www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20/9 2010

Ja då va det måndag igen =) Helgen har varit riktigt trevlig =) vi hade besök av anders syster annette fredag till lördag...Harry tyckte det va jätte roligt =) hade nån att spela hockey med =)



På lördagen blev det fullt hus här =) i alla fall med tanke på att vi har ett litet hus =)
Vi va 6 vuxna och 2 barn =) Bror min hade först inte tänkt stanna på middag men harry övertalade honom =)  Fredrik(min bror) skulle bara låna med en sak från oss och åka igen, men när vi står i hallen och harry har tagir av sig sina ytterkläder så pekar han sen på fredriks skor och säger: bort...fredrik förklarar då att han ska åka hem, harry tittar först på honom med en riktigt sur/ledsen plutmun sen vänder han ryggen emot fredrik och börjar snyffta =) vilket gjorde att även fredrik kom på middag =) jätte trevligt tycker jag =)

Tidigare under dagen så gick Annette, Harry och jag på en kort promenad här hemma till vattnet =) och kajsa som tagit över Fjållans roll följde oxå med...men tror inte hon va lika fötjust över att vi var vid vatten =) men hon kom upp på bron =)
Harry tyckte det va roligt och han va jätte duktig som gick sälv=)




Idag så var vi in på jobbet och hälsade på =) man börjar längta tillbaka nu =) men är ganska roligt och komma dit och se när andra jobbar oxå =)
Vi hittade i alla fall en väldigt rolig låda till harry =) den ville harry inte gå ifrån =) Han fick även låna ett måttband så han gick runt och mätte saker =) sen blev det även en miniräknare =) roligt med siffror =)



han fick ju paket idag =) från min kusin i övik. så det va ett långväga paket =) harry blev jätte glad =) så tack så jätte mycket johanna med familj =)






När vi va på väg hem så ringer de från sjukhuset med provsvaren från dagens prover...de va inte så bra =(
trombocyterna va låga = de gör så att blodet koagilerar.
blodvärdet va lågt 
de netrofila va 0.1 = hur infektions känslig han är. det måste vara minst 1.0 för att starta behandling, så just nu vet vi inte om det blir umeå nästa vecka...
men snabbsänkan va bara 3 så det va bra =)

efter litet pratande fram och tillbaka så bestämde vi med sköterskan att vi skulle åka in ikväll och få trombocyter och imorn förmiddag för att få blod..
Då de måste göra ett bas blod test innan de beställer blod, så tar det ca 1 timme sen ska blodet beställas och värmas vilket skulle ha tagit ytterligare 1 timme, och sen få blod i 2 timmar...
men nu så bestämde vi att vi kommer in ikväll till klockan 19.30 och då har de beställt trombocyterna så det bara är att starta när vi kommer och så tog de bas testet så de kan besälla blodet så allt ar klart och bara starta när vi kommer imorn kl 10 =)

Så det blev till att starta med middagen på en gång när vi kom hem för att hinna. och typiskt nog så när fisken är i ugn och potatisen kokar så drar det över ett litet åskoväder. vilket resulterar i att strömmen går =( *suck* inte rätt tidpunkt...tänkte de får ett tag på sig att få igång strömmen annars måste vi åka iväg och äta för att hinna. men det dröjde bara några korta minuter så va strömmen tillbaka =) jippi =)
Maten blev i alla fall jätte god =) blev lax men västerbottenost,grädde,sparris och kokt potatis =) mums mums =)

Det blev 2 fina regnbågar mitt utan för fönstret som "landade" i dammen här bredvid =) såg tyvärr ingen skattkista =)

Den andra änden är den som landar i dammen =)


Harry slog även huvudet i morse och fick ett väldigt centrerat blåmärke, fick som svar av slöterskan när hon ringde om provsvaren att det inte va så konstigt då trombocyterna va så låga =)



Harry fördriver tiden på sjukhuset med lite pussel =)



Han blev ledsen när vi tittade Halv åtta hos mig, för han ville så gärna smaka maten han oxå =) försökte förklara att det går inte då det är på tv och inte finns här, men då började han bara grina =) gohjärtat =) hämtade i alla fall lite kvällsfika från avdelingen som lite kompensation =)

Här kommer även bilder på min nya frisyr då det var efterfrågat =) inte de bästa bilderna kanske =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!