www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

17/9 2010

Ja idag har varit en bra dag =) har städat huset, bytt sängkläder i våningsängen och harrys säng, rensat i min garderob =) vilket va ett måste då jag har varit och handlat lite nya kläder =) känns så skönt =) blev även ett par nya skor =) jag är inte heller längre blond utan nu är det vinterfärgen på =) så nu är jag mörkbrunhårig =) och på måndag blir det en sväng till frisören så håret blir klippt i en tuff frisyr då det börjar bli långt nu =) Har även tagit tag i vikten nu, så på 1 vecka har jag gått ner 2 kilo =) utan att jag ens har anstränkt mig =) har till och med unnat mig lite godis och dricka =) så allt känns super =)

Doch så hägrar det årliga tandläkarbesöket =( tycker inte om att gå dit...men men det är bara att få det överstökat =) så hoppas det kommer gå bra =) men vet inte än om jag kan ta den tiden jag har bokat...för går allt enligt planer så är vi i umeå den dagen, men ingen idé att boka om än, då det snabbt kan ändras i harrys behandling...

I onsdags natt så var vi in på sjukhuset med harry. blev lite orolig då han hade varit lite kall hela dagen och sen så kräktes han på kvällen...tog även tempen på honom och då hade han bara 35.5. vi bädde ner honom i sängen med pyjamas och dubblatäcken och efter 2 timmar så va ändå inte tempen högre än 35.9.
så vi ringde in till barnavdelningen för att i alla fall bara rådfråga en läkare då men inte vet om det kanske kunde va blodvärdet som hade rasat...De ville ta det säkra först så vi fick komma in så de kunde ta blodprover på honom...hade det inte varit för att han är sjuk i övrigt så hade jag aldrig brytt mig. men just nu då man inte har koll på vad som händer om olika värden rasar eller nått så ville vi oxå va säkra...
Vi kom in strax efter 1, och strax efter 3 kunde vi åka hem =) crp visade inte att han hade nån infektion och blodvärdet va bra =) finns då ingen anledningen att va kvar...han har inte kräkts nå mer och i övirgt så mår han bra =) är pigg som vanligt, äter, sover och bajsar =)
Så klockan 4 kom vi i säng...jag är imponerad av mig själv så lyckades hålla mig vaken =) och kunde köra utan problem =)

Nu har vi ätit tacos med harrys faster Annette som är här och hälsar på =) så nu och ikväll är det nintendo wii som står på schemat =) harry springer fram och tillbaka i vardagsrummet =) han älskar att springa =)

Han har även hittat en anna favorit syssla, spela hockey =) så fort han vaknar på morgonen så går han och hämtar klubborna och pucken(han vägrar spela med en boll,måste va en puck) Sen får man spela och spela =) så jag ska ta med honom på hockey nu i vinter =) mammas pojke =)


Harry ca 2½ månad. Gudmor Linnea har tagit bilen =)
Kommentarer
Postat av: Nejka

Hej! Hoppas Harry mår bättre nu, läskigt att han hade så låg temperatur och kräktes -såklart ni blir oroliga! Men tur att det inte var nån infektion iaf.



Å verkar som om du änteligen fått nån att gå på hockey med ;) haha, undrar jag om Harry hittade till hockeyklubborna på egen hand eller ej..?! Jag spelade ju lite med honom sist jag var hem å kul tyckte han då att det var :)



Kul med ny garderob också, det behövde du nog säkert efter att ha gått ner så mkt nu på sistone! Du ser finfin ut :) Lägg ut nån bild på mörkhåriga Elin också för de nyfikna!!!



kram



2010-09-19 @ 23:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!