www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

18 maj 2010

hua man blir ju rörd till tårar när man läser alla fina inlägg...givetvis på ett positivt sätt =)

Måste ju börja med att berätta om våran morgon =) hade ju ställt väckning så fick skulle komma upp i tid..Jag gick i godan ro upp före Harry(han låg kvar i sängen och sov) gick och duschade,klädde på mig,fixade håret och gick och hämtade frukost...Inga problem alls...sätter på radion och väcker Harry..tar ut honom i där vågen står för den dagliga vägningen...tar av honom natt blöjan för att få en mer exakt vägning...viker bara ihop den och bär in Harry...kommer några sköterskor som pratar lite allmänt med oss =) väldigt trevliga =)
Går i och lägger Harry på sängen för att ta på en ny blöja...och vad ser jag om inte det att han hade ju faktist bajsat...Så där står jag med bajs på armen och tröjan =)  va inte så mycket bajs, då hade man ju märkt det på en gång...Så nu är den tröjan i tvätten =)
Kändes i alla fall väldigt komiskt just då =)

harry är fortsatt trött, och fick lätt feber inatt =(  hans värden är bra i övrigt...Han har mått och betett sig som han gjorde dagarna innan vi fick diagnosen...Så har pratat med en sköterksa om det....och han har inte fått antibiotika eller nån annan medicin den senaste tiden...så det kan nog vara det fortfarande är magen som ställer till det och att han behöver antibiotika igen...


Vi va ju och kollade hans hörsel nu på morgonen...Han fick godkänt...Men det verkar som om han har ett veck i ena örat...De gjorde samma koll på honom som de gör på bb med nyfödda...Hon fick göra om testet i ena örat ett par gånger för att få godkänt...det va när hon lyfte upp örat som det till slut blev godkänt...Minns att de fick göra om testet i nått öra då han va nyfödd oxå. så det va kanske samma...men godkänd blev han =)

Han gick även igenom ett annat test där de kollade hur allt "fladdrade" i örat...hon kallade det nått sånt i alla fall =) och där va det inga konstigheter =)

Sen så fick vi sitta på en stol frmaför ett bord där det stod högtalare på båda sidorna och 2 lådor med glasruta som va mörka...
hon satt på olika ljud och när han tittade åt rätt håll så tände hon lådan på den sida och man fick se en fågel tror jag de va som dansade =) Men eftersom harry är trött och less på alla i vita rockar så brydde han sig inte så mycket om att göra som hon sa..alltså att titta åt de olika hållen...gnällde mest och sa nej..så han ville inte vara där =(  hon kunde se att ögen tittade åt de olika hållen men han brydde sig inte så mycket om att vrida på huvudet...så man vet inte om det va det att han inte hörde eller helt enkelt inte brydde sig om att titta åt de olika hållen....
För det va de dåva7låga frekvenserna som han inte brydde sig så mycket om....och tydligen så är det de höga frekvenserna som medicinerna brukar påverka....

men han kommer att följas upp...det görs med alla...

nu ligger han i alla fall och sover...han själv ville ut, men jag vill att han får lite sömn så han orkar med eftermiddagen oxå...han vägrar ju sova när vi är ute...han va på väg att somna till igår. men han vägrar att släppa taget om vagen och luta sig tillbaka =) han sitter där rak i ryggen och tittar på allt =)
Så att gå en promenad för att få honom att sova är inte lönt =)

nu snart så kommer mormor och mofar och min morfar hit =)  mormor kommer sen att stanna kvar här med mig...

jo harry har fått en docka här som han kommer att kunna måla och sätta kläder på ( pyssel som man kan göra på lekterapin) sen så har den oxå fått slang på bröstet och sprutor har han fått så han kan leka med det =)
De är så snälla och duktiga här =)

Avslutar med att bjuda på en bild från när vi åt frukost igår...mammas solstråle =) de är få stunderna nu man ser honom såhär men man är snabbt där med kamerna =)

Kommentarer
Postat av: Sandra Mamma till P&L

Huga vad eran Harry är en fin duktig kämpe!! Jag känner dess, o de var genom henne ja fick veta! Jag lider verkligen med er, så svårt att förstå varför ett litet oskyldigt barn ska drabbas av något liknande.. Usch! Men både han och ni gör ett otroligt bra jobb! O ni kämpar på så bra.. Jag ryser när ja läser er blogg, du skriver så bra!

Ta hand om er o krama harry:)

Kram Sandra Fahlberg

2010-05-18 @ 22:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!