www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

17 maj 2010 fortfarande

ja nu sover harry...lite tidigare än vanligt =) men det är bra då vi faktist måste ställa väckarn imorn...Jag som vant mig vid att ha sovmorgon =) cellgiftbehandlingen kommer inte att starta föräns på onsdag...
Han ska genom gå lite kontroller förts imorgon....Eftersom cellgifterna även påverkar övriga kroppen, så har de kontroller nu och då av hörsel och hjärta...Så der är vad som står på schemat imorn....

9.30 hörselkontroll....de får ju hjälpa mig att hitta vart jag ska. inte ge jag mig iväg på det här sjukhuset på upptäcksfärd. skulle ju ha behövt starta 1 timme tidigare =)

15.45 ska han på hjärtbedömmning

Så där emellan eller på kvällen så tänka jag få till det med en sista promenad på ett par dagar...

han insett efter idag att det nog kanske inte bara är fel på skorna...låg nog mycket i min fysik oxå att jag hade ont igår =) är ju inte precis den som rör sig regelbundet =)

Var även ut idag och gick...va ute i 3 underbara timmar =) är ju sånt härligt väder =) har bara lite svårt att greppa det...Då jag va ute innan vi for till umeå så va det kyligt i luften..sen kommer man hit, kommer ut en kortare sväng då jag åker och handlar...och sen rätt som det är så är det rena hösgommarvärmen...känns som att våren som ska förbereda än på sommaren uteblev och pang bom så va det sommarvärme ute..knas i bollen på mig i alla fall =)

hade bestämt mig för att nu när jag gick ut så skulle jag hitta vägen ner till vattnet där det fanns en gångväg...problemet va ju bara att hitta vart man kunde ta sig över den stora vägen...började traska på inne i ett bostadsområde gämnsmä vattnet(såg dock inte vattnet,så det va en gissning att vägen inte ledde mig åt ett annat håll) till slut så hittade jag en gångtunnel under vägen och vipps så va jag där på andra sidan vägen och vid vattnet =) jag hade lyckats =)
Harry och jag firade med att äta ett äpple på en parkbänk =)




Sen fortsatte vi våran promenad efter vattnet =) så mysigt =) Nästa beymmer va ju bara hur jag skulle hitta tillbaka till sjukhuset utan att behöva vända och gå tillbaka...
men jag gick på, det löser sig ju alltid =)
jag gick och sms:ade lite med kompisar samtidigt. och när jag sen tittar upp och ska fösöka lista ut hur jag ska ta mig tillbaka "hem" så ser jag en stor fin skylt med cykelbild på och där det står sjukhuset och en pil i vilken riktining man ska gå =) så det va ju inte så svårt =) nu har jag i alla fall en runda jag kan gå med Harry =)
Och det kändes i baksidan av benen när vi kom tillbaka och även lite i magen =) Harry ser ju till att mamma tränar kroppen nu ju =)
Vi kom tillbaka i alla fall efter 2 timmar så vi tog och köpte mat på restaurangen och gick ut och satt oss för att äta den =) så mysigt




satt en äldre dam där i "parken" oxå...hon satt så hon såg va vi åt...Och i det läget så kändes som om hon tittde på mig/oss och tyckte att jag va en dålig mamma som gav sin son bara strips och dricka(va lingondryck i burken)..själv satt jag och åt hamburgaren och drack vatten...Men va ska man göra...det syns ju inte utåt för de som inte vet att han har cancer...mat smakar inte som de brukar längre för honom...Eftersom han måste äta så blir det ju att man ger honom vad han än vill äta... i det här fallet så har vi en som som älskar potatis i alla dess former förutom potatismos..innan vi kom lades in på sjukhus och hans tumör upptäcktes så åt han inget på flera dagar...drack bara vatten...så han kan rätt som det är bara sluta äta..det vill jag ju inte =( så det harry vill äta.det får harry äta..oavsett vad det är...dock har vi turen att han är inte sugen på godis eller dricka =) Han vill ha bubbelvatten =)
Harry åt i alla fall majs och strips och va mätt och nöjd =) blev en flaska vällning nu innan han somnade..så där fick han i sig mycket nyttigt =)

jag kan ju spinna vidare och skriva i all oändlighet känns det som =) kommer på så mycket att berätta =) men ni ska ju orka läsa oxå =) så rundar av och berättar om när clownerna kom förbi på rummet idag =)


