www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

16 maj 2010

ja då va man själv här uppe...men det går jätte bra..Har så mycket stöd från anders,familj,vänner alla här på bloggen så det känns inte alls ensamt =)

Harry ligger i sängen med majsbågar,rökt skinka,vatten och tittar på musikvideor =)
Han ser boom boom pow om och om igen =) ibland slinker det in den med en grön gummibjörn(dålig översättning av mig =D ) 



Harry är så otroligt snäll oxå...Kan förklara för honom att mamma kommer snart, då hinner jag göra små ärenden som tex, gå på toa,duscha,hämta te,välling eller nått annat som inte tar lång tid och han ligger snällt och väntar =) ser givetvis till att han har nått att göra =)

Vi böjade dagen med att sova gott till klockan strax efter 9. då komdet in en sköterska. De skulle ha den dagliga vikten av honom...Han fortsätter att gå ner, väger nu 11.1 kilo. Vägde 12.3 då vi lades in...Men de vill att han ska gå ner så han får vätske drivande dels för att få ut "skit" från kroppen och den vätska som han har i magen..Men jag undrar igentligen hur länge är det bra att han går ner? tycker man börja se nu hur han magra och börjar se sjuk ut =(  Han har börjat bli mörk/rödaktig runt ögonen =( Och så börjar han magra av i ansiktet..Har börjat få rådjurögon som jag kallar det...Stora runda ögon..lillhjärtat mitt...Det som är mest jobbigt nu är att jag kan se och känna vad jag tror är tumören =(  har ingen koll på anatomin(stavning?) i kroppen. Men i och med att vätskan från magen kommer ut så är han inte uppblåst längre i magen utan den är mjuk som vanligt. Förutom ett område på hans högra sida..Där kan man se och känna en stor knöl =( så den ser och känner jag varje gång jag byter blöja, vilket blir ganska ofta då han får vätskedrivande =(

Så nu går det inte att undvika att se att han är sjuk =(

och nu har vi även uptäckt att han tål inte pampers blöjor...*suck*  det är bara pampers blöjor som de har på sjukhuset. Så nu får vi krångla på att införskaffa blöjor själva...Vi får givetvis ersättning(pengar) för de blöjor vi köper...Men jag måste ändå ta mig till en affär och handla dem...typiskt...

Men  men nog om tråkiga saker...Idag så har vi varit ute och gått igen =) då mår harry som bäst =)
Hälsat på fåglarna nere i dammen, och på vägen dit så berättar och visar han för mig hur man gör när man matar fåglarna =) Gullungen =) och när han är less på att titta på fåglarna så vinkar han hej då till dem och pekar vart han vill gå och säger "dit" =) Sen får man gå med honom i timmar =)
Vi gick ut i 2 omgångar idag =) först en gång på förmiddagen. Märkte att det blev lite för nära lunchen, Ibland istället för att kasta brödet till fåglarna så tog han det själv och åt =) Han höll dig mätt i alla fall =)

sen gick vi upp på avdelningen för att byta blöja, och efter det så va planen att gå ner till restaurangen och äta lunch...Doch ät det inte det lättaste att hitta från våran avdelning till centralhallen på en söndag...För av nån anledning så låser man dörrar då..Har man inte kåll så kan man bli utelåst vid ett ställe...Så det slutade med att vi tog det säkra och gick ut och gick runt huset istället =) fram kom vi i alla fall och öppet va det på restaurangen =) blev en hamburgetallrik =) mums.. jätte goda strips =) tyckte Harry oxå, åt massor av dem och drack vatten =)
På väg tillbaka så hittade vi källarvägen(under marken) tillbaka till avdelningen...Minns att vi kom från akutmottagningen när harry och jag kom med ambulansen och att det skulle gå att ta sig där nere till en hiss direkt nästan in på avdelingen =) Vi hittade den..så nu hittar jag själv dit =) för er som inte varit på universitetsjuhuset i umeå så kan jag säga att det ät JÄTTE stort och det är utbygt med nya hus i flera omgångar...väldigt rörigt...Men nu kan jag ta mig fram själv =)

Efter det att harry hade sovit 2 timmar på dagen så blev det dags för mormor och morfar att åka hem...Så sen så gick jag och Harry på en kvällspromenad i över 1 timme. Så skönt ute =)
Har dock fått så ont i mina vrister och framsida på smalbenet efter alla promenader...Har inga ordentliga skor att gå i =( bara finare skor med klack(noll dämpning för fötterna) och så mina foppatoffler, inte heller bra att gå så långa promenader i. i alla fall inte när man som jag har problem med fötterna...men har skickat leverans med mamma efter mina joggingskor...så sen blir det av att gå promenader =)

imorn blir det till att bita ihop och ut och gå i alla fall...Nästa cellgiftbehandling startar på tisdag, så då är vi fast med droppställningen igen...Så på lördagen blir det nog som vi kan gå ut och gå promenader..under tiden får vi nöja oss med innergården..alltid nått =) men kommer att bli jobbigt att säga nej till Harry att vi inte kan gå ut med vagnen...Han har börjat säga agn(vagn) och sen ut....så att säga till sin son att han inte får åka ut i vagnen kommer att bli tufft då han älskar det så mycket...

Men nu ska jag ta och sova och vila benen inför morondagen....
bjuder på lite bilder från dagen och igår


lite kiwi efter kvällspromenaden




visst är han lik toker i den sju dvärjarna =)  han vill prompt ha på sig jacka och mössa ute...har inte förstått att det inte är vinter längre =)




Bordshockey med morfar =)
Kommentarer
Postat av: Nejka

Hej på er!



Ville bara säga gonatt å skicka en kram! :)



Ser ut som om du å Harry klara er finfint på egen hand. Glad att ni får komma ut emellanåt å kul att see att Harry äter, trots viktfall. Men som du säger, det är vätska som ska ut så klart han tappar lite "vikt". Du får lov att mata honom med nått mer än majsbågar dock om du vill att han ska lägga på sej!! ;) Skämt åsido. Säg bara till så handlar jag vad ni vill på vägen upp! (om det så bara är blöjor). Får pratas mer på mailen.

2010-05-17 @ 01:27:49
Postat av: annkatrin

Tänker på er varje dag. Skönt att se honom äta så bra =) Tycker du verkar stark i denna situation.

Styrkekramar

2010-05-17 @ 06:28:56
URL: http://annkatrin-mindagbok.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Hej gumman!



Du gör de så jäkla bra... Din inställning kommer du klara dig långt på trots situationen ni är i... Synd att vi inte hann prata mer när jag var upp... Saknar dig!



Kram kram

2010-05-17 @ 07:39:52
URL: http://kajsamaja.blogg.se/
Postat av: Sofie

Du gör det så bra gumman! Kan inte göra mer än ta var dag som kommer och gör till din och Harrys bästa dag =)Du får kämpa med promisarna tills du får riktiga skor ;) kramar i massor från oss alla!

2010-05-17 @ 07:47:58
Postat av: Carro Larsson

Först vill jag bara säga att ni gör det så bra! Följer er varje dag o håller mina tummar för Harry o hans behandling!

Jag har länkat insamlingen på min facebook o bett mina vänner länkat på deras bloggar, så att ni förhoppningsvis ska få in så mycket pengar som möjkigt! Tänker på er!

2010-05-17 @ 08:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!