www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

god morgon =)

Märks att min förkylning så gott som är borta =) har mycket mer enrgi och börjar tyvärr att va uppe på tok för länge på kvällarna, är inte ens trött när klockan är 1 på natten =)

Idag så står bakning på schemat =) ska bli gott och roligt =) Skönt att jag har ett par dagar som jag inte behöver åka hemifrån =) 

Blev även lite tvätt idag =) skönt att få undan det och så gjorde harry en ordentlig bajsning vilket krävde att kläderna han hade på sig behövdes tvättas så därför kan man lika gärna ta det andra i tvättkorgen =)

Harry har lekt nu på morgonen med sina kökssaker =) han tycker det är så roligt =) men nu är han tillbaka till att leka med bilarna igen =)









Så ser den ut sett från rätt håll =) det blir fel i mobilen...när det ser ut att vara rätt håll i mobilen så blev det fel här =) men nu vet jag =)


Kommentarer
Postat av: Johanna & Grynet

Hej på er!

Sååå fina bilder på er lillkille! Helt otroligt vad lille Harry strålar trots allt han varit med om sista tiden! Roligt att se att energin o gnistan finns o det råder det ju inga som helst tvivel om, ser jag! Ha det bäst o lycka till med baket!

Stora kramar från Övik <3

2010-11-23 @ 13:16:19
Postat av: Chatrine Nordlund

Vilka härliga bilder!

Kram!

2010-11-24 @ 08:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!