www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

12 maj 2010

Nu ligge Harry och sover, har tänkt göra detsamma när jag skrivit klart här...

Igår så fick Harry blod eftersom de har tagit så mycket från honom efter alla prover. Blodvärderna va lite för låga. Men med blod och massa sömn så var det en jätte pigg kille som vaknade upp ca 21.30, coh frågade efter totis(potatis) och korv =) Vilken lycka =) jag hade sparat ett strips till honom och det åt han med stor glädje =) Sen fick han bullens korv =) Går nog inte att beskriva hur härligt och skönt det kändes att se honom äta med sådan glädje =) sist han åt ordentligt var för en vecka sedan...så ni kanske fårstår lite i alla fall hur glada vi blev =)

Sen va han vaken och busade men sina leksaker och titta i motorcrosstidningen och en traktor tidning som pappa hade köpt =)




Och i morse så fick han ta bort nålarna på händerna =) så skönt för honom =)
Han var fortsattpigg imorse =) så vi gick till sammlinhsrummet och åt lite yougurth =) och han njöt =) ni kan se själva =)




Han va så glad över att kunna ta på sig kläder idag =) har inte kunnat det förut för slangarna, men nu när det hänger ner från bröstet så går det bra =) Så han va tvungen att berätta för mormor och morfar när de kom =) sa själv att han hade tröja och byxor =)

Nu har vi även träffat lite andra föräldrar och barn här...Är skönt men samtidigt väldigt tufft att träffa de andra...Har insett att jag kommer nog inte kunna leva i min bubbla när allt blir så inpå...är bara när man är på rummet som man kommer ifrån allt hyfsat i alla fall....

Känns som om jag tappade ganska mycket kraft och energi i går..När vi kem ner till operationen och skulle söva honom så mötte vi 1 barn som kom ut därifrån som satt i sin säng med bara lite hårfjun på huvudet...Det va nått över alltihopa som fick det att vrida till sig i magen på mig...Har inte än återhämtat mig.. Jag känner mig konstig i huvudet,har svårt att fokusera blicken helt, stel i nacken och allmänt väldigt trött...
Allt blev bara så verkligt om vad det är vi ska gå igenom.....

Jo det är bra att ni vågar fråga saker..Jag kommer nog inte ens ihåg att skriva hälften allt jag tänkt skriva...

Hans tumör är väldigt aggresiv och är elakartat.. Skillnaden mellan elakartad och godartad är det att en elakartad tumör kan sprida sig till andra organ/delar i kroppen. Men däremot så betyder inte det att den är dödligare än en godartad. Den godartade sprider sig bara inte, men kan ändå vara livsfarlig.
Det jobbiga i harrys fall är just att det är en elakartad och att tumören har brustit. Men än så länge kan de inte se att den har spridit sig...Så bara hålla tummarna för att den inte gör det.


Harry får vätska nu i 12 timmar innan första cellgiftbehandlingen startar..Så det kommer att bli vid midnatt de börjar med det...

Avslutar att bjuda på en härlig och glad bild på Harry när han leker med tågbanan =) Är ju de här stunderna som gör att man orkar =)




Kommentarer
Postat av: kajsas mamma

tänker på er :)

2010-05-12 @ 15:43:14
Postat av: Annette Berlin

Hej godingar, tänker på er ständigt stänger aldrig av mobilen nu så känner du för att ringa när det bara är för mycket så ring, vilken tid på dygnet spelar ingen roll. Jättefina bilder på prinsen, får se om man kan komma upp framöver med bror och bara krama om er lite, jättekram på er,, ( var tvungen att tjuvkika lite på desperate housewives, tänkte på dej då gumman)var inte rädda för att be om något jag ställer upp till 100 % puss //Annette

2010-05-12 @ 16:30:36
Postat av: Nejka

Så kul och se att han äter och leker nu! :) Å bra att höra att du försöker sova lite mellan varven, det behöver du om du ska orka med allt! Inte konstigt att du är trött och stel efter allt ni vart med om.. Vi kör upp till Umeå så snart vi kan och hälsar på! Måste få träffa er innan jag ska till Skåne. Har svårt att koncentrera mej på någonting numera, vill bara hem. På vägen till Uni imorse så sa nån främlig åt mej helt spontant att "Cheer up man!" Jag måste ha sett helt miserabel ut. Önskar er styrka för behandligen ikväll, kram till er alla!! Din Nea kommer snart Harry!

2010-05-12 @ 20:31:49
Postat av: Becca

Lycka till, till er allesammans.

Vet inte om ni kommer ihåg mig, men jag fick skjuts av er från Theas dop 2007.



Hoppas verkligen att allt går bra, massa styrkekramar från oss.

2010-05-12 @ 20:35:14
URL: http://www.metrobloggen.se/beccis88

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!