www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

15 maj 2010

Jag kan nog inte säga nog hur mycket det värmer att läsa allas inlägg på kommentarer....Tack så mycket för det enorma stödet....

Harry har precis somnat.. Allt som har med rutiner och fasta tider har totalt gått upp i rök sen vi kom hit...Och det känns i nu läget som att det inte gör så mycket....harry somnar sent men det är så enormt skönt för mig att han i sin tur sover till 9-10 tiden på morgonen =) Och känner man sig riktigt utvilad när man vaknar på morgonen..

Idag va så underbart. Harry blev av med droppet natten mot idag. Så skönt att kunna gå iväg med honom utan att behöva tänka på sladdar som ska räcka,harry som inte ska trasla in sig, batterier som ska laddas till droppställningen...Man törs inte lämna honom då i rädsla att han ska ramla eller fastna med slangarna så de slits ut från bröstkorgen...
Så nu njuter vi för fullt av att slippa de bekymmren i några dagar i alla fall =) På tisdag är det dags för nästa omgång av cellgifter..

Idag har det varit så skönt väder ute =) underbara mamma och pappa hade varit och köpt kort byxor och linnen till mig igår, så de invigde jag idag =)
Vi fick gå ut utanför sjukhuset idag =) ut i friska luften =) en sån lycka =)
Vi lånade en barnvagn från avdelningen då vi inte har hunnit ta upp våran än, och så gick vi ut allihopa (jag,anders,harry,mormor,morfar)...Vi gick först till dammen och matade fåglarna med bröd..Är första gången som Harry matar fåglar..Han tyckte att det va så roligt =) så dit blir det en ny utflykt imorgon =)
Sen gick vi bara runt i området i 2 timmar, åt glass ute i solan tillsammans med en annan familj från avdelningen, tittade på en helikopter som kom och landade på sjukhuset =)
Harry njöt så utav att vara ute =) pakde hela tiden vart vi skulle gå =) fick inte stå still för länge på samma ställe. han ville se så mycket som möjligt =) Och rätt som det va så tog han ut nappen och säger "ute" ...man märkte verkligen hur mycket han njöt utav att vara ute...Frågade hela morgonen om att gå ut =)
kommer dock att bli jobbigt då han får dropp igen och inte kan gå ut...Men vi har i alla fall innergården vi kan gå ut till...Men vi säg även idag att det fanns ett laddutag till droppställningen utanför ena utgången, så dit kan vi gå och sätta oss med en glass =)



Nu så har anders åkt hem...måste fixa med allt pappersarbete som tillkommer när man drabbas av sånt här...Mamma är snäll och hjälper honom.. även jag blir alldeles snurrig av allt..fattar inte mycket..så mamma är en enorm klippa för oss..
Och anders måste jobba =( inte från jobbets sida. men det är ju så att utgifterna är mer nu än vanligt men inkomsterna betydligt mindre...Så han gör det bra älsklingen min =) Ställer upp för familjen =)
men han kommer och hälsar på oss igen till helgen =)




Så måste ju lägga in in bild från imorse då Harry åt yoghurt =) Han sölade en gång på bordet, men utan att vi sa nått så nästa gång så lutade han fram huvudet över burken =) Han är så duktig och smart =)




Nä nu ska jag ta och krypa ner till säng...Man kan ju komma i säng i tid nån kväll i alla fall =)
Och inatt ska jag försöka komma ihåg att göra som sköterskerna säger...Ringa på klockan om Harry vill ha välling mitt i natten..Jag tycker det känns så fel...Är ju jag(vi) som satt honom till världen då är det ju mitt ansvar att se till att han får mat om han är hungrig....Men som de sa, de är där och det är deras jobb,jag behöver sömnen för att orka med det vi går igenom...Men det kommer nog att ta emot att ringa på klockan om han vill ha välling i natt..Men jag går förbi deras rum om jag måste göra välling så jag blir avslöjad om jag inte gör som de säger =)



Kommentarer
Postat av: zandra nilsson

hej elin, zandra här (jag var i lag med fredde). jag ska säga dig att man känner sig fånig när man ringer på sköterskorna på natten när pojken är hungrig. när jag låg inne med våran pojk så fick jag ringa VARJE gång han var hungrig. det känns dumt men man vänjer sig :D fast ni har det ju jätte tufft!!!! vi låg bara inne 4 dar och bara med telefonkontakt till umeå. Du ska veta att jag tänker på er. Jag har faktiskt tänkt på dig innan jag hörde allt detta, jag har varit Harrys "fröken" på dagis :D han är världens sötaste. Kramar

2010-05-16 @ 01:58:34
Postat av: Jennie

Hej på er

Va skönt att han ändå mår bra och att ni kan göra lite saker som gör vardagen roligare.

Klart du ska ringa på klockan, sköterskorna som jobbar på nätterna har sovit på dagen och är där för att jobba och underlätta för er. Du/ni däremot ska sova på nätterna för att orka med dagarna. I detta läget ska du bara tänka på Harry OCH dig själv. Glöm inte det.

Byafolket hälsar så mycket till er alla.

Har även "gjort reklam" för Harrys sida på barncancerfonden. Bra initiativ av din vän där. För det låter onekligen som att pengarna går till BRA saker.

Många kramar

2010-05-16 @ 06:35:43
Postat av: Li Sundén

Lillbubben kämpar på så! Ni kämpar på så bra allihopa, tänker så på er! Många kramar!

2010-05-16 @ 06:56:12
Postat av: Linda

Gud vad skönt för er att komma ut. Det är inte roligt att ligga isolerad sådär. Underbart söt är han eran Harry! Kämpa på. Kram

2010-05-16 @ 10:36:02
URL: http://lmv.blogg.se/
Postat av: annkatrin

Hej! Vad skönt för er att ha fått varit ute. Frisk luft är bra =). Såg att både namnlistan och summan växer på barncancerfonden =D, härligt att många vill hjälpa till. Och jätteroligt att du mailade mig, inbjudan är skickad. Styrkekramar i massor till er <3

2010-05-16 @ 11:30:08
URL: http://annkatrin-mindagbok.blogspot.com
Postat av: Johan Björkström

Tjena Harry!



Kämpa på, detta fixar du.Vi håller på dig, Anna-Karin och Johan Björkström



ps hälsa till mamma och pappa.



2010-05-16 @ 17:40:18
Postat av: Chatrine Nordlund

Vilka fina bilder. Han är ju som en solstråle... trots allt han/ni går igenom. Verkar va så fint och ordnat där ni är, och personalen verkar så goa. Tänker på er! Kram!

2010-05-16 @ 22:03:57
Postat av: Katarina Isaks mamma

Hej!



Ville bara säga att vi tänker på er i allt detta svåra ni måste gå igenom o förstår o känner igen dina tankar kring allt, vet inte om ni vet att Isak föddes med tarmarna utanför kroppen o var tvungen o opereras o ligga på sjukhus i Uppsala o S-vall i nästan 4 mån o sen var det en massa komplikationer, men till slut så blev det bra..



Man fattar inte hur man orkade igenom denna kris i livet, men på nåt sätt så går det, men jag tog hjälp av en kurator o sen alla underbara vänner o familj som stöttade.



Isak saknar sin dagiskompis Harry, han pratar om han o pekar på hans bild i hallen på dagis, så jag talade om för Isak att han var hos doktorn o då sa Isak Aj aj! Han är själv livrädd för alla i vita rockar efter alla sjukhusvistelser..



Styrkekramar till er alla!

2010-05-17 @ 22:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!