www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

14/9 2010

ja tiden går undan =) anders har börjat jobba nu så det är bara harry och jag på dagarna...riktigt segt då man vant sig vid att ha honom här =)
Här hemma så rgenar det så vi är inne idag. blev inne även igår då jag hade migrän och inte orkade gå ut...funderar starkt på att chansa på att ta med harry till drakborgen imorn..men får se....ska se lite vad anders tycker om det oxå...det är ju inte precis det bästa stället att åka till med honom...men han börjar bli så utråkad av att vara inne...så har nån nått förslag vad man kan göra med honom inomhus om det är så att det regnar även imorn =) blir det bra väder så blir det nog picknick och en lekpark =)

Kan knappt fatta att han bara har 2 behandlingar kvar =) är så svårt att ta in att innan jul lär han gå på dagis igen och jag åter va tillbaka på jobbet. tillbaka till en vanlig vardag =) så vanlig som den kan bli i alla fall =)
måste åka till jobbet nån dag. måste kolla upp lite saker om min semester, blev ju ingen i sommras.... funderar lite på att kanske korta ner några dagar i veckan från början...men men, ska somsagt prata med jobbrt först och med anders...just nu är jag i alla fall inte sugen på att ta ut nå semester för att va hemma längre...har varit hemma så det räcker =)

i och med att det börjar gå mot slutet nu med behandlnigen så har man börja tänka på vad som händer sen...vet inte om man någonsin kommer att rikigt slappna av igen. rädslan att det kommer tillbaka finns i bakhuvudet...hur kommer man må inför varje gång som han har lämnat prover och man väntar på provsvaren...tänk om värdet har börjat stiga. är den aktiv igen....inge roligt det här....blir nog bättre när man börjar jobba igen och vardagen är igång om man "glömmer" bort allt det här för en massa annat som upptar all tid =)

nej nu blir det lite bilder iställtet =)

den här fina trä båten som barn kan klättra på finns i entréhallen på drottning silvias barn och ungdoms sjukhus i göteborg =) harry va väldigt förtjust i den och ville ofta gå ner och titta på den



efter opertionen när harry började bli piggare =) så roligt att bygga med klossaar för att sedan rasa allt =)




i de här stolarna fick anders och jag sitta i dagrna i ända i göteborg då man inte fick ha tältsängen framme på dagtid...inte skönt efter några dagar =) men harry njuter i alla fall =)



HArrys favoritleksak på lekterapin i göteborg va denna micro =) lekte med den hela tiden =)



den här cykeln i trä va även en favorit =)




Här är vi i umeå igen och får esök utav clownerna på rummet...först va harry väldigt reserverad och de fick inte alls komma nära, men efter mycket såpbubble blåsande och visade en väska fulle med instrument så släppte det =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!