www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

24 maj 2010

Denna morgon började precis som andra mornar =) Harry glad och busig, ligger och kittlar mig =) är så underbart med dessa mornar...Och sammtidigt kan man se det som att vi har tur att kunna få ha det så här mysigt varje morgon...det är inte alla som har det =)  man ska alltid se det possetiva i det negativa =)

Han åt massa fil med flingor i morse, ville ha mer och mer =) underbart =)

Sen såg tog vi bussen ner till centrum...

Skönt att inte alltid behöva gå i timmar, börjar bli lite sliten...är trött och längtar hem...Och man har mycke mer motivation till långa promenader när det är varmt och soligt =)

Vi strosade runt på affärer, och hittade ännu en konstig hiss...fast den här såg bara lite rolig ut =) vi kallade den för disco hissen =) på ena våningen så va dörren i genomskilnig rosa, och på andra va det genomskilnig blå =) och inne i hissen turkos/baby blå =)

Vi satt oss även och åt lunch nere på torget...är bättre att sitta utomhus med harry än innomhus med tanke på infektionsrisken....                                                                                                                                            det blev kebab för mig och mormor och Happy meal till harry..han har nämligen börjat tycka om chiken nuggets =)





och givetsvis så måste man ha efterrätt =)


Han åt upp all glass =)

Håller på med allt pappersarbete som medföljer sånt här...man blir helt förvirrad, är bra att kuratorn finns och hjälpter till...men jag har lite frågor till försäkringskassan. tänkte att det skulle va kort telefon kö om jag ringde nu på kvällen, har varit det när jag ringt tidigare...men nu fick jag bara till svar att kundtjänst va överbelastat,var god försök senare...*suck*
får prova tidiger imorn...men ska prova att kolla runt på deras hemsida nu för att kanske hitta mina svar där...

Imorn så ska vi på hörselkontroll igen...får se om det kommer att gå bättre...är dock lite tveksam, vi fick  tid kl 08.00!!!!! vi sover ju då...så det blir till att ställa väckning på klockan 7 för att få harry och börja piggna till =)

Nu från och med tisdag så ska de börja minska på hans dos med kortison...Hoppas att febern kommer att fortsätta att lysa med sin frånvaro...kommer han att klara sig utan kortison så blir han även så småningom utan antibiotika =) Vilket ökar våra chanser till att få åka hem en sväng efter den här omgången med cellgifter =)

Mamma(mormor) svävade iväg lite långt idag vid middagen över våra planer om vi får åka hem =) så det blev till att lägga band på sig och bli lite mer realistisk...blir så jobbigt annars om det blir så att vi inte får åka hem....

Men man håller tummarna så hårt man kan =)
Nu ska jag gå och lägga mig så vi tar oss upp imorn bitti =)

Kommentarer
Postat av: Christer Abrahamsson

Hej.

Ni känner inte mig men jag har en flicka (Savanna) som tidigare gick på samma avd som Harry på dagis.

Det var med tårar i ögonen jag första gången läste din blogg, självklart är det fruktansvärt när barn blir sjuk, men lille Harry är något speciellt. Varje morgon när jag lämnade Savanna (som nu har slutat) brukade Harry komma och ja det lät nästan som om han skällde lite på mig, för att sedan gå över till att leka titt ut och till slut komma och pratade med mig (på sitt sätt) detta var innan han pratade.

Jag träffade Anders och Harry på Drakborgen för någon månad sedan och berättade då för Anders att Harry är min idol på dagis. Jag är övertygad om att Harry snart är frisk igen, han har något som gör mig övertygad om det. Det är omöjligt att sätta sig in i en sådan situation som ni befinner er i men ni verkar otroligt starka. Fortsätt med det och ge Harry en stor kram från mig och Savanna.

/Christer Abrahamsson

2010-05-24 @ 22:38:02
Postat av: mli

Detta är verkligen bland det sista man önskar ett barn. Jag går nu ofta omkring och tänker och skänker mina tankar till Harry och er. Det är verkligen fruktansvärt!!



Men ni är grymt duktiga som kämpar på!! Jag hoppas innerligt att detta slutar på rätt sätt! Jag håller tummar & tår!!



Mvh Emilie

2010-05-24 @ 22:40:26
URL: http://mlish.se
Postat av: annkatrin

Jag håller tummarna att ni får åka hem en sväng, att testerna är OK och att febern håller sig borta =)

Styrkekramar Annkatrin

2010-05-25 @ 06:10:56
URL: http://annkatrin-mindagbok.blogspot.com
Postat av: Catharina

Du har så skön inställning gumman!!!



Har ett litet tips angående försäkringskassan... Om du kan komma ifrån så är mitt tips att åka till försäkringskassa i Umeå och prata med dom på plats.. Dom är hur trevliga och hjälpsamma som hällst, inte lika sur å grinig som i telefonen.. Så gjorde jag efter Handledsoperationen när jag inte fattade nåt av blanketter jag fått...



Tänker på er!

KRAM

2010-05-25 @ 07:40:42
URL: http://kajsamaja.blogg.se/
Postat av: Chatrine Nordlund

Usch... vad otäckt det ser ut med CVKn. Hoppas verkligen alla värden ser bra ut så ni får komma hem en sväng. Förstår att ni längtar.

Kramar!

2010-05-25 @ 07:41:28
Postat av: camilla

vad roligt det är att se Harry glad på alla bilderna...vi håller tummarna för att ni får åka hem och att medicinerna hjälper Harry bli frisk...kramar i massor Camilla

2010-05-25 @ 07:46:54
Postat av: Rigmor

Tänker på er.

Håller tummarna att ni får åka hem snart och bara får vara..

Kram Rigmor //

( Dess svärmor & Thomas mamma ;-))

2010-05-25 @ 09:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!