektionerna så han kommer efter.
 
Vet inte riktigt hur jag ska göra för att hjälpa honom...
Vi har en fundering på att prova med hörlurar och se om han kanske då kan klara av att stänga ute dem andra och fokusera på det han ska göra.
För han brukar få gå undan tillsammans med några andra barn samt en extra fröken när dem har möjlighet till att ha 2  fröknar just för att han ska få lite lugn och ro och extra hjälp...
Men ändå så tar det för lång tid för honom att komma igång.
 
Så känner mig lite maktlös just nu i över hur jag ska göra för att kunna underlätta för honom och han inte ska komma efter i skolan hela tiden.
 
Måste försöka hitta tiden till att kunna lägga mer tid och hitta sätt som kan göra det roligt för honom med läsa,skriva och matten.....
 
Han kämpar ändå på bra i skolan och vi är väldigt stolta över honom :) 
Så vi firade med att Anders bjöd oss alla på Pizzerian efter mötet. Tror nog att barnen tyckte om att vi umgicks allihopa tilsammans :)
 
Och Fredrik tyckte nog det va skönt att få komma hemifrån :)
Dock fick han inte äta upp hela sin pizza för då trycker magsäcken för mycket på revbenen och han får så ont.
Han har en mikrospricka efter olyckan misstänker läkarna...
Så för att vara säker på att han inte skulle äta upp den sista pizzaslicen så hamnade den uppochner på min tallriket ovanpå mina rester som jag ändå inte skulle äta upp :)
 
Nä nu har jag startat en tvättmaskin för börja känna mig stressad över att barnen kommer på torsdag och det har inte blivit nån maskin körd sen dem åkte, så tvätthögen har bara växt så måste sluta upp med att ignorera den innan den blir gigantisk.....
 
Nä nu ska vi ses ta och krypa ner i soffan och se på Beck, både jag och Fredrik är helt slut nu....
Kommentarer
Postat av: Anonym

Utredning skulle kanske få ett svar och din son skulle få så mycket mer hjälpmotor resurser i skolan! Det är viktigt att göra en sådan om ens barn har det svårt. Inte för att se om barn har en diagnos utan för att få den rätta hjälpen i skolan..

2016-08-11 @ 15:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!