www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

11 maj 2010

Resan upp i måndags med ambulans gick bra..Harry satt i mitt knä hela resan...Själv så började jag tugga på åksjuketugummi över 1 timme innan vi skulle åka..nervös över att sitta baklänges och åka hela vägen upp. Jag som så lätt blir åksjuk...Men det gick bra =) Harry va oxå jätte duktig. va vaken hela vägen =) Ambulansmannen prata jätte fint med Harry, och han hade även en motorcross tidning som Harry blev intreserad av. Så den fick vi låna och titta i. Harry satt och pekade på bilderna och säger "cykle" =) han är verkligen glad, så underbart att se =) Man njuter så av de korta stunder på dagen som han är pigg nog att leka lite och bjuda på lite glädje =) Försöker va snabb och va där med kameran =)  När vi kom fram till Umeå så va han i ambulansen så snäll att Harry fick behålla tidningen...Så här är en bild då Harry läser den med pappa =) härlig mysstund =)



Nu när som helst kommer en läkare som ska berätta mer om Harrys sjukdom,risker och bendlingen som kommer....

sen så ska han sövas ner och de ska undersöka honom mer och sätta in en slang vid bröstkorgen in i ett större blodkärl än de som finns i handleden. Då kommer han i alla fall att slippa ha "nålarna" (plastslangar) i handlederna...

Skriver mer sen när vi vet...

Bjuder på en bild då Harry är glad då vi precis kommit upp till Umeå då Harry har lagt sig på sidan och kör med en leksaksbil upp efter ryggen på sängen och gör motorljud =) De är dom stunderna som gör att man orkar.

fick beskedet nu att om 20 minuter ska han sövas..så informationen med läkaren kommer bli senare.

Kommentarer
Postat av: Sofie (permo alnö)

Tänker på er å håller tummarna! stackars liten kille, gör ont i en när man läser det..:(

2010-05-11 @ 10:49:50
Postat av: maggan

Jag tänker sååååååååå mycket på er alla.

2010-05-11 @ 11:41:28
Postat av: Marianna ( Linneas kusin )

Hej Elin!

Hörde det som hänt med lille Harry.

Nu får ni sätta en fot framför den andra, ett steg i taget. Ni är med landets främsta specialister och vården i landet är fantastisk när det väl kommer till kritan. Försök, precis som du skriver, att ta tillvara på de små stunderna av det friska - det är jätteviktigt för er alla...



Jag bor granne och är kompis med Harrys dagiskompis Isak Ulander - så nu håller vi alla tummar som det bara går här från Kovland!

KRAM till hela familjen!

2010-05-11 @ 17:11:38
Postat av: Jennie

Hej hej

Hoppas ni orkar hålla modet uppe. Vi håller tummarna så hårt vi kan.

Vilken avdelning ligger ni på??



kram J

2010-05-12 @ 18:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!