De kom in strax efter 19.30...De va 3 stycken,spelade på gitarr bla och hade med sig en väska full med saker =) de sjöng barnvisor och prata och lekte..favoriterna som fick harry att le va en fågel som man kunde trycka på magen så kvittrade den och sen så hade de med sig såpbubblor =) vilken lycka =) han smällde dem med handen, sen fick han även låna burken och blåsa egna bubblor =) va glad han va då =) efter ca 5-10 minuter så gick dem...Vilka underbara människor som gör det här för barnen =) Va första gången som Harry såg clowner =)

 

nej nu så får resten som jag har och säga vänta till imorgon =) sov så gott..det ska vi göra i alla fall =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hejsan, mitt namn e Lina och e uppvuxen med Jennie(Tror att ni e närmaste granne) ..Jag kommer att följa eran resa och hålla tummarna att lille Harry snart blir frisk. Kan inte föreställa mig vad ni går igenom......



Tänkte mest bara meddela att ni finns med i våra tankar. Kram/Lina

2010-05-17 @ 23:01:05
URL: http://Linapalsson.blogspot.com
Postat av: annkatrin

Hej Elin!

Vad mysigt ni ser ut och hade det igår. Hoppas idag blir lika mysig =)

Hoppas det går bra med kontrollerna på Harry också går bra. Han ser ut att må ganska gott, trots allt runtomkring. Liten kille som egentligen är ganska ovetande. Tänker på er =)

Styrkekramar i massor, det behöver ni.

Annkatrin

2010-05-18 @ 06:40:57
URL: http://annkatrin-mindagbok.blogspot.com
Postat av: Catarina

Hej hej.... Jag hittade hit tack vare Annette Berlin som är en fd arbetskollega till mig.(Hon hade hänvisat på facebook ) Har följt er några dagar nu och vill bara säga att jag kommer att fortsätta med det. Du skriver jättebra och er situation berör verkligen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att lille Harry kommer att bli frisk! // C

2010-05-18 @ 07:06:07
URL: http://vardagsdagboken.blogspot.com
Postat av: camilla

hej gumman har läst bloggen och det är så kul att se bilderna på er men det är som du säger att det syns nu att Harry är sjuk....lillvännen !!! många kramar till er från Camilla...

2010-05-18 @ 07:16:29
Postat av: yvonne

Hej

Du gör helt rätt som struntar i vad "tanter" tycker. Du är en jättebra mamma, tro inte annat!!! Du vet vad som passar er bäst. Jag håller med Catarina som skrev i inlägget att du skriver så bra. Det är verkligen levande och gör att man kan vara med er trots att det är så många mil emellan.

Kramar i mass från Yvonne och jag vet att Josef och Emil hälsar också även om de inte är här med mig nu.

2010-05-18 @ 08:13:17
Postat av: Chatrine Nordlund

Hahahaha... han ser lite skeptisk ut...

Kram!

2010-05-18 @ 08:55:37
Postat av: Sofie (permo alnö)

Läser din blogg varje dag..kollar flera ggr om du uppdaterat..:) blir glad att läsa att han äter och se bilder på han. Ge honom precis vad han vill ha,bättre han äter nått än inte alls..vad tanter tycker ska man inte bry sig om..men förstår vad du menar..:) nyttigmat och rutiner får ni ta tag i senare. Tänker på er och håller tummarna för er.

2010-05-18 @ 10:47:54
Postat av: Åsa Gröndahl

Hej



Jag jobbar med din mamma och fick höra detta tragiska.Följer med er blogg och känner med er.Hoppas allt löper väl,ska hålla alla tummar och tår. Hälsa Elsy och ta hand om lilleman ordentligt !! // åsa

2010-05-18 @ 17:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!