www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

17 maj 2010

Den här morgonen blev inte som den brukar...Harry vaknade kl 7.30 och ville ha välling i stället för kl 6. vilket när jag ringde för välling så ville de kolla hans vikt först...vilket de gör varje morgon..Så givetvis så vaknade Harry upp då och kunde inte somna om...Har märkt på honom nu på morgonen att han har varit trött...Så efter vi hade ätit frukost och plockat undan efter oss så somnade Harry om...
Så nu medans jag skriver så ligger han och sover....

när han vaknar sen ska vi gå och äta lite sen ska vi gå ut =) då kommer han bli jätte glad =)
har lite svårt dock att veta hur jag ska klä mig...har ingen tempmätare på hur många grader det är ute..och inne är det svalt...tittar man ut på vädret så kan det lika väl vara 20 + eller 10+.... så man får spana på de man kan se utanför fönstret hur de går klädda =)

Hade precis lärt känna en familj här...de va väldigt trevliga...men de har fått åka hem..roligt för dem tråkigt för mig...men det kom tillbaka en annan familj som har fått varit hemma över helgen =)
Har börjat komma in nu mer i gemenskapen =)

men måsta ta och kolla upp vart clownerna är, om det nu va idag =)
Sköterkserna har så mycket att göra och så är det skiftbyten...så man frågar frågor och så ska de återkomma med svar...men tyvärr så brukar det inte hända så ofta att man får svaren...och man vill ju inte vara alltför tjatig och fråga om och om igen...men ska ta mig i kragen och gör det =)

Skriver mer ikväll =) nu ska jag prova titta på medium via bärbara datorn...
datorn på rummet funkar inte =( ni kan väll skicka upp en it-kille från jobbet =)

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie på Folksam

Oj, jag blev verkligen orolig när jag hörde vad som hänt, jag har varit borta i en vecka så därför visste jag inget.

Jag tänker på er alla och att det ska gå bra för lille Harry, hälsa till Elsie att jag ska be för Harry(fast jag vet vad hon tycker om det)Men det gör jag i alla fall. Många varma hälsningar till er

2010-05-17 @ 13:51:56
Postat av: Tina

Hej på er alla! Här kommer jättestora styrkekramar från Karlstad:)

Han är så söt lille Harry, så man kunde gosa "sönder" han! Min lillasyster, fick också cancer, när hon var nyss 5 år fyllda. Hon hade nåt som hette B-cells Lymfom. Hon behandlades i Göteborg. Och är idag hur frisk som helst:) På henne hade det spridit sej, hon hade stadium 4.

När jag läser om Harry, så känns det positivt, jag är ingen läkare, men har levt med detta i alla år. läst mycket, känner många familjer, som har, eller haft cancersjuka barn.

Det som också är positivt, är ju att han är ett litet barn, cellgifterna biter mer på dom. OCH han vet inte allvaret, DET är viktigt. Mamma hade som filosofi; skratta mycket, busa, och "lek in" medicinen. Gråta kan man göra så inte barnet ser.

Och ur mitt eget hjärta: faaan att barn ska få cancer flåt.

Ska följa bloggen varje dag, och maila gärna:)

Kram, Tina

2010-05-17 @ 15:51:29
Postat av: Linda

Vi har precis fått reda på det tråkiga som har hänt er och underbara Harry.

Vi skickar alla styrke kramar till er!!

Vi håller även alla tummar och tår att han ska få behålla sitt glada och tokiga humör under hela resan!!!



Kramar från Nova på dagis och hennes familj

2010-05-17 @ 16:46:38
URL: http://linduzzz.blogg.se/
Postat av: Ann-Britt

Hej Elin!

Fick veta av mamma att lilleman var sjuk och att ni var i Umeå. Idag fick jag mail från mamma om att du har en blogg där jag kunde läsa om vad som hänt och händer. Har nu läst igenom bloggen och kan inte annat än säga att det hela är mycke tråkigt det som händer er. Kämpa på och efter regn kommer sol och med all säkerhet även för er. De små är så mycket starkare och uthålligare än vi tror. Glöm inte bort er själva mellan varven. Många varma stärkande kramar från mammas förr kallad tjejträff men som kanske borde ha ett mer relevant namn som gammitantaträff:):) Ge Elsie en kram från mig./Ann-Britt.

2010-05-17 @ 20:19:46
Postat av: Chatrine Nordlund

Hahahaha... du... du ska inte ropa efter dem. Vi har ett helvete med datorerna på jobbet just nu!!! Hahahaha! Och förresten tror jag inte du orkar vänta på support.. du vet ju hur DEN avdelningen funkar. (SEGT)

Hittade ni clownerna???!!!!

Kramar till er båda!

2010-05-17 @ 21:33:18
Postat av: Jennie Edström

Jag har skrivit till er förut men vet inte vart det inlägget tog vägen... Jag läser er blogg varje dag och gläds med er och era medgångar men även gråter åt era motgångar. Du skriver rakt in i hjärtat och ger mig en kick av energi varje dag! Fortsätt gärna å skriv i din blogg och jag önskar er all lycka! (min man jobbar med din så det var så jag fann din blogg, via facebook, ifall du undrar hur jag hittade hit:)

2010-05-17 @ 22:26:00
Postat av: Matilda, Elsies kollega

Vill bara sända en stor varm kram, och säga att jag tänker på er.

Livet är så orättvist, men Harry verkar vara en liten kämpe. Många kramar

2010-05-18 @ 20:19:49
URL: http://annamatildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!