www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20 maj 2010

Vi är 2 som samsas om datorn nu så därför kommer inläggen sent på kvällen =) Hinner jag så skriver jag 2 gånger om dagen =) men nu i helgen så får vi besök =) så då får det räcka med 1 gång om dagen =)

Idag har även denna dag varit jätte bra =) är så skönt att se att Harry inte påverkas så mycket av cellgifterna...verkar  inte må illa och så..utan han är pigg och glad =) men däremot så han han fått väldigt hett humör...blir dock svårt att hålla sig för skratt då han blir så söt när han blir så arg =) men man måste ju....
Gör man nått han inte vill, tex smeker honom på huvudet eller hjälper honom när nått krånglar utan att han ber om hjälp så spännar han ögonen i än och säger bestämt: sluta. och sen kastar han bort ens arm....
Det blir ju inte bättre av att han precis nu även har kommit in i perioden "kan själv" =) tror jag har skrivit om det =)
Men däremot så går hans humör lite för långt i bland då han slår mot en när han blir arg, eller som idag när han bet mig lätt i fingret...Så då blir han tillsagd på skarpen...medicinen må påverka honom mycket i humöret, men sånt är aldrig aceptabelt!!!! säger det till honom oxå att han har rätt att bli arg, och vara ledsen, men att man får aldrig bita eller slåss...

Men för det mesta så är han en solstråle på dagarna =)
idag vid lunchen så satt han och charmades med en anna tjej från sundsvall =)


Hans lunch bestod utav 5 små paket med smör =) och lite rostad macka, det övre lagret som hade smör på sig =)

Fick även träffa kuratorn idag igen...det är nått speciellt med henne, så fort jag kommer in på hennes rum och börjar prata om vad som händer så bara brister det och tårarna bara rinner...men det är sammtidigt skönt att komma dit,låta tårarna rinna och komma ut därifrån med nya krafter =)
För nu är det så många som är inlagda här som är på slutet av sin behandling och bara är här några dagar inna de åker igen...Och de har fått mig att inse hur långt vi har kvar innan vi är där...känns som om vi har varit här i en evighet...men det är bara 1 1/2 vecka!!! det är ju hur många som helst kvar...skulle va skönt att få ett datum när man får komma hem för en kort sväng i alla fall första gången...men känns som att i nu läget är det ingen idé att fråga..eftersom vi vet att det beror ju helt på hur han svara på behandlingen och hur hans värden ser ut...Så de kan inte svara på den frågan i alla fall...

Det vi vet i nu läget är att han kommer att få en ny cellgiftbehandling nästa vecka igen...sen tror jag att de ska undsöka och se hur han har reagerat på på behandlingarna...och därefter lär ta de ställning till hans fortsatta behandling... Men jag lovar att skriva så fort jag vet nått =)

Jo igår så fick Harry 100kr kontant från barncacerföreningen =) så att han kan få köpa sig nått eller att vi tar med honom ut och hittar på nått =)
Sån underbar sak att göra...Så där är ännu ett exempel på hur mycket bra det ger att skänka pengar till barncancerföreningen =)

Vi duschade honom idag...och det avskydde han...men va ska man göra..han måste ju duscha och tvätta sig ren...så stakarn skrek sig igenom hela duschen...nästa gång tänkte vi låna badbaljan och se om det går bättre med att bada =)

Och mormor köpte såpbubblor till honom idag =) han blev så lycklig =) visste på engång va det va när han såg flaskan =) började blåsa och visa hur man skulle göra =) Så de gick ut på innergården och blåste lite bubblor =) och han skrek av lycka =) glädje tjut som va väligt höga =)


Harry när mormor öppnade burken med såpbubblor, väntar med spänning på att få börja blåsa =)









Kommentarer
Postat av: Kajsa

Gla grabben!!! Skönt att höra att allt går bra och att de är bra med er trots situationen!!! Saknar! Massa kramar!

2010-05-21 @ 07:16:42
URL: http://kajsamaja.blogg.se/
Postat av: Yvonne och Josef

Kram Kram kram kram kram och ännu mer kramar till er alla och särskilt till Harry.

0:åttorna

2010-05-21 @ 08:18:14
Postat av: Marianne Ö.

Hejsvejs!! Smör är ju gott ju ;).. Hoppas att det gått bra med behandlingen och att Harry fortfarande mår bra av cellgifterna (alltså inte mår illa å så).

Kramar i drilljoner till er alla från Marianne...

2010-05-21 @ 08:35:54
Postat av: annkatrin

Ja, smör är gott!! Ganska bra näring också. Följer eran resa varje dag=)

Styrkekramar Annkatrin

2010-05-21 @ 09:49:24
URL: http://annkatrin-mindagbok.blogspot.com
Postat av: Chatrine Nordlund

Åh... vad sprallig han ser ut!!! Härligt! Den äldre bilden på Anders och Harry var jättefin.Va skönt att han tog den här behandlingen bra. Hoppas nästa går lika bra. Kramar!

2010-05-21 @ 10:30:44
Postat av: Emma

Jag har hittat hit till din blogg och följer den nu varje dag. Har själv en liten son på 3 månader och kan inte ens föreställa mig hur det känns för er att eran son har blivit sjuk =/

Hoppas att allt går bra för er! Ett tips om dusch/bad är att ni kan låta honom blåsa såpbubblor medans han sitter i baljan och badar, då har han nånting annat att tänka på medans ni tvättar honom =)

2010-05-21 @ 11:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!