www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

underbara kofta =)

Kunde inte hålla mig utan åkte och köpte koftan idag =) är så nöjd =) den är fodrad med en mjuk och skönt tyg på insidan =) så den kommer även att kunna användas till våren som "jacka" =)




 Va även in med Harry på sjkhuset så nu har de fått tittat på ingången för cvk. tydligen så har det börjats ny vävnad där. men de kommer inte att ta bort det nu då det är på ett sånt känsligt ställe. Så jag ska bara hålla koll på att det inte blir rött och irriterat där...Får se sen till veckan va läkarna säger som brukar ha med honom att göra...tycker inte om hon vi träffade idag. samma människa som vi fick kämpa i 40 minuter för att få medicin mot illamående då vi va inlagda och harry kräktes upp maten...så litar inte på henne...

men en jätte trevlig sköterska som vi träffade medans vi väntade på att nån skulle kolla på Harry såg hur Harry lekte med sin docka där gick iväg och hämtade prematur blöjor =) så snällt =) Harry försökte att sätta på blöjan på dockan själv men jag fick hjälpa honom =) han blev så glad när den fick blöja =)
Men tänkt så otroligt små blöjor det finns..fick 2 olika storlekar och den ena va så otroligt liten...ska ta kort imorn så får ni se själva. ska hitta nått bra att lägga bredvid blöjan..

Blev även en sväng förbi Dess med familj =) roligt för Harry att träffa Thea och Noel igen =) Och även jag tyckte ju att det va roligt att träffa dem så klart =) Noel växer och utvecklas så mycke nu =)
Vi hade även turen att bli bjuden på middag =) jätte gott =)

Imorn blir det in på sjukhuset för att lämna nya prover.
Kommentarer
Postat av: Kajsa

Mysmys!!! Vart har du köpt den?? Kram

2010-11-01 @ 12:50:06
URL: http://kajsamaja.blogg.se/
Postat av: Elin

jag köpte den på Brandworld =) finns andra fina färger oxå =)

2010-11-01 @ 19:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!