www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

7/11 2010

Hade jätte trevligt med mamma igår =) Först va vi nere i stan och kollade runt lite och åt lunch =) Sen åkte vi ut till birsta och kollade runt där och tog en fika =) mötte även en barndomskompis jag inte träffat på länge så det va jätte roligt =)
Mamma och jag fyndade lite i alla fall =) mamma en halsduk och jag hittade i den sista butiken byxorna som jag ville ha =) Är jätte svårt att hitta jeans med normal midja och smala ben...nästan alla byxor som har smala ben har låg midja...min kroppsform kan inte ha låg midja...men som sagt efter många affärer så hittade jag till slut ett par =)

Nu på morgonen så bakade jag och Harry scones =) vi lyxade till det lite då det imorn är dax för oss att åka till umeå för att Harry ska få sin sista behandling =)

Känns ovekligt att vi redan är där =) men känner ändå en oro inför framtiden..rädslan att det ska komma tillbaka kommer alltid att finnas...hua, måste försöka att tänka på annat istället....

nä nu ska nog jag och Harry ta och gå ut en stund och få lite frisk luft =)

Kommentarer
Postat av: Nejka

Heja! :) Sista behandlingen nu!!! (peppar-peppar ta i trä) Äntligen där :)

2010-11-07 @ 23:55:55
Postat av: Fia

Känner er inte, men har läst bloggen nu ett tag. Jag hoppas innerligt och med hela mitt hjärta att er son blir frisk och får får så under återstoden av sitt liv. Hans sjukdom har berört mig, men inte bara sjukdomen utan också hans sätt att kunna glädjas över de små tingen, som att se en traktor gräva. Jag tror fullt och fast på att vi kan lära oss en del om livet genom att vända oss till barnen. Ha det bäst!

2010-11-08 @ 08:15:01
Postat av: Linda(novas mamma)

kan inte sätta mig in si sitsen, men kan tänka mig att det känns konstigt.

Hoppas hoppas nu att lilla harry får förbli frisk och att allt går super..



kram kram

2010-11-08 @ 09:25:25
URL: http://linduzzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!