www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

26 maj 2010

Även denna dag har varit kanon =) vet att jag skriver det varje dag nu för tiden, men så är det och jag njuter för fullt =)
Det har bara hänt massa roliga och bra saker idag =)

Jag har fått massage igen =) så skönt =) håller på att somna när man ligger där på bordet och det är lugn avslappnande musik =)
Men jag behöver en kotknäckare när jag kommer hem...känner att jag har lite i ryggen som behöver knäckas...körde till vid skulderbladet häromdagen när jag tog på mig tröjan..
Och hon här masserar bara och trycker på punkter...Men man njuter av att det är skönt i alla fall =)

Harry har det varit full fart på och till morfars stolthet skulle jag gissa och nog även gammelfarfar(hasse) så satt han och "läste" sporten i aftonbladet efter lunchen =)



Vi fick även besök att Linnea och Csaba som har kommit upp och hälsar på tills imorgon =) så roligt att de lyckades klämma in det innan de ska ner till skåne...
Harry blev så glad när han såg Linnea =) han brukar fråga efter sin nea =)




och så fick han födesladags paket i förskott =)  kan nån gissa vad det är? =)



Och ikväll så va det fika som barncancerföreningen bjöd på...och den här gången kom vi på att vi skulle äta middagen itid så man hinner bli lite sugen på det goda oxå =) fast vi va nära att göra om tabben som de andra onsdagarna,,Mamma hade tänkt åka med Linnea och Csaba till lägeheten och visa den och när de kom tillbaka skulle vi göra middagen...men precis när de va på väg ut genom dörren så påminde sköterskan som va inne i rummet just då om att det va ju onsdagsfika idag...Så vi fick ändra om planen =)





Och så fick Harry en klubba...är förta gången som han äter en klubba vad jag vet i alla fall =)
Men han han sög på den först men sen är han precis som sin far, det ska bitas i hårda godisar =) måste ju va rädd om tänderna...=) försöke få honom att räcka ut tungan så jag kunde dra klubban efter den...men han höll på lite med klubben sen la han bara ner den på bordet och åt ost istället =)




Jo vi va tvugna att duscha underkroppen på honom idag...hade bajsat igenom (hoppas ingen är känslig =D ) så han va tvungen att duscha för att bli ren... och mormor försökte med såpbubblorna på nytt och nu funkade det =) han stod där och va glad och blåste bubblor =) så tack för tipset =)

Sen så får vi nog åka hem redan på lördag =D jippi =D  ser alla värden bra ut så får vi åka hem när han är klar med droppet på lördag =) så underbart, men jag vågar inte ta ut nått....De har tagit bort antibiotikan helt nu..han fick det sist natten mot idag...han fick fortfarande en halv kortison tablet imorse...peppar peppar men än så länge har han inte fått feber utan är pigg som en lärka =)


Idag så har han motionerat mamma sin(mig) =D Han älskar ju att cykla här inne,,eller ja cykla tror jag har skrivit om hans stil tidigare =) att han springer med fötterna istället för att trampa på pedalerna =) och fort går det för honom nu...90 graders svängar och så full fart...i och med att han har droppställningen nu så får jag springa efter med den =) ser nog ganska så roligt =) och han skrattar och har sig för fullt när han åker omkring....Rätt som det är så stannar han då ska han ha tutten,står still och "tussar" lite sen så lämnar han tillbaka den till mig och så är det full fart igen =)
va nära att hända en lite insedent...För Harry blir en längre bit före mig efter kurvor (är inte så lätt att köra ställningen fort i kurvor) så han det krypa ut en bäbis emellan oss och blockerade vägen..harry bara fortsatte medans jag inte tog mig fram, hann få lite lätt panik då man ser att "telefon" slangen börjar spänna sig till max, men mamman är snabb och plockar honom åt sidan så jag kan skynda efter =) bra gick det i alla fall =)


En sista glad nyhet inna jag ska krypa till sängs....Och det bästa sparar man ju givetvis till sist =)

de har kollat hans cancervärden...kommer inte ihåg alla fina namn, men det är med hjälp av de värderna de kan se hur aktiv tumören är...en röntgen bild kan lura en att att tumören fortfarande är stor tex,men att delar av den kan va död..det ser man inte på röntgen..men det ser man däremot med hjälp av de här värderna...
När vi kom in så va de på 60 000, och nu efter 2 behandlingar så va de nere på 25 000.....
Det är ju kanon bra nyheter =) nu vet man att medicinen hjälper =) känns så underbart =)


Så nu kommer jag att gå och lägga mig med ett leende på läpparna =)

Kommentarer
Postat av: Emelie

ÅH!

Jag blir så varm då jag läser att ni har bra dagar trots allt det "mörka"!

Hoppade nästan till då jag läste att ni kanske ska få åka hem en sväng..

Jag hoppas med er!

Och ja, det är fantastiska nyheter!!! :D



/Emelie

2010-05-27 @ 00:42:25
URL: http://emfaan.blogg.se/
Postat av: Sofie (permo Alnö)

Gud vad härlig läsning det var idag..:) Blir alldeles varm och rörd när jag läser. Ler hela tiden. Så skönt att läsa att värdena ser så bra ut och att ni ska få komma hem en sväng. Tycker att du gör det jätte bra och håller verkligen tummarna för er. kram

2010-05-27 @ 07:22:27
URL: http://sunhill.blogg.se/
Postat av: Chatrine Nordlund

Åh... Elin... vilka underbara nyheter!!! Va härligt!

Hahahaha... men sen måste jag få skratta lite extra över bilden av dig med droppställningen efter Racer-Harry. hahahaha!

Så underbart att det går bra. Helt åt rätt håll!

Håller tummarna att ni får åka hem!

Kramar!

2010-05-27 @ 08:05:36
Postat av: Sanna

Åh vilken härlig läsning! Håller alla tummar och tår att ni får lite "permis" Krama om varandra och ha det så bra ni bara kan! Många kramar!

2010-05-27 @ 09:00:06
URL: http://metrobloggen.se/snowsrauser
Postat av: camilla

hej Elin...grattis till de bra värdena , fick tårar i ögonen av glädje för Harrys skull...sen så har vi äran att gratulera till en vinst i lottfikat...alla hälsar att det är dig väl unnt...kramar Camilla o Ann-Louise....

2010-05-27 @ 12:51:03
Postat av: Linda

Åhh va kul att höra att värden blir bättre.håller tummarna för att ni får åka hem en sväng

2010-05-27 @ 12:52:29
Postat av: Du är otrolig Elin STOR KRAM till er alla. Lotta!!!

2010-05-27 @ 15:02:40
Postat av: Jennie Edström

OOOOHHHH!!!! Grattis grattis till de sjukande värdena!!! Härligt, nu hoppas vi på hemgång och strålande sol på det!!!

2010-05-27 @ 15:16:13
Postat av: Anna Lindman

ÅÅ vilken underbar läsning du ger idag!! Är så glad för er skull! Hoppas verkligen att ni får komma hem och ladda upp batterierna lite. Vill du så är det bara att ringa om du vill ha hjälp med ryggen när du kommer hem ;) Kram till er alla

2010-05-27 @ 22:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!