www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

njuter av lugnet :)

snart kommer goda vänner hit :) vi ska äta gott ha det trevligt och självklart titta på brasan :) Det ska bli jätte roligt :)

men som sagt just nu njuter jag av lugnet, Harry sover och anders och thomas är ute :) sitter i soffan med lite musik på och bara slappar :) har varit så van med det under tiden jag varit hemma med harry men nu när man jobbar så finns ju inte riktigt den tiden :)

imorse så drog jag iväg på en cykeltur och så blev det frukost med anders och harry när jag kom tillbaka...med tanke på hur ostadigt vädret är nu så är jag glad att jag gjorde det direkt på morgonen :)

Sen så har harry varit ute och lekt en stund :) inget väder som trottsar honom från att gå ut :) bara klä på honom regnkläderna :)

Kommentarer
Postat av: monica

hej

Kan du be min odängda bror å ringa sin mor.

Hon ringde mig å va orolig då han inte hörtav sig nått :-)

Ha en trevlig valborg här gå vi till brasan 20,00 iaf.

Monica

2011-04-30 @ 17:23:53
Postat av: Thomas

ja hadde de skit bra hoss er synd bara att anders trillade så illa men du få stoppa om han å försöka få han ligga still rässten av dagen eller natten kram på er alla

2011-05-01 @ 21:35:30
Postat av: Hanna Z

Åh jag vet inte.. Var min sambo som köpte dom åt mig. Ska fråga honom när han kommer hem sen! Glömmer jag så påminn mig:)

2011-05-02 @ 14:49:33
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!